מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקת סכרתשרית12/08/2011
שלום רב, עשיתי לבני בן 4 אחה"צ בדיקת סוכר עם המכשיר לאחר אוכל יצא 177 לאחר שעה יצא לו 66 .
למחרת בדיקה סוכר בצום גם עם המכשיר הראתה ערך של 100.
יש לציין שהילד חלילה לא חולה בסכרת אני פשוט רציתי לבדוק זאת.
הרופא ביקש לעשות בדיקת דם דרך הוריד כדי לבדוק ערכים של שלושה חודשים אחורה.
אני מאוד חרדה ומודאגת האם יש סיבה לחרדה העצומה שלי? אודה לתשובתך המהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת סכרת - תגובה
פרופ` צבי ביסטריצר13/08/2011אם לילדך אין תלונות המחשידות לסכרת אין צורך לבדוק סוכר ולהיכנס למתחים מיותרים. הבדיקות שציינת בשאלתך אינן מצביעות על סוכרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
שרית14/08/2011אני מאוד מודה לך על התשובה מהירה. עשיתי לו היום בבוקר את הבדיקה של שלושה חודשים אחורה אני מקווה שהכול יהיה בסדר כמו שאתה אומר, אני מבטיחה לעדכן אותך.
שיהיה לך שבוע טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
שרית16/08/2011שלום רב הבטחתי לעדכן. התשובה של הגלוקוז דרך הווריד לאחר יצא 81, ובדיקת ההמגלובין C1Y יצא 5.6 הבנתי שהתוצאה בסדר. אבל האם יש צורך במעקב?
תודה רבה על הסבלנות שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה - תגובה
פרופ` צבי ביסטריצר16/08/2011אכן התוצאות תקינות.
בברכת בריאות טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)