הורדת משקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הורדת משקל
    שלומי
    11/10/2008

שאלה - האם שימוש בעט אינסולין יכול גם לסייע בהורדת היקף המתניים? הדבר חשוב לי שכן אני כנראה מתחיל בהזרקות יומיות, אם כבר, אז אוכל לבחור בתרופה שמסייעת יותר, וככה "לתפוס שתי ציפורים במכה אחת". תודה וחגים שמחים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הורדת משקל

הוספת תגובה

• לשלומי

שלומי
    18/10/2008

השימוש באנסולין מוזרק לא עוזר להוריד משקל ולא מסייע להוריד מהיקף המותניים, להפך - הזרקות אינסולין לעיתים גורמות לעלייה במשקל, אך ישנם סוגי אינסולין כאלה ואחרים שחלק מהתכונות שלהם נועדו לשמר את משקלך. למיטב ידיעתי, אינסולין לנטוס לא גורם לעלייה במשקל, אך אני ממליץ לך לשאאל את הרופא שלך על לנטוס - בעיקר כי אני לא רופא ולכן לא רוצה להמליץ לך על שימוש בתרופה ללא רקע מקצועי. רק בריאות - תמיר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הורדה במשקל

פרופ` צבי ביסטריצר
    23/10/2008

שמוש באנסולין אינו גורם ירידה במשקל. אזון טוב של הסוכרת ופעילות גופנית יגרמו להורדה בהקף המותניים. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הורדה במשקל

פרופ` צבי ביסטריצר
    23/10/2008

שמוש באנסולין אינו גורם ירידה במשקל. אזון טוב של הסוכרת ופעילות גופנית יגרמו להורדה בהקף המותניים. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו