שלום יש לי בעיה עם הגלוקוז בדם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום יש לי בעיה עם הגלוקוז בדם
    גיא
    28/12/2008

שלום אני בן 16 מטר 88 שוקל 67 ילד רזה מאד .. עשו לי בדיקת דם וגילו שיש לי גלוקוז 100 שהנורמל זה 7-100 וזה ממש ממש גבולי . אני לוקח 40 מג פרוזק ביום וחצי וחצי כדור של רספרידל כבר כמה שנים טובות ואפעם לא היה לי ככה רמות של הסוכר . אני חייב לציין שאני אוכל המון המון סוכר , כל יום בבצפר קונה קוראסנים אוכל המון מעדנים מסוכרים והמון פירות .. האם יש קשר בין הכדורים לבין רמת הסוכר ? תודה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• יש לי בעיה עם הגלוקוז בדם

ד``ר מריאנה רחמיאל
    28/12/2008

לגיא שלום רב,
    ערך של 100 בצום בבוקר הוא תקין למעשה אבל,
    התרופות שאתה לוקח ידועות כגורמות לעליה בערכי סוכר ובמקרים נדירים מאוד עליה משמעותית בערכי סוכר, עכת רק הייתי עוקבת אחר בדיקת סוכר בצום בעוד כחודש חודשיים.
    אבל,
    הרגלי האכילה שלך לא תקינים. אכילת מזונותמסוכרים וממותקים היא שלילת וגורמת להשמנה לא רצויה ומעודדת כל תהליך שלילי שעשוי להתפתח על ידי התרופות.
    קודם כל תעבור לתזונה מסודרת מאוזנת עם פחמימות בריאות ולא ממתקים ואז תבדוק את ערכי הסוכר בצום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו