מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מיץ אלוורהיובל12/08/2010
שלום ראיתי ברשת חנויות מדיקה בקבוקים של מיץ אלוורה 100 אחוז בלי תוספות וגם אורגני ובלי חומרים משמרים השאלה שלי עם הוא עדיין מאוד תורם לבריאות כפי שרשום? ועם הוא עדיין מכיל את כול הויטמינים והאנטי אוקסידנטים שאמורים להיות ב?ו כי כפי שידוע לי שהערך התזונתי והויטמינים למיניהם נעלמים ישר אחרי שהוא נסחט כי אין חומר משמר לפי הוראות השימוש הבקבוק אמור להספיק לחודש העם במשך החודש הזה עדיין ישאר בו הערך הבריא ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן
שחר דוידמן12/08/2010האלוורה שומרת על התכונות שלה,בדרך כלל יש להם חומרים משמרים טבעיים וזה בסדר
כמו אוכמניות שיש בהם חומר משמר טבעי
את יכולה לשתות זה טוב מאוד מיץ אלוורה משקם את הקיבה ויש בה הרבה ויטמינים ומינרלים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה בקשר לאלוורה
יובל12/08/2010אבלח בבקבוק שאני מדבר עליו אין בכלל תוספות זה 100 אחוז מיץ אאלוורה אין בכלל חומרים משמרים גם לא טבעים אז מה את ממליצה תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה בסדר
שחר דוידמן12/08/2010אני ממליצה על חברת פוראוור ליוינג,הם טובים
גם nsp הם חברה טובה שיש להם מיץ אלוורה
לחברות האלו יש יכולות טכנולוגיות חדישות לשמור על המוצר טוב וחיוני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה בנוגע לאלוורה
אלון מרבר11/09/2012אני לא בא לשווק אף חברה ותסלחי לי שאני מתקן אך,יש לי בבית פואוור ליבינג ויש בזה סודיום בנזואט-חומר קרצינוגני (מסרטן).ממה שראיתי יש ל PUKA מוצר רק עם ויטמין C (מוצר יקר) ולגבי NSP לא הצלחתי בשום מקום למצוא את רשימת המרכיבים למרות שנראה בסדר.
בריאות!
אלון מרבר
נטורוטק-נטורופתיה בטכנולוגיה מתקדמת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה בנוגע לאלוורה - תגובה
שחר דוידמן12/09/2012סודיום בנזואט זה מטבוליט טבעי שקיים בגוף האדם הוא אותו חומר שיש באוכמניות ,זה החומר המשמר הטבעי שדיברתי עליו בתשובות הקודמות .שמצוי בפירות מסויימים כמו חמוציות,קינמון,ציפורן.....בצורה טבעית והוא אינו מסרטן.זה גם חומר משמר והוא מופק מאוכמניות ושמים אותו באלוורה כדי לשמר אותה.(במיץ אלוורה של חברת פוראוור ליווינג אותו אני מכירה).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מומלץ
שלומי18/01/2013סודיום בנזואט בסביבה חומצית מתפרק לבנזן שהוא מסרטן ,בלי קשר לטיבעי או לא טבעי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)