טיפול באקנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול באקנה
    שושי
    13/05/2011

שלום רב
    אני בת 38 ובחצי שנה האחרונה סובלת מאקנה - רופאת העור נתנה לי דיאנה אך אני עדיין לא רואה תוצאות /הטבה
    רוקחת בחנות טבע נתנה לי תכשיר מתמצית צמחים שנקא אקנפרי עשוי מתמצית שיח אברהם, ארטישוק, לפה, דבקה זיפנית, לפצ'ו ,שן ארי, שכיסנדרה, כהל, מים. לדבריה התמצית תביא לאיזון הורמונאלי וכתוצאה כך תסייע לטפל /למנוע את האקנה

השאלה שלי היא האם מותר להתמש בתכשיר זה ביחד עם הגלולות?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול באקנה

הוספת תגובה

• טיפול באקנה - תגובה

שחר דוידמן
    13/05/2011

אין בעיה להשתמש בתמצית מהצמחים אך לשמור על 3-4 שעות מלקיחת הגלולות,לא לקחת אותם ביחד!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול באקנה - תגובה

ד''ר אמיר קיטרון
    15/05/2011

שלום שושי

ההרכב נראה לי מצויין.

ממליץ לך גם לנסות חליטת "ניקוזית" וכהשלמה: הימנעות מוחלטת מסבונים, ומקרמים כימיים, ולמרוח כל יום "קרם נווה" לאחר חיטוי עם "מי צורי".

בהצלחה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול באקנה - בהמשך..

שושי
    15/05/2011

תודה ד"ר קיטרון
    האם יש חברה מסוימת שמייצרת את המוצרים הללו? ראיתי מספר חברות שונות שמשווקות אותן ואשמח להימנע מחיקויים....
    במידה ואינך יכול לפרסם בפורום האם אוכל לשלוח אלייך בקשה להמלצה /הפנייה במייל?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו