מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מספר שאלותדביר18/02/2010
שלום רב לכם,
ברשותכם אשמח לקבל טיפים עצות וידע לשאלותיי.
אני סובל מדיכאון + חרדות כבר מספרים שנים בעקבות טראומה.
הפחתתי קופאין ומתוקים שהפחיתו את רמת החרדות לפחות את התופעות של החרדות.בכחצי מידה
אך עדיין יש לי חוסר שינה טובה.אני הולך לישון נורא מאוחר וקם בשעות שלא אופייניות לי.אם פעם הייתי קם ב5-6 ,היום אני קם ב9-10 ואפילו יותר.וקם נורא עייף ותשוש.ובכלל אין לי אנרגיה בגוף.
ראיתי סירופים וגם הכפסולות שיש שמורכבים מצמחי מרפא ב2 מקומות שבדקתי העלות יקרה מאד עבורי .מעל 600 ש"ח.זה מאד יקר עבורי בשביל אחד שצריך לצרוך את זה כל השנה ואולי אפילו כמה שנים טובות עד שהחרדות יעברו או שאחיה איתם בשלום.רוצה לדעת האם הולריאן או הפסיפלורה שמוכרים בכל בית מרקחת כתרופה להרגעה היא בטוחה לשימוש? והאם היא מתאימה לדיכאון וחרדה? אשמח לדעת מה אפשר לקחת שיעשה אותי אם מצב רוח טוב,יותר עירני אם אנרגיה.
וגם יפחית מתח,עצבנות וחרדות.סליחה על היותר מדיי בקשות שלי .
בתודה
אייל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום איל
שחר דוידמן21/02/2010יש פורמולה סינית טובה להרגעת נפש ולשינה
suan zao ren tang* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)