מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פרונקל באיזור הפותאורלי07/01/2010
יצא לי פרונקל באיזור שליד השפתיים הקטנות והדגדגן, מעין גולה די גדולה מלאה במוגלה.
אין לי רצון ללכת לרופאים ( מניחה שתשלחו אותי ...). ובכל זאת, האם יש משהו טבעי שניתן לעשות על מנת לנקז את המוגלה מהעסק?
( ממעט חיפושים שערכתי באינטרנט, ראיתי שדרכי הטיפול של הממסד הרפואי הם ניקוז כירורגי, שהבנתי שהוא מאוד כואב, טיפול אנטיביוטי בבליעה- חס וחלילה שאקח רעלים כאלה לגוף ... ההתנסות האחרונה שלי באנטיביוטיקה היתה איומה ... או אפילו הזרקת סטרואיד אם מדובר בצמיחת שערה לתוך העור ). הממסד הרפואי יכול להיות גם עם תרחישים היסטריים של וירוס ואפילו התפתחות סרטנית, לי לא מתחשק להכנס אליהם....
אני מאמינה שהגוף יודע לרפא את עצמו ואם אפשר לעזור לתהליך, אשמח לרעיונות.
( הייתי פה עם בעייה אחרת לפני כשנה והיא עברה באופן טבעי וגם עזרתם לי מאוד. כרגע אני עם שם בדוי בגלל סוג הבעיה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
שחר דוידמן07/01/2010הפורמולה ba zheng san
פורמולה סינית פשוטה מאוד שמטפלת בחום ולחות במחמם תחתון ולכן טובה גם לפרונקל שתיארת
בהצלחה!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, אז שוב אני עם חום ולחות במחמם
אורלי07/01/2010התחתון :) . הבעיה לפני שנה היתה דלקת שלפוחית השתן וגם אז המלצת על הפורמולה הזו, רק שהיא קצת יקרה לי ואם יש אמצעים טבעיים קצת יותר זולים, אשמח לדעת.
קצת חיפושים העלו כמה צמחים שיש למרוח בדרך זו או אחרת-
זרעי פשתן טחונים
תפוח אדמה מגורר
בצל מטוגן
אורז שזה עתה בושל
האם יש הגיון בצמחים שתוארו ואם כן מהו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול חלופי
ד''ר אמיר קיטרון07/01/2010שלום אורלי
מאד ממליץ לך על חליטת "ניקוזית", וגם מריחת שמן "דם המכבים" על העור 3 פעמים ביום.
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אורלי08/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
שחר דוידמן08/01/2010אני לא ממליצה למרוח בצל מטוגן או תפוח אדמה מגורד
תשארי עם מה שד"ר קידרון המליץ לך
" ניקוזית" ולמרוח שמן "דם המכבים"* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמבטיית חוביזה
יגאל ב"י15/01/2010חלמית בעברית
בישול חלמית וישיבה ברמטייה טובה להרבה בעיות וגינליות
כדאי לנסות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)