מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רמה נמוכה של ויטמין D בדם.יעקב06/02/2010
לפני כשנה נמצאה אצלי רמה נמוכה של ויטמין D בדם-10.7,כאשר המינימום הדרוש הוא:75.
הומלץ לי ע"י אנדוקרינולוגית על נטילה של 10 טיפות ליום,תוך מעקב אחר רמת הויטמין,הזרחן,ורמות הסידן בדם ובשתן.
כיום אני נוטל 20 טיפות ליום והרמה אליה הגעתי היא:65,ויתר הפרמטרים תקינים.
רופא המשפחה המליץ לי לרדת שוב לרמה של 10 טיפות ליום,למרות שעדיין לא הגעתי לנורמה הרצוייה.הרופא לא הסביר לי מדוע עלי להוריד את המינון,למרות שכל יתר הבדיקות תקינות..
מה דעתכם בנידון ?-תודה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
שחר דוידמן06/02/2010עודף של ויטמין די לא טוב וצריך להזהר,לכן כדאי לשמוע בעצת הרופא ולקחת 10 טיפות ביום
ולעקוב אחרי כמה חודשים שוב בבדיקות דם.
כל עוד אתה לוקח 10 טיפות זה בסדר,לאט הרמה תעלה ותהייה מבוקרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה.אני מבין כי ישנה-
י.07/02/2010סכנה של עודף,אך אם עדיין לא הגעתי למינימום הנדרש, ממה בעצם החשש ?-
האם תיתכן המשך עלייה למרות שארד למחצית המינון ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן,תמשך עליה למרות שהורדת מינון
שחר דוידמן07/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם היפוכונדרים?
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)