שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    ענת
    31/01/2010

שלום.אני בת 25.עם כמה מחלות כרוניות כולל שחלות פוליצסטיות אך ללא סכרת ברוך השם.
    יצאתי עכשיו מאשפוז בבית חולים.שם בטעות נתנו לי זריקה נגד סוכר גבוה.הרופאה התבלבלה עם מישהי ששם המשפחה שלה כמו שלי והאחות אמרה לה לתת את הזריקה אז היא באה אלי.עד שהאחות הסבירה לה שזה טעות זה היה מאוחר מידי.אני חשבתי שזה עוד סוג של אנטיביוטיקה שהייתי צריכה לקבל.
    בגלל שבמחלקה הזאת שמעתי מחולים שיש כול הזמן טעויות אז יצאתי מהר מהאשפוז ,לא רציתי להשאר אחרי מה שקרה.
    הרופאה הזאת אמרה לי שאין לי מה לדאוג ובגלל שיש לי שחלות פולצסטיות אז הזריקה לא תוריד את הסוכר הרבה.אבל אני מודאגת.האם כדאי לבקש מהרופא משפחה הפניה לבדיקות?זה לא מסוכן שאדם שאין לו סכרת יקבל זריקה כזו?הבנתי שאם הסוכר נמוך מאוד אז אפשר אפילו למות(לסבא שלי יש סכרת).
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שאלה

ד``ר מריאנה רחמיאל
    31/01/2010

לענת שלום רב,
    אם את מתכוונת לזרקיקה של אינסולין אז היא כבר מזמן לא בדמך וכבר אין לה שום השפעה מעבר ל- 243 שעות מקסימום תלוי בסוג האינסולין
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו