מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צמחי מרפאיונתן10/04/2010
שלום רב שמי יונתן ואני סובל כשנה וחצי מאסתמה קלה ואלרגיות רבות כגון עצי זית אבק ועצים נוספים
אני מבקש לשאול באיזה צמחים ניתן לטפל באסתמה ואלרגיות ואיכן ניתן לרכוש צמחים הוא תמציות לטיפול
אני משתמש כ חודש בזעתר בחליטה מזליף לאף ושותה חליטה מוכנה כול יום שני כוסות אני רוצה לותר על התרופות הקונבנצינליות ולטפל בבעיה עצמה ולא בסיפטומים
בתודה יונתן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
שחר דוידמן10/04/2010שלום ויופי ובהצלחה שאתה מנסה להפסיק עם התרופות לאסטמה
תנסה להפסיק לאכול מוצרי חלב מבקר דבר ראשון
כן לאכולגבינות מחלב עיזים או כבשים אך לא מבקר
דבר שני צמחי: אסטרגלוס טוב,פטריית ריישי,סמבוק שחור,בת קורנית,סקוטלריה סינית
הכי טוב זה להגיע לאבחון והתאמה של הצמחים אישית
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלרגיות
ד''ר אמיר קיטרון10/04/2010שלום רב
אשמח לדעת מהו סוג הדם שלך כדי להציע תזונה.
מאד רצוי לבצע ניקוי הגוף עם חליטת "ניקוזית", וכן לרסס תרסיס "שונם" 3 פעמים בבפה, פעמיים ביום.
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
יונתן11/04/2010סוג הדם שלי הוא a + כמו כן איכן אני יכול להסיג צמחים אלה בתודה מראש יונתן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום יונתן
ד''ר אמיר קיטרון11/04/2010לסוג דם A כדאי להימנע ממוצרי מחלב, בשר בקר, חיטה לבנה, עגבניות, ותפוזים.
ניתן להשיג את הצמחים בין היתר באורגניק מרקט ובעדן טבע מרקט.
כל טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)