מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- משאבת Accu-Chek Comboאופיר18/06/2011
שלום לכולם,
אני אמור להחליף את המשאבה לאחר 6 שנים.
כיום אני משתמש במינימד 712 ואני מתלבט בין 2 משאבות :
veo או ה - Accu-Chek Combo.
חשוב לי לציין שהסנסור לא רלוונטי עבורי ואין לי שום רצון בו.
אשמח לשמוע ממי שמשתמש בקומבו, מה דעתכם עליה.האם היא עושה את העבודה, נוחה לשימוש, מוצר אמין, שירות החברה וכו'....
כי אני נוטה לקחת אותה כרגע.
אודה לכם מאוד על דעתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משאבת Accu-Chek Combo - תגובה
ד``ר מריאנה רחמיאל18/06/2011לאופיר שלוםרב,
בחירת משאבה היא נושא מאוד אישי.
היתרון של ה- VEO הווא הסנסור.
היתרון של ה- ACCUCHECK COMBO הוא הנוחות של גלוקומטר ומשאבה באותו מכשיר , מכשיר עם שלט רחוק שלא מצריך להוציא את המשאבה כדי לתת בולוסים.
מבחינת אמינות ושרות ל החברה שניהם אמינים ומצויינים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ושבוע טוב
אופיר18/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ושבוע טוב - תגובה
ד``ר מריאנה רחמיאל20/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ושבוע טוב - תגובה
ד``ר מריאנה רחמיאל20/06/2011לאופיר שלום רב,
ברצוני לוודא שברור לך שעניתי לך באופן מכוון לשאלתך.
למעשה יש 5 משאבות בשוק הישראלי.
משאבת דנה
משאבת אנימס
משאבת VEO
משאבת OMNI POD
ומשאבת ACCUCHECK COMBO
כל המשאבות מעבירות אינסולין ומאפשרות הזלפה מדודה וקצובה.
לכל חת מהמשאבות יש יתרונות וחסרונות מבחינת הפונקציות שיש בהן. שפת המשאבה, תמונות, קלות נשיאה, קלות השימוש, קפיצות מינוני האינסולין, השרות של החברה, יכולת חיבור לסנסור , יכולת שימוש כמכשיר גלוקומטר.
זמינות בקופת החוליםם. עם בלי שלט, עם בלי צינוריות.
עניתי מקודם על שאלתך בצורה ממוקדת אבל לפני החלטה לדעתי יש מקום לקבל הדרכה מהאחות או הרופא בצוות המטפל שלך לגבי כל אחת מהמשאבות ולהחליט מה הכי מתאים לדרישות שלך. ולסדר היום שלך.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר רחמיאל שלום
אופיר22/06/2011דרישותיי מהמשאבה פשוטות מאוד,
שימוש סטנדרטי של באזל + בולוסים כשצריך.
סנסור אינו מעניין אותי.
אני נוטה לבחור בקומבו ומאוד חשוב לי לדעת האם היא משאבה אמינה, שירות דין דיאגנוסטיקה הוא טוב והאם מישהו שמע על בעיות או תקלות מסויימות במשאבה....
לפי מיטב הבירורים שלי, השירות שלהם טוב מאוד ואין בעיות מיוחדות עם המשאבה הנ"ל. האם אני צודק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר רחמיאל שלום - תגובה
ד``ר מריאנה רחמיאל29/06/2011אכן.
לא ידוע לי על תקלות מיוחדות עם המשאבה הזו ביחס לאחרות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)