מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אינני יודעת מה עוד צריך לעשות...אמא במיטבה27/11/2008
ד"ר יקר שלום, לפני כחמישה חודשים התחלנו עם גמילה לבננו שהיה בן שנתיים ולפתע ראינו שהוא עושה שתן מוגבר ושותה מוגבר גם כן, לא הבנו מדוע והתחלנו עם סדרת בדיקות. שלוש בדיקות פרטיות נשלחו לביה"ח שניידר ISLET CELL Ab 512 INSULIN Ab GAD-II שהיו תקינות תודה לאל. האינדיקרינולוגית שלנו ראתה לנכון שצריך לעשות בדיקות נוספות ולהפתעתנו אחת הבדיקות של אינסולין יצאה 37.8 שהערכים התקינים כפי שכתוב הם: 43.0-194.0 אני לחוצה מאוד ולא יודעת מה לעשות?! מה זה אומר? בבקשה עזרתכם. חשוב לי לציין שבבדיקת ההמודלובין המסוכרר יצא 5.2 והסוכר 85 בבדיקת מעבדה. אמא במיטבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אינני יודעת מה עוד צריך לעשות
ד``ר מריאנה רחמיאל28/11/2008לאמא במיטבה שלום רב,
מדובר בילד עם שתיה מרובה והשתנה מרובה שיש לברר את הסיבה. אם אתם בטיפול של אנדוקרינולג ילדים הוא כנראה בודק את כל הסיבות אולם סוכרת נשללה כסיבה לשתיה המרובה ולהשתנה המרובה כרגע משום שסוכר 85 לא גורם להשתנה מרובה . וערך האינסולין בפני עצמו תלוי בסוכר באותו רגע ואינו מדד לסוכרת כלל. אם בדם יש סוכר 110 אז אינסולין בטווח אם באותו רגע מסויים יש סוכר 67 שהוא תקין האינסולין אמור וצריך להיות נמוך כפי שנמצא לכן כבדיקה בפני עצמה לא הייתי נלחצת כלל.
כעת יש רק מקום לברר ולטפל בסיבות לשתיה מרובה והשתנה מרובה שאינן סוכרת ולבטח האנדוקרינולוג ילדים בודק או בדק גם סיבות אטלא וינחה אותך בהתאם.
מבחיהנת הסוכרת כרגע, לסיכום הייתי נרגעת ונשלל כגורם למצב הנוכחי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)