הכורכום ותכונותיו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הכורכום ותכונותיו
    אדווה
    23/03/2009

שלום! הנני סובלת מכבד שומני.ברצוני לדעת כיצד לטפל מלבד דיאטה ופעילות גופנית שהתחלתי. האם צמחי מרפא כגון כורכום ששמעתי שעוזר ,האם הוא באמת עוזר ואיך אוכלים אותו?קראתי גם ששיבא וארטישוק יעילים,האמנם?מה לגבי ה"שיקוי" של שום כתווש ולימון מעורבבים ? אשמח לשמוע את עצתכם והאם ישנם עוד צמחי מרפא ואיך משתמשים. תודה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הכורכום ותכונותיו

הוספת תגובה

• שלום לך

שחר דוידמן
    23/03/2009

קודם כל שינוי תזונה להפסיק לאכול דברים שומנים,מטוגנים
    משקה כלורופיל עוזר בניקוי הכבד
    כורכום כפית ביום זה טוב
    שמן זית ולימון כפית שמן זית וחצי לימון סחוט כל יום בבוקר על קיבה ריקה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשחר שאלה נוספת תודה מראש!

אדווה
    23/03/2009

שלום שחר ותודה על תשובתך! מהו הכלורופיל ואיך משיגים אותו?ללא מרשם? אשמח אם תאמרי לי האם מותר לאכול קטניות(חומוס מבושל,עדשים,אפונה וכו')? רשמת לי לגבי השמן זית והלימון ותודה!אבל גם ציינתי על אותו עיקרון ששמעתי פעם לשתות על קיבה ריקה שום ולימון,מה דעתך?עדיף בגרסת השמן זית-לימון??ולאיזה פרק זמן לשתות?חודש?שנה? האם מותר לשתוצת קפה? חשוב לי לדעת על מנת לשמור על בריאותי בדרכים טבעיות לתגובתך אודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לך

שחר דוידמן
    24/03/2009

הכלורופיל זה מיצוי של עלי אספסת,הכלורופיל מנקה את הכבד
    לא צריך מרשם רופא.רק צריך לדעת שאתה לא לוקח קומדין.
    עדיף שמן זית ולימון על קיבה ריקה בבוקר
    מותר לאכול קטניות רצוי בשילוב עם דגנים
    לשתות כל בוקר כמה שמן שתוכל אין מניעה
    לא רצוי לשתות קפה בכלל
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כבד שומני

ד''ר אמיר קיטרון
    25/03/2009

שלום רב,

כל התשובות יושפעו מאד מן השאלה מהו סוג הדם שלך. אם תוכלי, אנא בררי מהו וכתבי לי.

תודה

אמיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו