צמחי מרפא השפיעו לטובה אבל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צמחי מרפא השפיעו לטובה אבל
    בנר
    06/09/2009

נוטרופט ותיק המשמש גם כמורה במכללה לנטרופטיה,כך סביר שהוא יודע,
    לאחר איבחון אירדיולוגי,נתן לי כמוסות "מאקה"כורכום"גדילן" שמן פשתן" חליטה של תערובת ,אניס,אלתה,ג'יממנה,ליקוריץ ותה ירוק מהכל פעמיים ביום,
    לטיפול והורדת כמות לוסק עקב ריפלוקס אכן עזר
    לחיזוק ניקוי כבד והורדת כולסטרול
    המאקה הגביר ויטאליות וחיזק הליבידו וזה מצויין,אך החלו תופעות לואי משמעותיות,יקיצה מוקדמת עם הרגשת מועקה די כבדה וכל מיני לחצים שונים בתחתית החזה והבטן,
    וכן כאב בלב כמו תעוקה לבבית(עברתי התקף לב קל לפני 9שנים)
    הפסקתי המאקה ושנתי משתפרת מיום לחום והמועקה מתפוגגת,הפסקתי הכורכום והגדילן והורדצתי השימוש בחליטה לפעם ביום או יומים וכל תופעות הלואי נעלמו,
    אך הסיבה ללקיחת הצמחים נשארה,
    מה המסקנה?
    האם פשוט אני מקרה מסובך מדי לשימוש בצמחי מרפא,או שמא דרוש איבחון הרבה יותר מקיף,כי בגיל 57 כנראה לא פשוט לאזן הגוף.
    התועלת של המאקה היתה מעולה ומידית,אך המחיר התגובתי היה גבוה מדי,שאר הדברים סביר שתועלתם גדולה אך מה עם התגובות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלום לך

שחר דוידמן
    06/09/2009

אתה לא מקרה מסובך
    לעיתים יש תופעות לוואי וטוב מאוד שאתה שם לב אליהם ומפסיק את לקיחת הצמחים
    גם נטורופת מומחה יכול לטעות
    לא צריך לייחס לזה חשיבות יתר
    פשוט תלך לנטורופת אחר ,יכול להיות שמישהו אחר יעזור יותר
    ככה זה וזה נורמלי הרבה פעמים דרושים לנו כמה מטפלים במקביל כי כל אחד תורם את שלו
    וזה מוכר לי אישית.
    אז קודם כל להפסיק את המאקה!!!
    ומה עם לדבר עם הנטורופת שרשם לך את הצמחים הוא חייב לעקוב אחרי התגובות שלך
    ולהמליץ על משהו אחר
    אתה חייב לחזור אליו ולספר לו על תופעות הלוואי ואני מאמינה שהוא אחראי מספיק לקבל פידבק ממך לטוב ולרע זה חלק מהטיפול ובמידה ולא תהייה מרוצה תלך למטפל טוב אחר
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו