מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ליבר אפשירה23/07/2009
שלום
אני נוטלת גלולות מיקרוגינון מספר שנים (התחלתי בעקבות אקנה וזה עוזר). בקרוב ארצה להפסיק לקחת גלולות ומאחר ואני רוצה למנוע התפרצות חוזרת התחלתי להקפיד על תזונה נכונה ולקחת ליבר אפ פעמיים ביום.
1. לקחתי פעם אחת ללא אוכל וזה גרם לכאבי בטן נוראיים. ממה הדבר נובע והאם זה מסוכן? אני ממשיכה ליטול את הטיפות יום יום.
2. הומלצה לי סדר טיפולי הידרוקולוניק. האם יש בעיה לעשות זאת עם הליבר אפ
3.כיצד אוכל ליעל את תהליך הניקוי ולמנוע הופעה חוזרת של אקנה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
שחר דוידמן26/07/2009ליבר אפ היא פורמולה טובה את יכולה לקחת אותה ללא חשש
בקשר לאקנה את צריכה להתייעץ עם המטפל שלך שועה לך ניקוי מעיים
להקפיד על תזונה נכונה
והפורמולה chi ליידי מצויינת להפרעות הורמונליות וטובה לטיפול אחרי הפסקת הגולות
ממליצה עליה בחום
ניתן להשיג chi ליידי בכל חנות של עדן מרקט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)