מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קילופי עוראלונה09/03/2008
שלום, לאחרונה יש לי קילופי עור בידיים, האם יש טיפול סיני כלשהו שיכול לפתור זאת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עור
עדי מנחמי09/03/2008מאד תלוי מה הסיבה.האם זוהי תגובה חיסונית או בעיה בזרימת דם(וישנן עוד סיבות אפשריות).לאחר בדיקה ,סביר שהטיפול היה בצמחי מרפא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפש לקנות אבקה מסוימתעידו04/03/2008
שלום רב,
רציתי לדעת האם אתם יודעים היכן אפשר לקנות אבקת אורן סיני והאם אתם מכירים את האבקה.
בתודה
עומרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא ידוע
עדי מנחמי04/03/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות עיכולעידו04/03/2008
שלום רב
אני סובל מבעיות עיכול ,חיידק ההילובקטר ואין לי מושג אם אין עוד משהו
רציתי לשאול האם יש צמחים או תה שיכול לעזור לי בבעיות העיכול שיש לי?
והאם טיפול בשיטה רפואה סינית יכול לעזור לי
בתודה
עומרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עומרי שלום
עדי מנחמי09/03/2008החיידק קיים אצל חלק ניכר באוכלוסיה אך לא תמיד מייצר סימפטומים.לכן יש לחזק את מערכת העיכול כדי שתוכל לתפקד באופן נורמלי.דיקור עשוי לעזור מאד.לגבי צמחים ,עדיף קודם לדעת מה הבעיה העיקרית ולהתאים את הצמחים המתאימים(במידה ויש).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההליקובקטר
רמון ולמן11/03/2008עומרי שלום
כמו שציין בפניך עמיתי, החיידק מצוי במידה כזו או אחרת אצל חלק גדול מהאוכלוסיה.
בניגוד לעמיתי, איני חושב שיש לחזק את מערכת העיכול לפני שנעשתה אבחנה מדויקת אשר תבדיל בין חולשה של מערכת העיכול לבין חדירה של פתוגן חיצוני או מצב חסימתי כלשהו.
תרופות העשויות מצמחי המרפא הסיניים, אפקטיביות ביותר לבעיות של מערכת העיכול.
בברכה
רמון ולמן
ראש המרכז לרפואה משלימה
מכללת סמינר הקיבוצים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רקמות צלקתיות ובצקותאמיר04/03/2008
שלום.
יש לי שתי שאלות:
1. מה אפשר לעשות כדי לטפל בדלקות ובצקות כרוניות שנוצרו כתוצאה מפגיעות טראומתיות
באיבר מסויים?
2. מה אפשר לעשות כדי לטפל ברקמות צלקתיות (צלקות פנימיות) שנוצרו כתוצאה מפגיעות טראומתיות באותו איבר?
אציין רק שהפגיעות הטראומתיות קרו לפני 4 שנים
בתודה
אמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלקות
עדי מנחמי04/03/2008ברפואה היפנית המודרנית רואים חשיבות רבה בטיפול בצלקות פטולוגיות(שלא החלימו באופן מלא).יש אפשרות לטפל בצלקת או בצקת ע"י דיקור ולשפר את הליך ההחלמה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריפוי, או הקלהגלית02/03/2008
שלום, האם פתרון כאבי גב באמצעות דיקור סיני יכול לפתור את הבעיה ולמנוע את הכאב או שרק מקל על הכאב ולא פותר את הבעיה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי גב
עדי מנחמי02/03/2008זה מאד מאד תלוי.כאב עקב עקמת או פריצת דיסק מטופל ביעילות רבה ע"י דיקור אך אי אפשר לתקן את שורש הבעיה.כאבים אחרים ,למשל עקב מתח שרירי או בעיית יציבה ניתן לרפא לחלוטין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור ואקנהאירין27/02/2008
שלום רב
אילו צמחי מרפא יכולים לעזור לי להסדיר את המחזור ובעצם לגרום להופעתו וגם לשפר את מצב הפנים?
היכן ניתן לרכושם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צמחים
עדי מנחמי28/02/2008קיימים מאות סוגים של צמחים מתוכם יש לבחור את המתאימים ביותר עפ"י בדיקה ע"י מטפל מוסמך.יש לאבחן את הסיבה תחילה.במידה והמחזור יחזור,יתכן וגם האקנה ישתפר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור ואיזון הורמונליאירין25/02/2008
שלום רב
יש לי בעיות עם המחזור שלי אין לי מחזור כבר כמעט חצי שנה אני בת 20 סובלת גם מאקנה ויש לי ככל הנראה שחלות פולצסטיות עם ציסטה שחלתית
האם אפשר לגרום למחזור לחזור ע"י דיקור סיני וגם לגרום להלמות הציסטה ולהסדיר את המחזור ואת ההורמונים ולעזור גם לאקנה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אירין שלום
עדי מנחמי26/02/2008ניתן לבצע איזון הורמונלי ע"י דיקור.לשמחתי הצלחתי פעמים רבות עם מצבים אילו וכדאי לא להזניח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה אפשר לעשות עם עודפי לחות בנרתיק?סמדר24/02/2008
יש לי הפרשות לבנות וסמיכות, הרבה מהן. הגיניקולוג שלל - כולל בדיקות תרבית - דלקת, פטריה או כל מזהם אחר. ועדיין ההפרשות נמשכות - איזה מאכלים כדאי לצרוך? ומה המשמעות של זה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחות
עדי מנחמי26/02/2008כדאי לעות בדיקה מיוחדת לקאנדידה.אם ישללו ,ניתן לצרוך צמחי מרפא שמסייעים לעניין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהיפעת17/02/2008
שלום,
בתי בת החמש מסרבת לעשות צרכים כשיש לה, היא בדר"כ מתאפקת שעות ואפילו ימים, עכשיו הגענו למצב שבו היא עושה בשעות קבועות לפני האמבטיה בהנחיה שלנו.
אנחנו נמצאים בטיפול רגשי מזה כשנה וחצי והומלץ לנו לנסות טיפו סיני או טיפול במגע על מנת לנסות לשחרר את כל המערכת הפנימית שכרגע לא מתפקדת לבד אלא לפי הנחיה כדי שלא תתאפק ותסבול מעצירויות.
האם אכן ניתן לעזור ע"י טיפול מסוג כזה?
האם יש המלצות לטיפול אחר?
כיצד ילדים מגיבים לסוג טיפול כזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליפעת - בדבר טיפול לילדה
אסנת קינן17/02/2008יפעת היקרה שלום רב,
מערכת העיכול של האדם מושפעת ממספר אספקטים. אחד האספקטים זה האספקט הרגשי והמנטאלי שלנו. במקרים רבים אנו נבחין בזהות התנהגותית של מערכת העיכול שלנו למערך הרגשי שלנו וזה מה שמכונה - השלם מושפע מכל חלקיו.
לרפואה הסינית הקלאסית בהחלט יש מה להציע בנושא - החל מצמחי מרפא סיניים שיסייעו בהנעת ובתנועת המעיים, יסייעו ב"תקיעות אמוציונאליות" המשפיעות על המערכת ועוד. כמו כן עיסוי נקודות הדיקור אף הוא יסייע רבות לטיפול בבעייה.
חשוב מאוד לטפל בבעיה אותה הנך מציגה בהקדם על מנת לסלק הרגל זה מאורח חייה של בתך. ניקוי הגוף על ידי הוצאת הצואה חיוני ביותר. הישארות הצואה בתוך הגוף למשך תקופות ארוכות יכול לגרום נזק וחוסר חיוניות בגופה.
אני ממליצה בפניך לפנות לקליניקת הילדים במזרח מערב אשר פועלת באוירה מקצועית ונעימה. שם לבטח ילדתך תוכל לקבל מזור לבעייתה. 1-700-50-50-72
בהצלחה,
אסנת קינן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחץ תוך עינינילי17/02/2008
שלום, בעלי סובל מזה מספר חודשים מלחץ תוך עיני הגורם לדימומים תוך עיניים, המשפיעים על הראייה.
הליקויים בראייה מסתכמים בכתמים כהים המכסים אזורי ראייה בעין.
ראוי לציין שבעלי מרכיב משקפי ראייה בעלי מספר גבוה 9-10 בלעדיהם הוא לא יכול לראות כמעט כלום.
