מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מתן פורומולות צמחים סיניות בתמצית מרוכזת לתינוקבוריס_ל05/10/2016
שלום רב,
יש לנו תינוק בן שנה ו-4 חודשים שסובל לעתים קרובות מאוד מנזלת, גודש באף ושיעול מלווה בליחה המצריכים מאיתנו טיפול באינהלציה ותרסיס לאף.
לאחרונה, ברפואה משלימה של כללית, המטפלת בדיקור סיני המליצה לנו באופן כללי על פורמולות צמחים סיניות בתמצית מרוכזת (של ברא) להתמודדות עם גודש באף.
רציתי להתייעץ האם בטוח לתת לתינוק בגיל כזה את הפורמולות הללו ואיך למעשה עלינו להתאים לו את המינון הנכון?
שאלה נוספת, עד כמה מהר ניתן להיווכח האם הפרמולות מסייעות לבעיה או לא?
תודה,
בוריס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתן פורומולות צמחים סיניות בתמצית מרוכזת לתינוק - תגובה
מיכל שלזינגר09/10/2016שלום בוריס
בד"כ בתינוקות אני מטפלת באמצעות הומוטוקסיקולוגיה - פחות בצמחים סיניים.
לגבי מינונים לתינוק אם אתה בוחר לתת לו צמחים סיניים של חברת ברא - הכי טוב שתבדוק איתם / או עם המטפלת שהמליצה לך על המינון המדויק. שאלת לגבי זמן התגובה ויעילות - באמצעות טיפול בצמחים ללא כל שינוי תזונתי יהיה פחות אפקט משמעותי ולאורך זמן. מסיבה זו חשוב תמיד לשלב גם הנחיות תזונה מדוייקות. אני משלבת תזונה על פי סוג דם ודגשים מעולם הרפואה הסינית.
רפואה שלמה לך ולמשפחתך שנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב בלשון כבר כמה ימים ללא הפסקהיעל28/09/2016
הבנתי שברפואה הסינית לשון אומרת הרבה על הגוף שלנו.
אני כבר 3 ימים עם כאב בלשון- ללא הפוגה. מזכיר קצת את התחושה אחרי שאוכלים משהו שחם מדי. זה מאד מציק והתחושה היא שכל הפה כבר כואב.
אני די חושדת שזו בכלל רגישות לטחינה שלאחרונה אני אוכלת יותר.
מה דעתכם?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב בלשון כבר כמה ימים ללא הפסקה - תגובה
מיכל שלזינגר05/10/2016שלום לך יעל
על פי הרפואה הסינית:
אזורים שונים בלשון מייצגים איברים בגוף.
אבל לא בהכרח מדובר על כאב אלא על טקסטורה, צבע, נפיחות ,רטיבות לשון וכו' באזורים שונים על הלשון.
מה שאת מתארת יכול בהחלט להיות קשור לרגישות למזון וכמובן אם את חושדת במשהו נסי להפסיק לצרוך אותו.
לגבי מזונות בכלל- מזונות שונים יש לצרוך במידה ולכל אדם יש מזונות שמתאימים לו יותר או פחות.
אני במרפאה תמיד משלבת תזונה על פי סוג דם.
למשל - אנשים שיש להם סוג דם B - רגישים לטחינה, חלבה ושומשום.
הרבה בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש תחליף טבעי לתרופות מסוג SSRI?דן26/09/2016
שלום
אני משתמש מזה כמה שנים בתרופה לוסטרל בעיקר בגלל חרדה והתקפי פאניקה, כמובן שגם למצב רוח, אבל הסיבה העיקרית שהביאה אותי לשימוש בתרופה קונבנציולית זה בגלל ההתקפי הפאניקה.
זה לא העלים הכל, אבל בהחלט אפשר לומר שהתקפי פאניקה אין לי.
העניין הוא שמאז שאני משתמש בתרופה עליתי לא מעט במשקל, ואני חושב שזה גם בגלל התרופה, ועל אף שאני לא אוכל יותר מפעם, וכן כיום אני עושה הליכות באופן קבוע, עדיין יש את הבעיה עם המשקל.
רציתי לנסות להפסיק את הלוסטרל (קיבלתי את זה מרופא המשפחה), כמובן בהדרגה.
