מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זקן תירס - פגיעה בכליותנוגה18/08/2009
הודעה לשחר -
בהמשך לתשובתך בנוגע לזקן תירס לפגיעה בכליות ותשובתך,
שלחתי תגובה, במקום לשלוח הודעה נוספת. ולהלן תוכן התגובה:
"תודה רבה על התשובה המעודדת.
בהמשך לתשובה שלך יש לי 2 שאלות -
האם משמעות הדבר היא שהפגיעה בכליות נרפאת?
אם מפסיקים לשתות את החליטה הבעיה חוזרת שוב? "
תודה מראש על תשובתך !!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שוב
שחר דוידמן18/08/2009זקן התירס מוריד רמות של חלבון בשתן
כמובן שסכרת מצריכה טיפול קבוע כרוני
הפגיעה בכליות כמובן יורדת אך זה אומר שחייבים לטפל בבעיה והיא כמובן יכולה לחזור
אני ממליצה לשתות למשך חצי שנה כוס ביום של זקן התירס
ואז לעשות הפסקה למשך כמה חודשים ופשות לעקוב ולראות
חייבים לעשות מעקב כל הזמן,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזקן תירס בהריון- מותר או אסור?
ליאורה10/09/2009שחר שלום,
מבקשת תשובה דחופה- אני בשבוע ה- 9 להריוני ונמצאו אצלי אבנים קטנטנות בכליות ובדרכי השתן. האם מותר לי לשתות חליטת זקן תירס? בחנות טבע היום אמרה לי המוכרת שלא וזה נראה לי די הזוי ...בבקשה עיזרי לי במהרה!!!
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
שחר דוידמן10/09/2009אין בעיה לשתות בזמן הריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)