שאלה לרופאה דר מריאנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לרופאה דר מריאנה
    מלי
    08/05/2017

שלום ד׳ רמריאנה שאלתי אותך לגבי בני עוד חודשים בן 12 אז ככה שוקל 54 גובה 154 לפני שבועים עשיתי לילד בדיקות דם לסוכר סתם בדיקות כלליות לא עשה משהיה קטן סוכר בצום 94 יש לי כמה שאלות
    את אמרת שזה תקין וחלק אומרים שזה גבולי שאלתי
    לחזור אל הבדיקה
    לעשות לילד דיאטה
    האים זה אומר שיש לבני סוכר
    מאוד מבולבלת ישמח לתגובתך רק את תרגיעי אותי
    לילד יצא פרטין נמוך ושותה ברזל והרופאה אמרה שאל הדרך לחזור אל בדיקת סוכר מה את אומרת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לרופאה דר מריאנה

הוספת תגובה

• ישמח מאוד לתגובה ממך דר מריאנה

מלי
    15/05/2017

בבקשה אפשר תשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה את מדלגת אליי

מלי
    19/05/2017

??????

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לרופאה דר מריאנה

ד``ר מריאנה רחמיאל
    10/06/2017

שלום רב למלי
    אם שאלת בפורום האישיאז חבלכי אני לא נכנסת לשם ולא עונה לשאלות אישיות . רק בפורום הכללי .
    סוכר בצום 94 הוא ערך תקין לחלוטין.
    כל ערך סוכר בין 60-100 בצום הוא תקין לחלוטין ולא מצריך לחזור על הבדיקה. לא מצריך דיאטה ולא מצריך לחזור על הבדיקה.
    רק אם יש תסמינים של סוכרת שהם שתיה מרובה השתנה מרובה ירידה במשקל חולשת יתר יש לחזור על הבדיקה.
    לגבי הפריטין משקל וגובה - אלא הן שאלות שאינן קשורות לפורום ונתונות להחלטתו לבדיקת הרופא המטפל.
    מקווה שעניתי לשאלתך
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו