חוסר איזון...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר איזון...
    אני
    30/09/2010

שלום. ביתי סכרתית מגיל שנה וחצי ומעולם לא היתה מאוזנת. היום בת 12.הסוכר משתולל בין 30 ל-400 עם התקפי היפו קשים ומפחידים. כל ניסיון קטן להוריד את רמות הסוכר לערכים סבירים מוביל להתקף היפו מפחיד. אנו גרים בחיפה. כל השנים מטופלת בלין אצל דר ורדי. A1Cהמוגלובין סביב 10 זאת למרות בדיקות דם כמעט כל שעתיים ושיתוף פעולה מלא של הילדה ממש בהכל ומעקב צמוד פשוט זה לא הולך....
    אני מעוניינת לעבור לטיפול במסגרת רפואית אחרת- אולי בשניידר או בהדסה או אצלכם או לא יודעת איפה.... אבל דבר אחד אני יודעת -חייבים לעשות שינוי! לאן כדאי לי לפנות? מה המרכזים הרפואים האחרים יכולים להציע לי? האם ישנם מרכזים שבהם גם סדנאות לילדים? איך פונים? למי? ..... מה אתם יודעים מהניסיון שלכם? מיואשת...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר איזון...

הוספת תגובה

• חוסר איזון

פרופ` צבי ביסטריצר
    30/09/2010

יש לעשות את מירב המאמצים כדי לשפר את איזון הסוכרת של בתך. אין נוסחת פלא, ויש לבחור בין השיטה של זריקות מרובות במשך היממה לבין שימוש במשאבת אינסולין. ד"ר ורדי היא בעלת ניסיון רב בטיפול בסוכרת, אך זכותך לבחור את מקום הטיפול של בתך. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו