מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גינסינגשחר19/01/2011
שלום רב
רציתי לדעת האם גינסינג סיבירי/קוראני מתאים לשימוש לבן 28?
והאם תוכלו להמליץ לי על תכשיר כנגד עייפות ומצב רוח רע?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גינסינג - תגובה
שחר דוידמן20/01/2011לא מתאים גינסנג לבן 28
פורמולה טובה לעייפות אני ממליצה על צ'י אנרג'י
תתקשר ואכין לך אותה היא מכילה את הצמח אסטרגלוס שהוא יותר מתאים לבן 28* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעייפות
יעקב10/07/2011הי
גם לי יש בעיות עייפות במשך היום אך מתפוגגת לקראת ערב, אני בן 58 וגם סובל מהתעוררות תכופה להשתנה במשך הלילה.
אשמח לכל עזרה במסגרת טבעונית.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעייפות - תגובה
שחר דוידמן10/07/2011שלום יוסקה
אתה כן יכול לקחת ג'ינסנג אך לא כצמח בודד אלא כחלק מעוד צמחים בפורמולה
הפורמולה הסינית zhi bai di huang wan מצויינת לחולשה של כליות וקימה בלילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעייפות - תגובה
שחר דוידמן10/07/2011שלום יוסקה
אתה כן יכול לקחת ג'ינסנג אך לא כצמח בודד אלא כחלק מעוד צמחים בפורמולה
הפורמולה הסינית zhi bai di huang wan מצויינת לחולשה של כליות וקימה בלילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעייפות
יעקב11/07/2011תודה רבה לתשובתך
אך מה זו הפורמולה הזו
האם חליטת גינסנג ועוד??
או משהו שקונים בבית טבע? או?
מודה מאוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)