כרגע הוא מטופל בזריקות אבסטין לתוך העין, קיבל לאחרונה את החמישית (מותר עד 12) ומינון גבוה מאוד של קורטיזון שגורם לו להתנפחות הגוף ולהרגשה נפשית גרועה.
הטיפול שומר כרגע על המצב באופן יציב אך שום דבר לא סופי, ותשובות מוחלטות אין מהרופאים.
רציתי לברר האם יש אפשרות לטיפול באמצעות הרפואה הסינית אולי דיקור אשר יש בו להביא להורדת הלחץ התוך עיני ולהפסקת הדימומים.
והחשוב שבהתאם הפסקת קבלת הטיפולים הקשים.
אודה על תשובתכם בהקדם - קצנו ואנו די נואשים.
בברכה,
נילי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נילי שלום
עדי מנחמי20/02/2008סליחה על העיכוב בתשובה.קיים טיפול ברפואה יפנית מודרנית אשר עשוי להוריד משמעותית את הלחץ התוך עיני.כדאי לנסות.עדי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיקור סיני עוזר?yigal17/02/2008
האם עוזר הטיפול בבעית טחורים? (חיצוניים ופנימיים )
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טחורים
עדי מנחמי17/02/2008ניתן לשפר מצב של טחורים בתנאי שהם לא במצב המחייב התערבות כרורגית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירת שיעראביבה17/02/2008
האם מישהו יכול להמליץ על מרפא סיני שמתמחה בבעית נשירת שיער וצמיחת שיער כרונית,
ותת פעילות של בלוטת התריס?
אני שואלת לגבי מרפא מנוסה שמתמחה בנושא ,ועם פאציינטיות שיוכלו להמליץ עליו.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירת שיער - לאביבה
אסנת קינן17/02/2008אביבה היקרה שלום רב,
נשירת שיער על פי הרפואה הסינית הקלאסית נחשבת לחולשת הגוף ביצירת דם, ולמצב של חסר דם בגוף.
הדם מזין את שיער הראש, ובמצב בו הגוף אינו מייצר דם אין אספקת דם לאזורים הפריפריים של הגוף (משמע ראש).
לגבי תת פעילות בלוטת התריס אכן ניתן לסייע וקיים קשר בין תופעת השיער ממנה הנך סובלת לבין תת פעילות בלוטת התריס.
אני ממליצה בפניך לפנות לקליניקה של מזרח מערב שם פועלת קליניקה סיסטמית המתמחה בטיפול בבעיות שכאלה. 1-700-50-50-72.
בברכה,
אסנת קינן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשרית14/02/2008
הגעתי לרפואה סינית בעקבות FSH גבוה מאוד.
לאחר חודש אחד של טיפול בדיקור וצמחי מרפא הורידו לי את הערכים למצב של ערך תקין לחלוטין.
רופאי נדהם ולא האמין, ולמען האמת גם אני,
שאלתי היא: האם הטיפול לא מוריד את הערכים באופן מלאכותי ובעצם זה ממש לא אמיתי?
שאלה נוספת: האם הטיפול עצמו עלול לגרום למחזורים להקדים בשבוע שלם למרות שבעבר זה לא קרה לי?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשרית
עדי מנחמי17/02/2008הטיפול הסיני שעוי להשפיע על מהלך המחזור החודשי ואזן הורמונלית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהיפית12/02/2008
בתי בת ה-10 סובלת מבעיה של הרטבת לילה באופן חמור. האם אפשר לעזור לבעיה זו ע"י צמחים או משהו אחר מהרפואה האלטרנטיבית / סינית?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליפית
עדי מנחמי14/02/2008ברב המקרים מדובר בחוסר איזון במערכת העצבים המרכזית.דיקור עשוי להיות יעיל יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהיואב10/02/2008
שמעתי שדיקור משפר הסיכוי אצל נשים להצליח בהפריה חוץ גופית.
רציתי לדעת בכמה אחוזים הוא משפר את הסיכוי וכמה טיפולים צריך לעבוד?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריון
עדי מנחמי10/02/2008בהחלט.כל מקרה לגופו.יש כתבה שלי באתר בנושא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)