מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום יש לי בעיה עם הגלוקוז בדםגיא28/12/2008
שלום אני בן 16 מטר 88 שוקל 67 ילד רזה מאד .. עשו לי בדיקת דם וגילו שיש לי גלוקוז 100 שהנורמל זה 7-100 וזה ממש ממש גבולי . אני לוקח 40 מג פרוזק ביום וחצי וחצי כדור של רספרידל כבר כמה שנים טובות ואפעם לא היה לי ככה רמות של הסוכר . אני חייב לציין שאני אוכל המון המון סוכר , כל יום בבצפר קונה קוראסנים אוכל המון מעדנים מסוכרים והמון פירות .. האם יש קשר בין הכדורים לבין רמת הסוכר ? תודה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש לי בעיה עם הגלוקוז בדם
ד``ר מריאנה רחמיאל28/12/2008לגיא שלום רב,
ערך של 100 בצום בבוקר הוא תקין למעשה אבל,
התרופות שאתה לוקח ידועות כגורמות לעליה בערכי סוכר ובמקרים נדירים מאוד עליה משמעותית בערכי סוכר, עכת רק הייתי עוקבת אחר בדיקת סוכר בצום בעוד כחודש חודשיים.
אבל,
הרגלי האכילה שלך לא תקינים. אכילת מזונותמסוכרים וממותקים היא שלילת וגורמת להשמנה לא רצויה ומעודדת כל תהליך שלילי שעשוי להתפתח על ידי התרופות.
קודם כל תעבור לתזונה מסודרת מאוזנת עם פחמימות בריאות ולא ממתקים ואז תבדוק את ערכי הסוכר בצום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)