ייעוץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ייעוץ
    אריאל
    27/07/2008

אני מטופל בלנטוס והומלוג. אני בן 25 וכ-12 שנה עם סכרת. גופי עבר שינויים בשנה האחרונה ויש לי קושי למצוא את האיזון הנכון. יש לציין שהרבה זמן לא עשיתי ספורט ולא אוכל לעשות בכמה חודשים הקרובים בגין פגיעה בגב. שמתי לב שרמת הסוכר יורדת גם 4 שעות לאחר ארוחה דלת שומן ולאחר שהזרקתי. יש לציין שהירידות של הסוכר הינן משמעותיות. הולך לישון עם 170 וקם עם 130 פעם היה לי 180 לפני השינה וקמתי עם 72 בעקבות תופעות כאלו החלטתי להוריד במינון של הלנטוס. התחלתי עם 24 יח' לנטוס והורדתי את המינון ל- 23 ואפילו ל-22 השאלה האמיתית היא האם העובדה שאני לא עושה ספורט אמרוה להיות קריטית מבחינת ספיגת האינסולין בדם ותהליך ירידת הסוכר בגוף? מי שיכול לתת לי כמה טיפים אודה לו מאוד. נ.ב. אני לא שמן וגם אין בעיות כולסטרול וכדו'... (אך מעשן כמה סיגריות ביום)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ייעוץ

הוספת תגובה

• אריאל

ד``ר מריאנה רחמיאל
    28/07/2008

הסוכרים שאתה מתאר הם במטרה ואני חושבת ששינויים יש לבצע בייעוץ עם הרופא המט]פל בך בנושא הסוכרת.
    פעילות גופנית הינה חשובה לשם שיפור רגישות הגוף לאינסולין.
    פעילות גופנית חשובה לכל אדם וןבעיקר לחולה סוכרת יש סוים שטנים של פעילות גופנית שאתה יכול לבצע (אולי שחיה) שיעזרו לשמור על האיזון הפעילות של הגוף והסוכרים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו