מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צמחי מרפא להורדת כולסטרולשי05/11/2009
אני בן 56 וסובל לעיתים מכולסטרול גבוה בבדיקה מלפני כמה חודשים ldl 137 hdl 56 קולסטרול total 213
הרופא רשם לי תרופה להורדת הקולסטרול שאותה לא לקחתי בכלל כי מנסיוני בעבר פעילות גופנית ודיאטת דלת שומנים מורידה לי את הכולסטרול וזה מה שעשיתי.
בבדיקת דם מהימים האחרונים ldl 113 hdl 46 כולסטרול total 177
הכל בגדר הנורמה אבל להפתעתי הרופא אמר לי שאני חייב להמשיך לקחת את הכדורים (שלא לקחתי) כי הldl חייב להיות עכשיו מתחת ל100
אני מבקש לציין שאני בריא בלי שום מחלות רקע. כמו כן רמת השומנים שלי בדם תמיד תקינה.
שאלתי היות ואני לא מעונין בכדורים והיות שלפי רעתי ירדתי כבר לערכי כולסטרול תקינים איזה צמח מרפא טוב אפשר לקחת כתוסף מזון כדי להוריד עוד את הכולסטרול או לפחות שישאר באותה רמה.
כמובן שזה בכפוף להמשך הדיאטה ופעילות גופנית שבחורף קצת יותר קשה לבצע עקב מזג האוויר.
עלי גם לציין שאני רזה מבחינה גופנית משקל 60 קלוגרם גובה 170 ס"מ
בתודה מראש
מורדי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מורדי
שחר דוידמן05/11/2009שום ,2 שיני שום כל יומיים אתה יכול לאכול
תה ירוק עוזר להורדת כולסטרול,לשתות תה ירוק כל הזמן,ליטר ביום שזה יהייה השתיה שלך לא קפה,לא משקאות אחרים רק תה ירוק.כמו הסיניים
כורכום-עדיף מיצוי של כורכום ולהוסיף כמה גרגרי פלפל שחור שקושרים את הכורכומין .
20 טיפות ביום של כורכום.
פטריית ריישי ובכלל המורה היפנית שלי המליצה על שתיית מי הפטריות,לבשל פטריות לא חשוב איזה ולשתות כל יום כוס קטנה של מיץ הפטריות.מוריד שומנים וטוב לדיאטה אגב.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי פתרון מצוין!
יפעת09/11/2009שלום לך, מדובר באומגה 3 מצמח המרווה.את המרווה כובשים בכבישה קרה ומתקבל שמן המכיל המון אומגה 3.(כידוע אומגה 3 חיוני מאד לגוף)את השמן מכניסים לתוך קפסולות ומי שלוקח אותן רואה תוצאות מדהימות ומיידיות!!זה בונה ומחדש את התאים ומוריד את הכולסטרול הרע ומעלה את הכולסטרול הטוב.שמעתי אישית על אנשים שהאומגה פשוט שינתה להם תוצאות בדיקות.שווה וכדאי לנסות.(המוצר הינו טבעי לחלוטין ובלי תופעות לואי כלל!!)הרבה בריאות,יפעת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)