בלבול לאחר 38 שנים 'מתוקות'

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בלבול לאחר 38 שנים 'מתוקות'
    טלי
    01/11/2009

בשנה האחרונה אני מוצאת עצמי מתקשה להוריד ערכים (h1c=7.3 האחרון) אני שנים רבות 'הרופא' של עצמי ולמעט 3 הריונות תקינים ותינוקות/ילדים בריאים לחלוטין לא ממש נמצאת במעקב אנדוקרינולוגי.
    למען האמת אין בי את האנרגיות והמוטיבציה של סוכרתי מתחיל. אני מתקשה להושיב עצמי לכתוב אוכל/ ערכים באופן רציף. אני בודקת בממוצע 10 בדיקות ביום ופועלת לפיהן לעיתים באופן מוטעה מתוך חשש לכניסה להיפו..
    בעודי כותבת אני מודעת למחסומים האישיים אולם תהיתי האם למשל העובדה שאני לא מצליחה 'להתאפק' ולחכות שעתיים לאחר האוכל בודקת ופועלת זו טעות בסיסית ? האם אוכל בעזרתכם לקבל טלפון למי שיוכל לסייע לי לאחר שנים ארוכות של התמודדות, אשר כיום כנראה בעיקר על רקע רגשי (אני במקצועי פסיכולוגית קלינית..)משהו מתבלבל..
    תודה מראש..
    טלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בלבול לאחר 38 שנים 'מתוקות'

הוספת תגובה

• בלבול לאחר 38 שנים מתוקות

ד``ר מריאנה רחמיאל
    01/11/2009

לטלי שלום רב,
    אני חושבת שלהית הרופא של עצמך זו טעות. מצויין לאזן לבד אך צריך יועץ על אובייקטיבי אחת ל- 4 חודשים לצפיה מלמעלה.
    לא מודדים סוכר לפי שחלפו שעתיים לפני אוכל ובטח שלא מתקנים לפני שעברו לפחות 3 שעות מהזרקה קודמת זו טעות בסיסית אכן.
    יש רופאיםן טובים לסוכרת נעורים בכל הקופות ובכל המרכזים הרפואיים.פני אליהם בהקדם.
    בברכהה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו