התגלתה אצלי סכרת בגיל 29 ואני לא..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התגלתה אצלי סכרת בגיל 29 ואני לא..
    רינת
    10/11/2008

גילו לי את המחלה לפני כחצי שנה והרופא אמר לי שזו סכרת נעורים (בגילי המופלג???!) לאחר שהפנמתי את העניין , התחלתי בטיפול עם משאבה. אני לא חשה בנוח בכלל עם המשאבה ורוצה להחליף טיפול להזרקות אינסולין האם זה נותן אותה תוצאה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• התגלתה אצלי סוכרת..

ד``ר מריאנה רחמיאל
    11/11/2008

לרינת שלום רב,
    משאבת האינסולין הוכחה כמשפרת איכות חיים, מוריד ערכי המוגלובין מוכרר ב- 0.8 ופחות היפוגליקמיה אך לא אצל כולם. יש רבים שדווקא הזריקות מתאימות להם יותר.
    עלייך לטפל בדרל הנוחה לך ובהחלט אפשר לחזור לזריקות משולבות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם ככה מדוע המשאבה נחשבת למשפרת איכ

יפית
    11/11/2008

איכות חיים? אם אפשר להגיע לאותה תוצאה בעזרת זריקות אינסולין? הבנתי שיש טיפולים חד יומיים שהם נוחים לא פחות ומביאים לתוצאות איזון טובות, לא כן?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש אינסולין חד יומי

שרון
    23/11/2008

יש סוג אחד כזה, מסוג שנקרא "אינסולין ארוך טווח" - לנטוס,שגם אני מטופל בו,כתבתי עליו פה בדיוק לפני כמה ימים. יש כאלו שעוברים ממשאבה וזה באמת משפר את מצבם, את יכולה לברר עם הרופא שלך אם זה באמת מתאים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם ככה מדוע המשאבה נחשבת

ד``ר מריאנה רחמיאל
    23/11/2008

ליפית שלום רב,
    המשאבה במחקרים נמצאה כזו המשפרת ביותר איכות חיים באופן המובהק ביותר אולם אלה מחקרים סטאטיסטיים וכל אדם יכול לומר בעצמו אם אכן היה שיפור באיכות חייו או לא.
    הטיפול החד יומי הוא יותרבסוכרת מסוג 2 , בסוכרת תלויית אינסולין יש צורך במתן אינסולין מהיר פעולה לפני ארוחות בכל מקרה. אך אכן ישררביןם המוצאים טיפול זה כנוח יותר משאבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו