מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סכרת לילדה בת 7גלוש27/11/2009
מבקשת לדעת מה מקבלים מהמדינה, ביטוח לאומי ,או כל גוף אחר כשהחולה ילדה בת 7.
עזרה לימודית? האם יש פורום לילדים? קבוצת תמיכה? כל מידע יעזור לנו .
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סכרת לילדה בת 7
ד``ר מריאנה רחמיאל29/11/2009לגלוש שלום רב,
במסגרת כל מרפאה רב תחומית יש עובדת סוציאלית. תפקידה לשבת עמך ולהסביר לך את כל הזכויות. ביטוח לאומי בשנה הראשוה מגיע לכולם וגם לילדים ד גיל 8 שים. לאחר מכן כל מקרה לגופוץ. סייעת בבית הספר מגיעה גם כן. אולם לכל דבר עלייך לקבל מכתב מהעו"ס בצוות המטפל בך במרפאה.
פורום לילדים יש מרפאות עם קבוצות ילדים, טלפונים בין בני המשפחה. כמובן שפורום האגודה לסוכרת נעורים יכול להוות מקור מידע מצויין.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסייעת לילדה בת 7
גלוש01/12/2009תודה על תשובתך.
האם יש מקום בו יש מאגר של שמות של מי שמוכנים להיות סייעות?
האם יש מקום שמכשיר אותן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסייעת לילדה ב 7
ד``ר מריאנה רחמיאל09/12/2009סייעות מגיעות ממאגר של משרד החינוך א, את לא בוחרת אותן.
צוות הסוכרת שלך ואת הם אלה שמכשירים אותן לתפקיד למעשה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי שאלה לגבי סוכרת
טלעD:09/12/2009איך אני יכולה לדעת אם יש לי סוכרת? (אין לי את התסמינים אבל אני שוקלת כמה קילוגרמים יותר מהמשקל שאני צריכה להיות בו ולפעמים אני מאוד צמאה אבל לא על בסיס קבוע)..
אז אומר משהו על סוכרת או זה לא קשור בכלל לסוכרת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לישאלה על סוכרת.
ד``ר מריאנה רחמיאל09/12/2009לטלעד שלום רב,
לכל אדם עם עודף משקל סיכון לסוכרת מסוג 2.
הדרך לבדוק יהא מדידת סוכר במעבדה בצום.
פני לרופא המשפחה ובקשי הפניה לבדיקה זו. ערך מעל 100 אינו תקן, מעל 16 מחשיד לסטוכרת
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)