קראתי שיש תוספים שיכולים להוות תחליף לא רע לתרופות ממשפחת ה SRRI כמו הלוסטרל למשל, ומועילים לחרדה ודכאון ומניעת התקפי פאניקה.
אשמח לקבל הכוונה ועצה בעניין, מה מומלץ לעשות.
ספציפית יצא לי לקרוא על 4 תוספים:
1. BCM-95 Bio-Curcumin
2. SAM-e (מחירו יקר)
3. L-Tryptophan
4. היפריקום (על זה קראתי שיש גם תופעות לוואי, והוא פחות מתאים לחרדה אלא מועיל יותר לדכאון)
מה מהם מומלץ? ומה המינונים המומלצים בשביל להשיג תועלת ממשית, ולהחליף את הלוסטרל.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם יש תחליף טבעי לתרופות מסוג SSRI? - תגובה
מיכל שלזינגר26/09/2016שלום דן
יש להתייחס לתוספי תזונה באופן רציני וזהיר ולהתאים אותם באופן מדויק למטופל.
כאשר פונה אלי מטופל אני קובעת עימו פגישה ראשונית שאורכה שעה וחצי -
תשאול מדוקדק
אבחון
התאמת תזונה
תוספים
ולעיתים גם תרופות הומיאופתיות וכמובן המלצות לאורח חיים.
ומשלבת דיקור.
אני ממשיכה ללוות אותו בפגישות שבועיות (בשלב הראשוני) ומשלבת שיטות טיפול מאוד מדוייקות ויעילות - דיקור, שיטות אנרגטיות שונות שמסייעות להשגת איזון גופנפש - אקסס קונשסנס, אייפק, ביואורגונומי, NLP תטא הילינג ועוד.
טיפול הוליסטי שכזה מניב תוצאות נפלאות שמסייעות למטופל להשיב את איכות החיים שלו.ההתייחסות אל המטופל היא הוליסטית גופנפש. מאוד לא נכון ולא יעיל לטפל במתן תוספים בלבד ובוודאי לא להתאים אותם בצורה שטחית. מתן טיפול שאינו מתאים במקרה הטוב - לא תועיל ובמקרה הפחות טוב - ממש עלול להזיק ולסכן את המטופל.
אשמח לסייע לך.
מוזמן ליצור קשר ולתאם תור לטיפול.
שתהיה שנה טובה
שנת בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפס גניטלי בגבר - התפרצות ראשונהמשה25/08/2016
לפני כ 12 יום קיימתי יחסים מוגנים ובכל זאת יומיים אחרי הופיעו לי שלפוחיות בחיבור בין הפין לאשכים. אתמול היה לי גם חום וחולשה. בדיקות דם להרפס אמנם יצאה שלילית אבל הבנתי שאינדיקציה לנוגדנים תהיה רק כ 3 חודשים לאחר החשיפה. לכן אני מניח שמדובר בהרפס. קראתי שלאחר ההתפרצות הנגיף עובר למערכת העצבים בעמוד השדרה. לכן שאלתי היא, האם כל עוד אני עדיין בשלהי ההתפרצות הראשונית, האם יש איזשהי דרך, אפילו בטיפול אלנטרטיבי, למנוע את ההגעה שלו למערכת העצבים? האם ככלל לרפואה הסינית יש מענה אפקטיבי להרפס גניטלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס גניטלי בגבר - התפרצות ראשונה - תגובה
מיכל שלזינגר28/08/2016שלום משה
יש לי ניסיון מצוין בטיפול אפקטיבי בהרפס גניטלי:
שילוב של דיקור + פורמולה הומוטוקסיקולוגית ( תערובת של חומרים במינונים הומיאופתיים )שאני מרכיבה למטופל.
בהחלט יכול למנוע התפשטות.
לגבי הרפס - שימוש בקונדום אינו מהווה הגנה מלאה מכיוון שההדבקה היא גם מאיזור המפסעה ולא רק מאיברי המין.
אשמח לסייע לך
הרבה בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריפוי היפותירואידיזם ברפואה סיניתאביבה17/08/2016
אני בת 57, יש לי היפותירואידיזם ונוגדנים להשימוטו, ועד היום לא נטלתי תרופה, ה TSH עולה בהתמדה במשך השנים היה 10 אח"כ 20 אח"כ 29 ועכשיו עלה ל 80.
האם מצב של TSH גבוה (80) מחייב נטילת תרופה כגון אלטרוקסין או שניתן לטפל ברפואה סינית בלבד ולרפא את הבלוטה ללא תרופות קונבנציונליות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריפוי היפותירואידיזם ברפואה סינית - תגובה
מיכל שלזינגר23/08/2016שלום לך אביבה
בחלק גדול מן הפעמים ניתן לסייע במצבים של היפותירואידיזם באמצעות דיקור.
יש צורך לשלב גם צמחים.
רצוי לטפל כאשר הבעיה מתחילה להתעורר.
כמובן שככל שהמצב מחמיר כך קשה יותר לסייע.
כדאי לפנות למטפל ברפואה סינית שיכיר אותך באופן אישי ויוכל להתאים לך טיפול מדויק .
הרבה בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה אבל
אביבה23/08/2016זה עולה הרבה כסף, ואף אחד לא מוכן להבטיח שזה יפתור את הבעיה.....האם הרפואה הסינית מתייחסת לשורש הבעיה, דהיינו, מערכת החיסון שפועלת במחלה זו בדרך לא נכונה, כי ברפואה הקונבנציונלית הם מודים שאין להם שום אפשרות לטפל בשורש הבעיה, דהיינו בבעיה של מערכת החיסון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צמחי מרפא ורפואה תומכתשי חכמוב03/08/2016
שלום רב ותודה מראש על התשובה .
אימי חלתה לפני מספר שנים בסרטן השד ובמהלך החודשים האחרונים היא מתמודדת עם חזרתה של המחלה . אנו מאוד מאמינים ברפואה סינית וצמחי מרפא . כרגע היא בולעת כדורים חזקים של כורכום ,גרביולה ,שן הארי,שמן דגים וויטמין אי . האם במסגרת הטיפולים התומכים יש לרפואה הסינית מה להציע כדי להילחם בתאים סרטניים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צמחי מרפא ורפואה תומכת - תגובה
מיכל שלזינגר04/08/2016שלום שי
מאוד רצוי לשלב טיפול ברפואה סינית.
לא רק ב"חומרים" = צמחים
אלא כמובן גם תזונה מותאמת אישית - שתחזק ותזין את הגוף
דיקור
וכדאי לפנות למטפל שמשלב גם גופנפש -
וזאת כדי לסייע לאמך גם בהבט הרגשי - נפשי .
כפי שאתה יודע ההתמודדות היא לא רק פיזית, החוסן וההתמודדות הרגשית הם שיכולים לעשות את ההבדל בתוצאות.
מסיבה זו אני משלבת בטיפול שיטות נוספות לצד דיקור, צמחים ותזונה -
שיטות גופנפש אנרגטיות: ביואורגונומי, אייפק, ריקול הילינג, אקסס ועוד.
רפואה שלמה לאמך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סינוסטיסגלית23/07/2016
האם דיקור סיני באמת יכול להועיל לטיפול בסינוסיטיס ?
היכן נמצאות נקודות הדיקור החשובות לצורך זה ?
האם זה הוכח בדרך כלשהי ?
אני אחרי 3 טיפולים ולא רואה איזשהו שינוי ... כמה פעמים בשבוע מומלץ לעשות דיקור ?
מה עוד יש לרפואה הסינית להציע בתחום הזה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סינוסיטיס + דיקור + רפואה סינית
מיכל שלזינגר23/07/2016שלום לך גלית
רפואה סינית - דיקור+ צמחים + תזונה מאוד יעילים בטיפול בסינוסיטיס.
דיקור לבד אינו יעיל.
חובה לשלב את הכלים שהעליתי:
דיקור + צמחים + פורמולה מותאמת אישית.
כשמטפלים בצורה כזו ניתן לראות תוצאות תוך מספר ימים.
כאשר משלבים כלים טיפולים אפקטיביים אלו - ניתן להסתפק גם בטיפול אחד בשבוע.
יש לי נסיון רב בטיפול בסינוסיטיס, צר לי שאת סובלת כך.
השילוב הטיפולי מניב תוצאות מצויינות.
אשמח לסייע לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסינוסיטיס
מיכל19/09/2016לא נעים לי להישמע לא מעודדת אבל אני אחרי 6 טיפולים ולא זז כלום. תוך כדי גם הפסקתי מוצרי חלב למשך שלושה שבועות אבל זה גם לא תרם. אבל הלכתי לחדר מלח ויצאתי משם מעודדת אחרי פעם אחת חזר לי חוש ריח להרבה יותר שעות ביום... (אני סובלת גם מפוליפים לקינוח אז זה חוסם לי את חוש הריח). בקיצור לא ממש הצליח הדיקור המטפל מקסים אבל לא עוזר לי בהפחתה של הגודש והדלקת. תנסי חדר מלח בנוסף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסינוסיטיס - תגובה
מיכל שלזינגר20/09/2016כפי שציינתי כבר
דיקור לבד אינו מספיק
לכן - חובה לשלב צמחים מותאמים באופן אישי - ומנסיוני להחזרת חוש הריח משלבת פורמולה הומוטוקסיקולוגית.
כמו כן, הורדת מוצרי חלב בלבד אינה מוגדרת כ"התאמת תזונה אישית".
מומלץ תמיד לפנות למטפל שמשלב לצד הדיקור כלים נוספים.
תזונה מותאמת אישית + תוספים ספציפיים לצד הדיקור הם חיוניים להשגת תוצאות.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלה רפואה סינית כדרך טיפולית !!!!!!נועה13/07/2016
שלום.
זה זמן כי אני סובלת מתחושת בעירה בקיבה כל פעם שאני אוכלת כל יום, כל הזמן. אני עושה שימוש בסותר חומצה אך זה לא ממש עוזר. שאלתי היא איך ניתן להיעזר ברפואה סינית כדרך טיפולית? ומה לעשות לטפל בזה?.
אודה למענה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חומציות בקיבה - רפואה סינית - דיקור
מיכל שלזינגר17/07/2016שלום לך נועה
שימוש קבוע בסותר חומצה הוא מזיק ואף מסוכן.
על דף ההתוויות של סותרי החומצה רשום שהשימוש הוא למספר ימים / שבועות, מומלץ להמנע משימוש ארוך טווח ואם כן אז רק באישור רופא.
כיום ידוע ששימוש ממושך בסותרי חומצה עשוי לגרום למחלות וסיבוכים שונים.
מנסיוני הקליני -
תזונה מותאמת אישית + דיקור + צמחים
מאוד יעילים להרגעת ואיזון החומציות.
הגיעו אלי מטופלים שסבלו שנים ולאחר מספר טיפולים בודדים היתה הטבה משמעותית.
חשוב מאוד לטפל כי חומציות קבועה בדרכי העיכול עלולה לגרום לכיבים ואף לסרטן.
אשמח לסייע לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מומיואסתר27/06/2016
הומלץ לי לקחת מוצר בשם מומיו בגלל שבר ואוסטופורוזיס בשיטוט בגוגל מתברר
שיש כל מיני סוגים בטיפות כדורים ובחומר גולמי הייתי מבקשת לדעת מה הכי
יעיל ומומלץ ואיך משתמשים בזה
בכבוד ובתודה
אתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מומיו - תגובה
מיכל שלזינגר27/06/2016שלום לך אסתר
מומלץ להשתמש בטיפות.
בכמות המקסימלית שרשום על האריזה - על קיבה ריקה.
1/2 שעה לפני אוכל / או שעתיים אחרי.
במקרה של שבר ואוסטיאופרוזיס - מומלץ גם סידן.
אבל ממליצה לך לפנות למטפל -
מנסיוני - גם התוספים הכי נפלאים ועוצמתיים אינם עושים את עבודתם ללא תזונה מדוייקת ומותאמת אישית . כי תזונה שאינה מתאימה אינה מאפשרת ספיגה אופטימלית ואז אין שום טעם לתוספים וכמובן שלא תוכלי לראות תוצאות.
אשמח לסייע לך -
תזונה מותאמת אישית + דיקור ועוד שיטות שיסייעו להחלמה בריאה ומהירה יותר
רפואה שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול דרך רפואה סינית עזרה ודרכיםאורחא22/06/2016
שלום
האם טיפול נגד טיקים יכול כל מטפל דרך הרפואה לאבחן ולטפל אן שזה מצריך התמחות מסויימת .
ומה הסיבה לטיקים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול דרך רפואה סינית עזרה ודרכים - תגובה
מיכל שלזינגר22/06/2016שלום
אני משלבת את הרפואה הסינית יחד עם עוד שיטות רבות ויעילות מתחום הגופנפש ולכן יכולה לסייע ביעילות לבעיה של טיקים.
לגבי מטפלים שלמדו רפואה סינית ואינם משלבים עם שיטות נוספות, זו שאלה...?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש משהו שיכול לנקות עורקים?ישראל01/06/2016
שלום
מדברים בעיקר על מניעה, להוריד כולסטרול, שומנים וכו'.
האם יש דרך גם לתקן את הנזקים שכבר קיימים בכלי הדם?
את ההסתיידות, משקעי השומנים, את כל מה שסותם/מצר את כלי הדם?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם יש משהו שיכול לנקות עורקים? - תגובה
מיכל שלזינגר02/06/2016שלום ירון
כמובן שמניעה עדיפה תמיד עשרת מונים.
תזונה נכונה ופעילות גופנית.
ישנם צמחים ותוספים שונים שיכולים להועיל - ברפואה הסינית למשל, ברפואה האיורוודית ועוד.
כורכומיןל משל הוא תוסף ידוע - בתוספים המוצלחים הוא משולב עם פלפל מזנים מסוימים שמועילים לספיגה ולפוטציאל הפעולה.
חשוב כמובן לפנות למטפל ולקבל המלצה אישית .
הרבה בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תופעת לוואי מהצמח Rheum palmatumאלי18/04/2016
שלום,
המטפל שלי נתן לי משחה המכילה את הצמח Rheum palmatum לאיזור איבר המין והמשחה גרמה לי נזק רציני.
האם מוכר לכם תופעות לוואי מהצמח הזה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הצמח Rheum palmatum משחה - תגובה
מיכל שלזינגר18/04/2016שלום אלי
Rheum palmatum - ריבס, רוברב.
ברפואה הסינית נקרא:
DA HUANG
צמח מר ומקרר.
מעולם לא נתתי אותו לשימוש חיצוני, אלא רק כחלק מפורמולות לשימוש פנימי
כדאי לבדוק עם עם המטפל שנתן לך.
אני מניחה שהמטפל שלך בחר צמח שהתאים לך - יתכן שאתה אלרגי אליו.
רפואה שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזאת לא אלרגיה -
אלי01/05/2016זה משהו הרבה יותר חמור, משהו פנימי.
המטפל מן הסתם טוען שאין קשר למשחה... מדובר על נזק כרוני כבר כמה חודשים.
יש מקום שאוכל לקרוא על משחה כזאת? כל מה שראיתי דובר על הצמח כטיפול פנימי.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזאת לא אלרגיה - - תגובה
מיכל שלזינגר01/05/2016שלום אלי
באתר webmd יש קצת מידע. תמשיך לחפש.
בהצלחה
הרבה בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אלי02/05/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איברים המזינים איברים אחרים ברפואה הסיניתקובי16/04/2016
ברפואה הסינית הבנתי שאיברים מסוימים אחראים על איברים אחרים, כמו אמא שמזינה את הבן שלה.
ויש לי שתי שאלות בנושא,
1. איזה איבר מזין את השיער במקרה של נשירה?
2. איפה יש רשימה של איברים הקשורים באיברים אחרים ומידע בנושא הזה?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איברים המזינים איברים אחרים ברפואה הסינית - תגובה
מיכל שלזינגר18/04/2016שלום קובי
הרפואה הסינית היא אכן רפואה הוליסטית וישנו קשר רב בין איברים מסויימים.
למשל:
הכבד מתבטא בעיניים
הריאות קשורות לעור וכו'...
אבל קיימות מערכות יחסים מאוד מורכבות בין האיברים ומאוד פשטני יהיה להתייחס לכך בצורה זו. לא סתם לומדים רפואה סינית במשך 4 שנים (:
שיער הראש מושפע מן הכליות,
כמובן שיש משמעות גם לדם וצ'י - לכן גם כבד וטחול
ריאות קשורות גם הן ליצירת צי... גם הן קשורות.
לא ניתן להפריד באופן כל כך דוגמטי כפי שאתה מציע.
כאשר מטפלים באיבר יש להתייחס לכל מה שצריך להזין, להניע, לפזר וכו'.
ישנו חומר רב ברשת אתה יכול לקרוא.
בהצלחה
M.A. DIP מיכל שלזינגר
רפואה סינית אינטגרטיבית
גופנפש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיקור סיני והומאופתיה כטיפול מינימישהי04/04/2016
שלום :)
אובחנתי כסובלת מוסטיבוליטיס, כרגע בשלבי התחלת טיפול קונבנציונלי ( פיזיותרפיה ולייזר קר) וחשבתי לשלב דיקור סיני והומאפותיה.
רציתי לשאול האם יש מטפלים שמתמחים בבעיות כאלה ספציפית או שכל מטפל בתחום אמור לדעת לטפל בזה ? בנוסף לזה אני סובלת מחוסר בחשק מיני, כמובן שמושפע מהוסטיבוליטיס אבל בכל זאת.
אשמח להמלצותיכם על רופאים כאלה באיזור המרכז , עדיפות לכאלה שעובדים עם קופת חולים לאומית .. מבחינה כספית זו האופציה שיש לי כרגע.
האם יש לכם המלצה על ד״ר יהודית הרפז ברפואה הסינית?
תודה ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיקור סיני והומאופתיה כטיפול מיני - תגובה
מיכל שלזינגר04/04/2016שלום לך
טיפול ברפואה סינית אצל מטפל שהתמחה בגינקולוגיה ופוריות יכול מאוד להועיל בוסטיבוליטיס.
מנסיוני - שילוב של דיקור יחד עם שילוב של שיטות גופנפש שונות הינו מאוד יעיל:
אני למשל משלבת ריקול הילינג, אייפק, ביואורגונומי, פרחי באך ועוד.
לא מכירה את המטפלת שהזכרת.
נסי לחפש ולבדוק מי נותן טיפול משולב עם הרבה התייחסות רגשית לצד הדיקור.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
מישהי04/04/2016תודה רבה על התשובה המהירה !
יש לך רעיון כיצד אוכל לחפש מטפל כזה שמתמחה בגניקולוגיה ועובד עם קופח ? האם כל מטפל שמתמחה בפריון גם מתמחה בגניקולוגיה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
בעקרון אלו שמתמחים בפריון מתמחים גם בגינקולוגיה.
לגבי קופות חולים אני לא מכירה.
בהצלחה
רפואה שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה אחרונה
מישהי04/04/2016האם טיפולים כאלה יכולים לעזור גם להגברת החשק המיני?
והאם טיפול בוסטיבוליטיס בדיקור כולל גם דיקור מקומי באיזורים אינטימיים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה אחרונה - תגובה
כמובן שהגברת חשק מיני קשור לנתונים רבים - במיוחד אצל נשים.
אני משלבת בטיפול כלים רבים בנוסף לדיקור ובהחלט אפשר לבחון מנין נובע החשק הנמוך ולנסות לסייע.
הדיקור לא בהכרח יהיה באיזורים אינטימיים לפעמים כן... תלוי.
אשמח לסייע לך
רפואה שלמה
M.A. DIP AC מיכל שלזינגר
רפואה סינית אינטגרטיבית
גופנפש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פוליפים רבים בכיס המרה-הוצאת כיס המרהשהם31/03/2016
שלום רב, בבדיקת אולטראסאונד נמצא כי יש לי מספר רב של פוליפים בכיס המרה עד 5 מ"מ. כירורג המליץ להוציא את כיס המרה. האם יש טיפול לפוליפים ברפואה הסינית? האם הוצאת כיס המרה מומלצת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוליפים רבים בכיס המרה-הוצאת כיס המרה - תגובה
מיכל שלזינגר01/04/2016שלום לך שהם
האם הוצאת כיס המרה מומלצת או / לא ?
כמטפלים אסור לנו לסתור חוות דעת רפואית.
לשאלתך - האם יש טיפול לכך?
ראיתי מצבים רבים במרפאה שאנשים הגיעו ממש על סף ניתוח בגלל ציסטות / פוליפים במקומות שונים בגוף וגם בכיס מרה... ולאחר מספר טיפולים לא היה צורך בניתוח.
אני בטיפול במרפאה שלי משלבת מעבר לדיקור גם הרבה שיטות אנרגטיות וגופנפש, מעבר לדיקור. זה כמובן מאוד מייעל ומשפר את התוצאות בצורה עוצמתית ביותר.
אשמח לסייע גם לך
רפואה שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)