איזון איזון איזון....

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איזון איזון איזון....
    נעה
    12/04/2009

עד כמה סוג האינסולין יכול לעזור לי באיזון הסכרת
    במדדי הסוכר ובחלבון A1C?
    הבנתי שעדיף אינסולין ארוך טווח ואם כן איזה?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איזון איזון איזון....

הוספת תגובה

• איזון איזון איזון

ד``ר מריאנה רחמיאל
    13/04/2009

לנועה שלום רב,
    הלוואי וסוג האינסולין היה הפתרון לאיזון, אז החיים היו יותר קלים.
    יש בשוק סוגיאינסולין שונים שמטרתם להתאים את ערכי הסוכר לתזונה ולפי התזונה ואורח החיים להגיע לאיזון אופטימלי,
    יש אנשים שדווקא סוגי האינסולין הישנים יותר מתאימים לאורח החיים שלהם ויש כאלו שדווקא האינסולין ארוך הטווח בשילוב עם מהירי הטווח הוא האידאלי עבורם. וישכאלו שרק המשאבה מתאימה להם במיוחד.
    יש צורך להתאים האינסולין לאורח החיים, המשקל והתזונה שלך ספציפית לכן יש להפנות שאלה זו לרופא המטפל שלך.
    ארןכי הטווח הם יציבים יתר, ניתן יתר טוב לנבא את אפן פעולתם ופחות אירועי היפו לייליים באופן כללי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איזון-המשך שאלה

דני מור
    15/04/2009

תודה על התשובה המפורטת
    אני חיה אורח חיים של בחורה צעירה , אורח חיים לא מסודר, ארוחות לא קבועות
    ובד"כ רצה ממקום למקום

האם יותר מתאים לי, באופן כללי , כמובן אינסולין ארוך טווח דוגמת הלנטוס שהוזכר כאן?

אני מבינה שמתאימים את הטיפול באופן ספציפי אבל באופן כללי נראה לי כי ארוך טווח הוא הפתרון....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איזון המשך שאלה

ד``ר מריאנה רחמיאל
    17/04/2009

ליעלה שלום רב,
    אכן, מתאים לך יותר לנטוס עם מתן אינסולין מהיר מסוג נובוראפיד, הומלוג או אפידרה לפני ארוחות.
    למה לא משאבה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא משאבה כי פשוט לא נוח לי ומביך

מיה
    20/04/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למוריה

ד``ר מריאנה רחמיאל
    20/04/2009

כמובן שזהו שיקול חשוב ביותר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממה שאני יודעת...

כרמלה
    14/04/2009

אינסולין "ארוך טווח" שומר על רמת הסוכר בדם לאורך כל היום, הוא בד"כ יוזרק פעם אחת ביום.
    בתי מזיקה את האינסולין "לנטוס" שיתרונו הוא בזמן פעולתו הארוך, מה שמאפשר להזריקו אחת ל 24 שעות כפי שאמרתי וזאת בניגוד לאחת ל 12 שעות בשאר האינסוליניים הארוכים. בנוסף אצל בתי הוא מנע ארועים רבים של היפו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו