פרונקל באיזור הפות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרונקל באיזור הפות
    אורלי
    07/01/2010

יצא לי פרונקל באיזור שליד השפתיים הקטנות והדגדגן, מעין גולה די גדולה מלאה במוגלה.

אין לי רצון ללכת לרופאים ( מניחה שתשלחו אותי ...). ובכל זאת, האם יש משהו טבעי שניתן לעשות על מנת לנקז את המוגלה מהעסק?

( ממעט חיפושים שערכתי באינטרנט, ראיתי שדרכי הטיפול של הממסד הרפואי הם ניקוז כירורגי, שהבנתי שהוא מאוד כואב, טיפול אנטיביוטי בבליעה- חס וחלילה שאקח רעלים כאלה לגוף ... ההתנסות האחרונה שלי באנטיביוטיקה היתה איומה ... או אפילו הזרקת סטרואיד אם מדובר בצמיחת שערה לתוך העור ). הממסד הרפואי יכול להיות גם עם תרחישים היסטריים של וירוס ואפילו התפתחות סרטנית, לי לא מתחשק להכנס אליהם....

אני מאמינה שהגוף יודע לרפא את עצמו ואם אפשר לעזור לתהליך, אשמח לרעיונות.

( הייתי פה עם בעייה אחרת לפני כשנה והיא עברה באופן טבעי וגם עזרתם לי מאוד. כרגע אני עם שם בדוי בגלל סוג הבעיה)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרונקל באיזור הפות

הוספת תגובה

• שלום לך

שחר דוידמן
    07/01/2010

הפורמולה ba zheng san
    פורמולה סינית פשוטה מאוד שמטפלת בחום ולחות במחמם תחתון ולכן טובה גם לפרונקל שתיארת
    בהצלחה!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, אז שוב אני עם חום ולחות במחמם

אורלי
    07/01/2010

התחתון :) . הבעיה לפני שנה היתה דלקת שלפוחית השתן וגם אז המלצת על הפורמולה הזו, רק שהיא קצת יקרה לי ואם יש אמצעים טבעיים קצת יותר זולים, אשמח לדעת.

קצת חיפושים העלו כמה צמחים שיש למרוח בדרך זו או אחרת-
    זרעי פשתן טחונים
    תפוח אדמה מגורר
    בצל מטוגן
    אורז שזה עתה בושל

האם יש הגיון בצמחים שתוארו ואם כן מהו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול חלופי

ד''ר אמיר קיטרון
    07/01/2010

שלום אורלי

מאד ממליץ לך על חליטת "ניקוזית", וגם מריחת שמן "דם המכבים" על העור 3 פעמים ביום.

בהצלחה!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

אורלי
    08/01/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום

שחר דוידמן
    08/01/2010

אני לא ממליצה למרוח בצל מטוגן או תפוח אדמה מגורד
    תשארי עם מה שד"ר קידרון המליץ לך
    " ניקוזית" ולמרוח שמן "דם המכבים"

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אמבטיית חוביזה

יגאל ב"י
    15/01/2010

חלמית בעברית
    בישול חלמית וישיבה ברמטייה טובה להרבה בעיות וגינליות
    כדאי לנסות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו