מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הכורכום ותכונותיואדווה23/03/2009
שלום! הנני סובלת מכבד שומני.ברצוני לדעת כיצד לטפל מלבד דיאטה ופעילות גופנית שהתחלתי. האם צמחי מרפא כגון כורכום ששמעתי שעוזר ,האם הוא באמת עוזר ואיך אוכלים אותו?קראתי גם ששיבא וארטישוק יעילים,האמנם?מה לגבי ה"שיקוי" של שום כתווש ולימון מעורבבים ? אשמח לשמוע את עצתכם והאם ישנם עוד צמחי מרפא ואיך משתמשים. תודה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
שחר דוידמן23/03/2009קודם כל שינוי תזונה להפסיק לאכול דברים שומנים,מטוגנים
משקה כלורופיל עוזר בניקוי הכבד
כורכום כפית ביום זה טוב
שמן זית ולימון כפית שמן זית וחצי לימון סחוט כל יום בבוקר על קיבה ריקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשחר שאלה נוספת תודה מראש!
אדווה23/03/2009שלום שחר ותודה על תשובתך! מהו הכלורופיל ואיך משיגים אותו?ללא מרשם? אשמח אם תאמרי לי האם מותר לאכול קטניות(חומוס מבושל,עדשים,אפונה וכו')? רשמת לי לגבי השמן זית והלימון ותודה!אבל גם ציינתי על אותו עיקרון ששמעתי פעם לשתות על קיבה ריקה שום ולימון,מה דעתך?עדיף בגרסת השמן זית-לימון??ולאיזה פרק זמן לשתות?חודש?שנה? האם מותר לשתוצת קפה? חשוב לי לדעת על מנת לשמור על בריאותי בדרכים טבעיות לתגובתך אודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
שחר דוידמן24/03/2009הכלורופיל זה מיצוי של עלי אספסת,הכלורופיל מנקה את הכבד
לא צריך מרשם רופא.רק צריך לדעת שאתה לא לוקח קומדין.
עדיף שמן זית ולימון על קיבה ריקה בבוקר
מותר לאכול קטניות רצוי בשילוב עם דגנים
לשתות כל בוקר כמה שמן שתוכל אין מניעה
לא רצוי לשתות קפה בכלל
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכבד שומני
ד''ר אמיר קיטרון25/03/2009שלום רב,
כל התשובות יושפעו מאד מן השאלה מהו סוג הדם שלך. אם תוכלי, אנא בררי מהו וכתבי לי.
תודה
אמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)