האם כדאי לי לעבור למשאבת אינסולין?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם כדאי לי לעבור למשאבת אינסולין?
    שמוליק
    10/12/2008

ד"ר שלום, אני מטופל בלבמיר ובנובורפיד, מזריק כ100 יחידות ליום A1C 9.8. האם היית ממליצה לי לעבור למשאבת אינסולין? האם משאבת אינסולין כלולה בסל הבריאות? בתודה, יהונתן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אמנם אני לא רופא

שרון
    10/12/2008

אבל אני לא הייתי ממליץ לך על משאבה. אני תומך מאוד גדול בשימוש באינסולין מוזרק. אמנם אין לי נסיון עם משאבה אבל נתקלתי כבר בהרבה אנשים שמאוד סבלו בטיפול בה. אני ממליץ לנסות סוג אחר של אינסולין מוזרק, אחרי התייעצות עם הרופא שלך כמובן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז מה אתה?

שמוליק
    10/12/2008

אני דווקא כן מכיר מספר אנשים שמחוברים למשאבה וממליצים עליה בחום. הם אומרים שהמשאבה איזנה אותם בצורה בלתי רגילה, ירדו במשקל וסובלים פחות ממה שנקרא - היפוגליקמיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כל אחד ומה שמתאים לו

שרון
    11/12/2008

אני בעצמי מטופל באינסולין מוזרק,מאוד מאוזן ומאוד מרוצה ממנו. זה לא אומר שטיפול במשאבה הוא רע, רק נתתי לו עוד משהו לשקול. לא צריך לתקוף.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם דאי לי לעבור למשאבה

ד``ר מריאנה רחמיאל
    11/12/2008

ליהונתן שלום רב,
    טיפול במשאבה הינו בסל הבריאות לפי בקשה מפורטת של האנדוקרינולוג המטפל. לדעתי אצלך אינך מאוזן לכן זו התוויה מספקת.
    טיפולבמשאבה נמצא בספרות כמשפר המוגלובין מסוכרר בכ 1% אולם רק לאלו המשתמשים בה ביעילות.
    למשאבה יש יתרונות וחסרונות. במרפאה שלנו אנו מקפידים להסביר למטופל ולמשפחתו אם צעיר לגבי יתרונות וחסרונות אצלו לאור הכרותינו עימו ועם קשייו המסויימים .
    לדעתי יש מקום לנהל שיחה זו עם רופאך ולשקול לחיוב לנסות טיפול במשאבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו