לד"ר קיטרון, בהמשך לשאלתי-סבוריאה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לד"ר קיטרון, בהמשך לשאלתי-סבוריאה
    קובי
    18/03/2009

שלום אמיר המלצת לי בעבר על חליטת ניקוזית לטיפול בסבוריאה, רציתי לדעת בקצרה מה התפקיד שלה? האם זה אכן יכול במעט לעזור? שאלה נוספת- האם ניקוזית יכולה לפגוע במערכת הגוף? יש לציין שאני בחור בן 21, אינני יודע מה סוג הדם שלי - ובכלל איך בודקים זאת? רכשתי לפני כשבוע סבו מדיס שמפו וגם את הסבון לפנים מאותה סדרה, אך גם ללא הואיל. אני ממש סובל במיוחד אחרי המקלחת שבו העור שלי ממש יבש וכן הקרקפת. איך אפשר לחיות עם זה? תודה מראש, המיואש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• סבוריאה

ד''ר אמיר קיטרון
    18/03/2009

שלום רב,

סבוריאה מבטאת עומס רעלים בגוף, שיוצא עם הזיעה ומגרה את העור. לכן, חיזוק כב וכליות יועיל להוצא רעלים דרך השתן במקום דרך הזיעה.

סוג דם ניתן לברר אם תתרום דם במד"א.

בהצלחה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה אמיר, אך

קובי
    19/03/2009

לא ענית לי על השאלה- האם ניקוזית יכולה לגרום איזשהו נזק במערכת בגוף (כבד, לב, וכו... )? תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נזק בגוף

ד''ר אמיר קיטרון
    23/03/2009

כלל וכלל לא, להיפך.

בהצלחה!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו