מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הכנת תמצית לקרקפתליאור12/09/2010
שנה טובה..
יש לי קצת בעיה של נשירה בשיער ורציתי להכין תמצית (קניתי אחת והיא עזרה לי הבעיה קצת יקר)
רציתי לדעת איזה סוג של נוזל אני צריך ואיך עושים את זה.
בעיקרכון אני צריך בתמצית את הרוזמרין סרפד הדס ומרווה
אני צריך את התמצית לשימוש חיצוני לקרקפת לשים אותה אחרי מיקלחת ובבוקר מבלי לישתוף את השיער לאחר מכן כמו שמן למשל.
תודה לכם ושבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמצית לקרקפת
ד''ר אמיר קיטרון12/09/2010שלום רב
תוכל להרתיח הצמחים הנ"ל במים 5 דק', להשאיר להתקרר, לסנן ולשמור במקרר. להספיג פעמיים ביום.
תוכל לפרט על הבעייה?
בהצלחה
אמיר קיטרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ליאור12/09/2010אני בתהליך לשקם את השיער שלי אחרי 20 שנה של התעללות(אני בן 28)כמו ג'לים 24 שעות תזונה לקויה הבהרות שיער וכו קיבלתי דלילות שיער במיוחד בקודקוד והצלחתי להקפיא את המצב ואפילו לשפר קצת.
בקשר להרתחת הצמחים-אני יודע שהמים שיעמדו זמן של שבוע ומעלה כבר יאבדו מהאפקט שלהם..
לאחר שבדקתי אני יודע שתמצית זה מאוד אפקטיבי ונישימר לאורך זמן וגם זה יותר חזק ומרוכז הבעיה שאני לא יודע איך מכינים ממש יש לך מתכון..?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
שחר דוידמן12/09/2010אתה לא יכול להכין תמצית לבד לשתיה אלא לקנות תמצית מוכנה.
הצמחים שכתבת טובים ואתה יכול לקחת אותם פנימה אז אתה יכול לשתות אותם כמו תה כל יום
כפית רוזמרין תעשה תה ותשתה כוס כל יום זה גם דרך טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהת
ליאור12/09/2010אחי לא ביקשתי תמצית לשתייה..התכוונתי לתמצית למרוח על הקרקפת..לא כמו שמן שצריך לישטוף אחרי זה..עם זה אפשר להישאר עד שמתייבש
לגבי אפשרי או לא זה אפשרי רק לדעת צריך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמצית לשיער
ד''ר אמיר קיטרון12/09/2010שלום ליאור
אכן תיאלץ להכין מחדש כל כמה ימים.
יש תמציות חזקות יותר ומועילות לאורך זמן אך הן עולות כסף.
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאהה הבנתי
שחר דוידמן12/09/2010סליחה,אתה יכול להכין מרתח של הצמחים כמו שדר קיטרון אמר לך
ולשתוף את השיר 3 פעמים ביום זו דרך טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהת
ליאור12/09/2010אבל למה לא להכין תמצית לא ברור לי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמצית
ד''ר אמיר קיטרון12/09/2010שלום ליאור
מי אמר לא להכין? הסברתי לך כיצד תוכל להכין ולהשתמש והסכמת איתך שתצטרך להכין מחדש כל כמה ימים.
כל טוב.
אמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)