מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פצעים בקרקפתיוסף05/01/2010
היי
אני בן 29 בחור בריא ללא מחלות.. כבר מגיל הבגרות הופיעו בקרקפת שלי פצעים כמו חצ'קונים, רופאי העור (הייתי אצל הרבה) ניסו טיפות, שמפו, משחות ואפילו אנטיביוטיקה, שום דבר לא עוזר, המצב ממש לא נעים.
מה עוד אני יכול לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
שחר דוידמן05/01/2010פגישה לאיבחון ברפואה סינית ואתן לך צמחים שמתאימים לך לפי אבחון מקצועי ומדוייק יותר
כי לתת לך רשימה של צמחים זה לא מקצועי עד הסוף
בכל אופן אני ממליצה על כורכום -המוצר כורכומין טוב
גם ציפורני חתול לעשות תה ולשתות
זה נשמע כמו רעילות חום ולחות ברפואה הסינית ושני הצמחים שהזכרתי טובים למצב שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרקפת
ד''ר אמיר קיטרון06/01/2010שלום יוסף,
זה מבטא עומס רעלים בגוף (אם בגלל סטקס, תזונה ועוד). כדאי להתאים תזונה לסוג הדם (אנא כתוב לי מהו), לשתות חליטה מנקזת רעלים כמו "ניקוזית
" למשך חודש, לצמצם חפיפות ולהספיג תמיסה מנקה "עורטן" פעמיים ביום.
בהצלחה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם היפוכונדרים?
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)