מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהקרן01/01/2009
שלום! אני מטופלת מגיל 7 באלטרוקסין עקב תת פעולה של הבלוטה. כבר שנים מיוצבת על 800 מיקרוגרם לשבוע. אני בתחילת חודש שישי להריון, בודקת כל חודש-חודש וחצי תפקודי בלוטה. עד עכשיו הבדיקות יצאו תקינות. הבדיקה האחרונה יצאה לא מאוזנת. התוצאות: TSH 7.84 FT4 11.8 FT3 3.2 האם יש מינון שאותו אני יכולה להוסיף, ולבדוק שוב בעוד מס' שבועות? (לא רוצה על דעת עצמי, ומנסה להימנע מלמצוא אנדוקרינולוג חדש בדיוק עכשיו, אם יש אפשרות כזו). המון תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה
ד``ר מריאנה רחמיאל02/01/2009לקרן היקרה,
שלום רב,
איזון בלוטת תריס במהלך הריון הוא קריטי וחשוב ביותר לשם התפתחות מוחית של העובר.
רמת TSH חייבת להיות בצד הנמוך של הנורמה. סביב 2-3.
הסיבה לחוסר האיזון כעת בהריון היא בגלל הורמוני שליה ותפקוד כבדי שמשתנים במהלך ההריון ומשפיעים על ספיגת ותפקוד האלטרוןקסין, כלומר מצופה לצפות שינויים במינוני האלטרוקסין במהלך הריון.
אולם פורום זה הינו להעברת מידע בלבד ולא לשם טיפול רפואי. אין זה מקצועי או אחראי מצידי לטפל בך דרך האי-מייל. אך המלצתי היא לפנות בדחיפות לאנדוקרינולוג או לפחות לרופא המשפחה שלך לשם איזון במיידי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)