כמה שאלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה שאלות
    עומר
    02/04/2010

גילו אצלי סוכרת (אני בן 15) אני מאוד מבולבל
    אני מאוד אוהב שוקולד ומתוקים באופן כללי יהיה לי מאוד קשה לוותר על זה דבר נוסף נתנו לי אינסולין לנטוס (אחד מהשניים שנתנו לי) ואמרו לי שאני לא אשמין איתו ואני רוצה עוד דעה בנושא הזה.. תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כמה שאלות

הוספת תגובה

• כמה שאלות

ד``ר מריאנה רחמיאל
    04/04/2010

לומר שלום רב,
    המנעות ממותק ומשוקולד הם הבסיס לטיפול. אם תאכל את כל אלה הסוכר יעלה ויסכן אותך, אם תאכל תזריק עבור הממתקי הללו אינסולין תשמין.
    מבחינה תזונתית חולה סוכרת צריך לאכול זונה בריאה של אדם בריא. הבעיה בעולם המערבי הא של ממתקין, חטיפים שאינם בריאם ואינם מומלצים לאף אחד והם אחת הסיבות להשמנה לכן, אם אתה מודאג בכלל ממשקל תפסיק לאכול אותם למעט אירועים מיוחדים כגון יום הולדת, אירועים מיוחדים לא באופן קבוע.
    לנטוס או אינסולין באופן כללי א6ינם גורמים לעליה במשקל אם לא אוכלים ביתר. אם ץאכל יוץר - תזרי ק יותר אינסולין כדי לאפשר ספיגה של מזון זה ותעלה במשקל. תזונה בריאה ם אינסולין ופילות גופנית לא תביא להשמנה.
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו