שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    בני
    30/12/2007

שוב קופת חולים כללית דופקת אותי
    אני לא מצליח לעמוד ב3 חבילות של סטיקים לבדיקות סוכר לחודש הלכתי לרופא שהוא גם מנהל המרפאה ביקשתי שיעלה לי ל4 חבילות והוא אמר שאי אפשר אמרתי לו שזה לא מספיק לי והוא שאל "כמה כבר בדיקות סוכר אתה עושה ביום" אמרתי לו בערך 10 הוא אמר לי שזה מיותר ולא צריך לעשות יותר מ3 בדיקות מקסימום 4
    איך אני בדיוק אמור לשמור על אישון עם מרפאה כזאת? אני אפילו לא יכול לבדוק כמה סוכר ישלי במהלך היםו מחשש שלא ישאר לי מספיק סטיקים להמשך החודש..למישהו יש רעיון איך אני אוכל בכל זאת להשיג את החבילת סטיקים הרביעית שתעזור לי מאוד?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• בני. שאלה

ד``ר מריאנה רחמיאל
    02/01/2008

אנו כל פעם נתקלים בבעיה זו במר]אה.
    כמה שיותר בדיקות דם יותר טוב - הרופא טעה (אולי מתוך חוסר ידע ובלבול עם סוכרת מסוג 2).
    החולים שלנו מקבלים מכתב תקיף מאיתנו רופאי הסוכרת במרפאה עם הסבר מדוע יש דרישה מיוחדת ליותר סטריפים והחולים מקבלים יותר דרלך הרופא המטפל בקופה בעקבות מכתב שלנו.
    פנה לרופא הסוכרת בהקדם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו