מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בקשת מידעראובן29/05/2010
שלום..
אני בן 29 בריא ...לאחרונה חש ירידה בחשק המיני ועייפות (מה שבאופן טבעי פוגע גם במצב רוח ובתחושה הכללית) , קראתי קצת באינטרנט על צמח בשם גינסנג והגעתי גם לפורום הזה, הבנתי שלא מומלץ לצרוך אותו בגיל צעיר..רציתי לדעת למה?..ומה אתם יכולים להציע לי במקום?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ירידה בחשק המיני ועייפות
ד''ר אמיר קיטרון29/05/2010שלום ראובן
ג'ינסנג הוא בסדר, אבל אשמח קודם לדעת מהו סוג הדם שלך.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאסטרגלוס טוב יותר
שחר דוידמן30/05/2010הצמח אסטרגלוס עושה את אותה פעילות של ג'ינסנג
ויותר מומלץ לאנשים צעירים
פורמולה צ'י אנרג'י מאוד מומלצת!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה???
ראובן30/05/2010קודם כל תודה רבה על התשובות המהירות
סוג הדם שלי הוא O מינוס...אני חושב....
בהמשך לתשובותיכם אשמח אם תוכלו להשיב לי על עוד כמה שאלות:
א. למה הגינסנג לא מומלץ לצעירים?
ב. אם הוא בסדר אז מה כדאי לקחת (קוראני, סיבירי..) ואיך?
ג. מה היתרונות של האסטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשום ג'ינסנג לא קוריאני ולא סיבירי
שחר דוידמן30/05/2010לא לקחת בגילך ג'ינסנג ולא משנה איזה סוג
הג'ינסנג מחמם מאוד ולטווח ארוך גורם לאין אונות
אסטרגלוס צמח ממריץ,טוב לבעוות חשק מיני לקוי,טוב לעייפות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה על האסטרגלוס
ראובן30/05/2010קראתי שהוא עלול להכיל תרכובות גורמי מוטציה...מה בעניין הזה?
יש משהו אחר נטול סיכונים מיותרים?..גם ככה זה בילתי אפשרי להמנע מפגיעת מוטגנים כך שאני ממש מעדיף לא להכניס כאלה במודע לתוך גופי...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין שום עניין עם אסטרגלוס
שחר דוידמן01/06/2010בטוח שהוא יותר טוב מג'ינסנג .זו המלצתי
לשיקולך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהWinter cherry/Ashwagandha
משה17/06/2010שלום
יש לי את אותה הבעיה המלצת על אסטרלגוס כי הוא עושה את אותה הפעולה כמו הג'ינסנג אז האם גם Winter cherry/Ashwagandha מתאים לטיפול בבעיה כי פעילות החומר הפעיל שלו דומה לג'ינסנג?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן זה דומה בפעילות שלו
שחר דוידמן17/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשךשל
משה17/06/2010שלום
האם אפשר להשתמש בAshwagandha למשך 3 שבועות ואז להפסיק לשבוע אחד או שלהשתמש במשך 4 ימים ולהפסיק ל3 ימים?מה בטיחותי יותר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה?
משה18/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהWinter cherry/Ashwagandha
משה17/06/2010שלום
יש לי את אותה הבעיה המלצת על אסטרלגוס כי הוא עושה את אותה הפעולה כמו הג'ינסנג אז האם גם Winter cherry/Ashwagandha מתאים לטיפול בבעיה כי פעילות החומר הפעיל שלו דומה לג'ינסנג?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשווגנדה
ד''ר אמיר קיטרון17/06/2010שורש מצמח זה, הידוע בעברית כויתניה משכרת, ניתן לשימוש (לקנות בבית טבע או בית מרקחת, לא לקטוף לבד כידי שריכוזי החומרים הפעילים יהיו מבוקרים.
לסוג דם O, צמצמם למינימום מוצרי חלב וחיטה.
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
משה18/06/2010שלום
האם אפשר להשתמש בAshwagandha למשך 3 שבועות ואז להפסיק לשבוע אחד או שלהשתמש במשך 4 ימים ולהפסיק ל3 ימים?מה בטיחותי יותר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה?
משה20/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשווגנדה
ד''ר אמיר קיטרון20/06/2010שלום משה
באיזה אופן בכוונתך ליטול הצמח? כמוסות מיצרן מוכר באו להכין בעצמך?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשה
משה22/06/2010יצרן מוכר7
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)