צריכת קנאביס באישור רפואי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריכת קנאביס באישור רפואי
    aaa
    11/01/2011

שלום, אני סובל מבעיות נפשיות ללא שום שיפור מהותי במהלך הטיפולים שאני עושה ועל כן בדקתי אפשרות להשיג אישור רפואי לצריכת קנאביס. הבנתי שבשלב זה לא נותנים זאת לאנשים עם בעיות נפשיות מלבד הסובלים מפוסט טראומה, אינני סובל מפוסט טרואמה ועל כן אינני יכול לקבל, לפחות בשלב זה. מסיבה זאת אני מעוניין לצרוך באופן עצמאי לניסיון אך חשוב לי לעשות זאת באופן הזהיר ביותר מכיון שאני מודע שיש סיכונים בדבר.. רציתי לשאול מה הם המינונים שמקובל לתת או להתחיל לתת באופן רפואי (על אף שאני מניח שזה עשוי להשתנות בין אנשים עם בעיות שונות אבל אם ניתן לכוון אותי בכל זאת אשמח משום שאין לי שום ניסיון..) כדי לדעת בכמה להתחיל ומה חשוב לדעת לפני שאני מנסה בפעם הראשונה.. אני מקווה שהגעתי לפורום הנכון ואם לא אשמח להכוונה לפורום מתאים משום שקשה לי לזהות ממאגר הפורומים מה הפורום הרלוונטי.. תודה רבה מראש..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלחתי במקביל גם בפורום פסיכיאטריה..

aaa
    11/01/2011

בכל מקרה אשמח להתייחסות, כל כיוון הסתכלות יסייע לי.. תודה שוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מדוע אין תגובה?

aaa
    17/01/2011

אם זה בגלל שאתם-מנהלי האתר- סבורים שזה לא צעד נכון,עדיין אשמח לקבל מענה. מה עוד שרציתי לכתוב לגבי זה שפסיכיאטרית בכירה שמכירה אותי לא שללה את הרעיון..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלחתי במקביל גם בפורום פסיכיאטריה.. - תגובה

שחר דוידמן
    18/01/2011

אסור לצרוך קנאביס לכן צריך רק מאישור רופא
    אם אין לך אישור מרופא אל תצרוך קנביס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו