סיליקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סיליקה
    רוני
    10/11/2010

שלום שחר ותודה על תשובתך.
    הילד טופל ע"י הומאופט אשר נתן לו סיליקה. הילד קיבל את הסיליקה כחודש ימים ובפגישה האחרונה אשר התקיימה לפני כשבוע נאמר לנו שאפשר להפסיק עם הסיליקה. יומיים לאחר שהפסקנו עם הסיליקה, האסתמה חזרה. אני לא יודעת האם יש קשר בין הפסקת הסיליקה לבין חזרת האסתמה כי אחרי הכל לקחנו אותה רק כחודש ימים. למעשה אני לא יודעת האם הסיליקה עזרה או יכולה לעזור. אשמח לדעתך.
    אגב, אם נוטלים צרופות לאסתמה כגון בודיקורט וונטולין אין בעיה ליטול את טיפות האסטרגלוס, כן?
    תודה שוב,
    קרן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סיליקה

הוספת תגובה

• סיליקה - תגובה

שחר דוידמן
    10/11/2010

אין בעיה עם אסטרגלוס והצמחים אני גם סובלת מאסטמה אמנם לוקחת רק ונטולין מדי פעם
    אך האסטרגלוס עוזר לי מאוד ומחזק את הריאות מאוד.
    אני לא הומאופטית ולא מכירה את הסיליקה אני חושבת שאת צריכה לשאול את ההומאופט האם האסטמה חזרה בגלל הפסקת הסיליקה
    בכל מקרה גם עם האסטרגלוס ,לתת אותו לתקופה שלושה חודשים ויכול להיות שהילד כן יקבל אסטמה פתאום כי חיזוק הגוף קורה בשלבים והאסטמה יכולה לעבור אחרי טיפול ממושך אף של שנה
    זה לא קורה מיד
    מה שכן תראי זה ההתקפות עצמם לכשיקרו יהיו קלות יחסית וגם התדירות יורדת.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מודה על תשובתך המהירה.

לידר
    10/11/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו