מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ייעוץאריאל27/07/2008
אני מטופל בלנטוס והומלוג. אני בן 25 וכ-12 שנה עם סכרת. גופי עבר שינויים בשנה האחרונה ויש לי קושי למצוא את האיזון הנכון. יש לציין שהרבה זמן לא עשיתי ספורט ולא אוכל לעשות בכמה חודשים הקרובים בגין פגיעה בגב. שמתי לב שרמת הסוכר יורדת גם 4 שעות לאחר ארוחה דלת שומן ולאחר שהזרקתי. יש לציין שהירידות של הסוכר הינן משמעותיות. הולך לישון עם 170 וקם עם 130 פעם היה לי 180 לפני השינה וקמתי עם 72 בעקבות תופעות כאלו החלטתי להוריד במינון של הלנטוס. התחלתי עם 24 יח' לנטוס והורדתי את המינון ל- 23 ואפילו ל-22 השאלה האמיתית היא האם העובדה שאני לא עושה ספורט אמרוה להיות קריטית מבחינת ספיגת האינסולין בדם ותהליך ירידת הסוכר בגוף? מי שיכול לתת לי כמה טיפים אודה לו מאוד. נ.ב. אני לא שמן וגם אין בעיות כולסטרול וכדו'... (אך מעשן כמה סיגריות ביום)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אריאל
ד``ר מריאנה רחמיאל28/07/2008הסוכרים שאתה מתאר הם במטרה ואני חושבת ששינויים יש לבצע בייעוץ עם הרופא המט]פל בך בנושא הסוכרת.
פעילות גופנית הינה חשובה לשם שיפור רגישות הגוף לאינסולין.
פעילות גופנית חשובה לכל אדם וןבעיקר לחולה סוכרת יש סוים שטנים של פעילות גופנית שאתה יכול לבצע (אולי שחיה) שיעזרו לשמור על האיזון הפעילות של הגוף והסוכרים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)