מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צמח דם המכבים לסכרת מסוג 2 והריוןענת11/10/2010
שמעתי שצמח דם המכבים יכול לעזור באיזון סכרת סוג 2, אני לפני טיפולי פוריות והיפנו אותי למרפאה לסכרת בהריון כדי לאזן את רמות הסוכר. אמנם בצום רמת הסוכר שלי הייתה 93 בבדיקה האחרונה אבל לפני כחצי שנה היא הייתה 150 וחוץ מזה עקומת הסוכר שלי כפי שביקשו שאבצע (למדוד כל יום 7 פעמים) לא טובה מספיק. הם רוצים שאתחיל להזריק אינסולין. האם צמח דם המכבים יכול לעזור והאם הוא בטוח לשימוש בהריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צמח דם המכבים לסכרת מסוג 2 והריון - תגובה
שחר דוידמן13/10/2010יש צמחים נוספים לטיפול בסכרת כמו בטטה סינית,רמניה,פוריה שגם הוכחו כמטפלים בסוכר גבוה
כמו כן לקיחת אלפה ליפואיק אסיד חיונית ביותר ומומלצת חובה!!!
יש לה יכולת לעזור לסוכר להכנס לתאים ובכל אירופה הרופאים משתמשים בה כתוסף חובה לכל חולה סכרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה לגבי לקיחה בזמן הריון
ענת13/10/2010איזה צמחים לאיזון רמת הסוכר מותר לקחת בזמן הריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה לגבי לקיחה בזמן הריון - תגובה
שחר דוידמן13/10/2010כל הצמחים שרשמתי לך מותר לקחת בזמן הריון
אני כן ממליצה להגיע לאבחון כיוון שלקיחת צמחים זה לא דבר של מה בכך
ולא מומלץ משמועות לקחת צמחים סתם ללא אבחנה
בכל מקרה דברי עם הרופא שלך על חומצה אלפא ליפואיק הוא יכול גם לייעץ לך הוא חייב לדעת על זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)