חליטת צמחים בהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חליטת צמחים בהריון
    לירון
    02/06/2009

מזה כבר כמה שנים, למרות תזונה עשירה בירקות, סיבים תזונתיים והמון מים, אני סובלת מעצירות כרונית בשל דיאטות קיצוניות. זה תמיד הפריע לי אך עכשיו יותר מתמיד בשל העייפות, החולשה ותחושת הכבדות הנלוות לזה מההריון. אתמול הייתי אצל חברה ואמה הכינה לנו חליטת צמחים טבעית ואמרה לי שזה מאוד עוזר לעצירות. לחברתי זה באמת עזר והיא שתתה חצי כמות ממני, ולי ממש לא. העיניין הוא שמרוב שאני נואשת (כבר שבועיים ללא פעילות מעיים) לא חשבתי לרגע שיכול להיות כי אחד ממרכיבי החליטה מסוכן בהריון ואני מאוד מודאגת שמא צרכתי משהו אסור ואולי פגעתי בעובר. אמה לא יודעת להגיד לי מהם מרכיבי החליטה, היא נקנית במשקל כך שעל האריזה לא מופיעים מרכיביה ובקיצור, עד שהיא תברר לי ממה הוכנה החליטה הזו, אני לא ארגע וכיוון שאיני יודעת ממה היא מורכבת, איני יכולה לברר עליה דבר...מה לעשות? אילו צמחים אסורים לצריכה בהריון מלבד נענע ומרווה? יש משהו שאני יכולה לעשות עכשיו? אני בלחץ!!!!!!!
    חשוב לי לציין כי איני מרגישה שום תופעות לוואי או סימנים יוצאים דופן
    תודה מראש,ליאת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חליטת צמחים בהריון

הוספת תגובה

• שלום

שחר דוידמן
    02/06/2009

חליטת תה לא תעשה שום דבר לעובר,צמחים כששותים ככה כתה אין בעיה אין לך מה לדאוג כמות החומרים הפעילים זניחה!!!!!!!!!!!!!!! אין לך מה לדאוג ובטח צמחים רעילים לא מוכרים!!!!!!!!!!!!
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה...

לירון
    02/06/2009

תודה רבה רבה, הרגעת אותי!!!!!!!!!!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו