מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיות בכבדדוד גמליאל02/06/2008
קיבלתי הודעה לאחר בדיקת דם כי הכבד שלי לא 100 אחוז--יש בו הרבה כימיקלים ונראה גם שאולי אני אחרי מחלה נגיפית כלשהי-ההצעה של הרופא היא כי אתחיל לאכל ירקות ופירות ואוכל מבושל
מה הצעתכם???????????????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כבד
עדי מנחמי03/06/2008יש טיפולים בדיקור לחיזוק הכבד וכן משקה כלורופיל יעיל מאד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה-נעה30/05/2008
שלום ,אני בת 31 במשך כחודשיים וחצי סובלת מכאבים בירך שמאל ,(צליעה,הגבלה בהליכה ,כאב בכיפוף ויישור)לאחרונה ביצעתי MRI ובו נתגלה -הדגש- חשד -סדגש- ל-AVN או אוסטיאופוזיס חולפת האם רפואה סינית יכולה לסייע במצבים אלה?כ"כ על מי אפשר להמליץ לי באיזור הצפון (חיפה)?האם רפואה סינית מתאימה גם אם איכנס להריון?כ"כ האם קופת חולים כללית מממנת את הטיפול ?תודה מראש יעל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ירך
עדי מנחמי03/06/2008רצוי כי תפני לקופ"ח משלימה בחיפה ותבררי.יש השתתפות של כ 70 ש"ח בד"כ.בהריון רצוי לא לעשות דיקור בטרימסטר הראשון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיקור סיני לחולים אנקולוגיםאיזבלה27/05/2008
שלום רב,
אמי חולה בסרטן השד ועוברת סידרת טיפולי כימוטרפיה, במקביל היא עושה טיפולי דיקור סיני בבה"ח בלינסון וכפי שנראה מרגישה יותר טוב בעזרתם, אך לאחרונה שמעתי דעה שאסור לחולי סרטן לעשות דיקור סיני כי הינו גורם להגברת זרימת דם וכתוצאה להגברת התפשטות של תאים סרטנים. האם הדעה נכונה ועל אימי להפסיק טיפולים? אודה על תשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סרטן ודיקור
עדי מנחמי27/05/2008מנסיוני,דיקור וגם צמחי מרפא מהווים טיפול תומך מעולה לחולי סרטן ואין שום סיבה לחשוש.כל עוד עושים טיפול עדין,זרימת הדם אינה משתנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמירי25/05/2008
שלום רב,
בני בן 13 ונמוך לגילו. בבדיקות נמצא שהכל תקין אצלו אך הוא צפוי להיות אדם נמוך.
האם יש איזה טיפול, לא משנה מה, שיכול אולי, אפילו כשהסיכויים קלושים, לתרום לבני עוד כמה סנטימטר?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התפתחות
עדי מנחמי03/06/2008כפי הנראה ,אין טיפול שיכול לשנות גנטיקה.בכל זאת ,אפשר לערוך לו בדיקה כדי לבחון את היציבה שלו והתפתחות השלד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- IVF הצלחה תמיכה בטיפולי פוריותאייר22/05/2008
דיקור שילוב צמחי ורפקסולוגיה לנשים מעל גיל 41 כתמיכה
כמות זמן טיפול ממושך שמומלץ ועלויות?
42, בטיפולי הפריה מזה 6 טיפולים הפריית מבחנה ,זרע הבעל סביר בתקינות ישנן שאיבות עם ממוצע3, 4 ו6 ביציות גם יש הפריות ובהחזרה חלוקה 4/6/תאים ,אין קליטה לאחר החזרה ברחם.
היה טיפול 1 הריון כימי 10 ימים מטופלת בגונל F ומונוגון
עברתי היסטרוסקופיה אבחנתית הכל פתוח שחלות, מעברים ברוך השם תקינים
עצתיכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוריות
רמון ולמן25/05/2008אייר שלום
בימים אלו התפרסם מחקר שערכתי ביחד עם שותפי מסמינר הקיבוצים בשיתוף עם המרכז הישראלי לפוריות ועוד מומחים בתחום הפוריות העוסק בזוגות אשר עברו מס' מינימום של 3 טיפולי IVF שכשלו.
במחקר הצלחנו להוכיח את יעילותה של הרפואה הסינית (צמחים ודיקור), כטיפול לגברים עם בעיה באיכות, כמות ותנועתיות הזרע. כמו כן טופלו הנשים אשר קיבלו טיפול הורמונלי שכשלו בשמירת ההריון.
אני ממליץ בחום על טיפול באמצעות צמחי מרפא ודיקור כטיפול בבעייתך.
בברכה
רמון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנק' מומלצות ונק' להימנע
NOF17/06/2008רמון שלום,
אני מטפל מוסמך.
שאלתי-
מהן הנקודות שעלו במחקרכם כיעילות לשיפור הסיכוי לקליטה של היריון - -בשלב הרגעת הגוף והכנתו לקליטה ולאחר החזרת העוברים לרחם (אני מניח שקשור בהזרמת דם לרחם?)
והאם ישנן נקודות שהיית ממליץ להימנע מהם לאחר החזרת העוברים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמיכל18/05/2008
שלום רב,
האם כשהולכים לטיפול אצל מומחה ברפואה סינית והוא ממליץ עם צמחי המרפא, הוא נותן את הצמחים בחינם? או שהמטופל צריך לקנות אותן בעצמו?
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הצמחים בעלות בית הטבע
עדי מנחמי19/05/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצמחי מרפא
רמון ולמן20/05/2008מיכל שלום
המטפל רושם מרשם ומעבירו לבית המרקחת להכנה.
הפציינט רוכש את הצמחים ישירות מבית מרקחת.
בברכה
רמון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משך טיפולספי14/05/2008
שלום, אני סובלת מלחץ דם נמוך, חוסר ברזל ועייפות רבה, ברצוני לדעת האם טיפול בדיקור יכול לפתור את הבעיה ותוך כמה זמן וכן האם יש לטפל באופן קבוע למשך שנים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ספי שלום
עדי מנחמי14/05/2008את חוסר הברזל יש לפתור ע"י לקיחת כדורי ברזל מסוג איכותי.את לחץ הדם ניתן ברב המקרים לאזן .תחילה כמה טיפולים בודדים אחת לשבועיים ואח"כ אחת לחודש.סביר כי תוך כשנה הטיפול יאזן את המדדים .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמיטל11/05/2008
שלום רב,
אני בהריון וחווה בחילות והקאות. אפשר לקבל המלצה לטיפול טבעי שיפחית את ההקאות ותחושת הבחילה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צמחים ודיקור
אסנת קינן13/05/2008שלום מיטל, יש מקום לפנות למטפל ברפואה סינית שיתן לך מרשם לצמחי מרפא ויעשה דיקור או שניים להפחתת הבחילות, אני בעצמי עברתי דיקור לאורך כל ההריוןם לפתרון בעיות שונות שצצו בכל פעם והדבר היה מאוד אפקטיבי. הריון קל!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהבן05/05/2008
שלום רב, בחודש האחרון יש לי גירודים רבים בכל הגוף: רגליים, מותניים, חזה ועוד.
עשיתי בדיקות לאלרגיה ואין לי שום אלרגיה.
אפשר לקבל המלצה לטיפול או הקלה לפי הרפואה סינית?
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרוד
עדי מנחמי07/05/2008בבדיקה אפשר לקבל תשובה.לעיתים מדובר ברמות גבוהות של רעלים בדם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגרד בגוף
רמון ולמן12/05/2008בן שלום
הייתי ממליץ לך לעבור אבחנה אצל מטפל ברפואה סינית המתמחה במחלות עור. אני מניח שלאחר האבחנה הוא יבחר להמליץ לך על טיפול באמצעות צמחי מרפא. הטיפול בבעיה מסוג זה בדרך כלל מחייבת שימוש בתכשירים לשימוש חיצוני, ומרשם לשתייה.
אני יכול להמליץ לך על דודי פרלה או אמיר קלי העוסקים בעיקר בתחום זה.
בברכה
רמון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התעניינותי02/05/2008
שלום,
בעקבות המלצה של חברה הגעתי למטפל ברפואה אלטרנטיבית בשם נודר גזנלי.
כיוון שאני צעירה (בתחילת שנות ה-30) וסובלת ממכלול של דברים החלטתי ללכת אליו ולשמוע.
כיוון שהוא טוען שאני צעירה לכל כך הרבה בעיות רפואיות, לאחר אבחון הוא הציע להציג אותי כ"מקרה" בפני פרופ' מוריס מוסא בבי"ח הדסה בירושלים.
רציתי לדעת האם מישהו שמע על הפעילות של שניהם ומה יש להגיד בנושא.
האם כדאי להתחיל טיפול (מדובר בכ- 10 טיפולים).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא שמעתי על שניהם
עדי מנחמי04/05/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ' מוסא
אסנת קינן13/05/2008פרופ' מוסא הינו מטפל ידוע ונחשב ברפואה הסינית!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיקור לכאבים בכף הידורדה29/04/2008
שלום רב, האם דיקור יכול לעזור לכאבי גידים בשורש כף היד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהחלט
עדי מנחמי04/05/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיקור לכאבים בשורש כך היד
גיל וינבאום04/05/2008הרפואה הסינית המסורתית רואה כל כאב כסטגנציה= חסימה בגוף. שורש כף היד הוא אזור שבו נעשית תנועה רבה: בעיקר אצל אנשים שעובדים פיזית, אנשי מחשבים והעוסקים בפעילות גופנית וספורט.
בשורש כף היד יש צבר של גידים, הפתולוגיה הנפוצה יותר היא תסמונת המנהרה הקרפלית (CTS). שבה יש פגיעה בגידים המובילה לדלקת של העצב האולנרי ביד.
הכבד הוא זה האחראי על הגידים והרצועות בגוף. יחד עם בן זוגו ביחסי Yin-Yang כיס המרה, הם אחראים שהתנועתיות של הגידים והרצועות בכל הגוף (ובכלל זה בשורש כף היד)תהה תקינה, ושלא תיווצר סטגנציה.
אני ממליץ בחום לפנות למטפל מוסמך לאבחון פרטני. את תעברי דיקור סיני ויותאמו לך צמחי מרפא סיניים רלוונטים, שבשילוב עם תזונה נכונה ופעילות מתאימה, ישיבו לך את האיזון= את הבריאות.
מקווה שעזרתי.
ד"ר גיל וינבאום(ND-CA).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שחלות פוליציסטיות...לולה7727/04/2008
רציתי לדעת מהי הראייה ברפואה הסינית לגבי התסמונת?תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחלות
עדי מנחמי04/05/2008ההתיחסות הינה לסיבה הנמצאת בבדיקת הגוף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היפראקטביותאיריס27/04/2008
הבן שלי בכיתה א' - לא נח לרגע
כל הזמן בתזוזה, לא רגוע, נופל הרבה, מפיל ושובל ללא כוונה הרב דברים, מאבד דברים בלי סוף
אשמח להמלצה על איך אני יכולה לגרום לו להיות רגוע ושקט יותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שקט פנימי
אסנת קינן13/05/2008שלום לך איריס, על פי תאורך ועל פי הבנתי בהתאם להיכרותי עם הרפואה הסינית- לבנך יש חסר מסוים בגוף היוצר סוג של "רוח" דבר הגורם לו להיות פעיל ביתר ושכחן, ברפואה הסינית דבר זה קשור לאיזון ובניה של דברים בגוף ובאמצעות תזונה נכונה, צמחי מרפא ודיקור ניתן "למלא ולאזן" את החסר ובכך לאפשר לו שקט ויציבות פנימית. יש קליניקות שמתמחות בטיפול בילדים כמו זו הפועלת במרכז מזרח מערב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תופעות לוואיעידו23/04/2008
לד"ר שלום רב
אני בן 25 לפני כחודש עשיתי טיפול אחד של דיקור סיני בגלל חיידק ההילובקטר ודלקת בקיבה.
מאז ועד היום אני סובל מכאב באוזן בחנוך של האוזן היכן שמנקבים בשביל לעשות עגיל.
האם זה יחלוף אם הזמן או שכבר היה אמור לחלוף ?
האם יכול להיות שנוצר זיהום או משהו שהמדקר גרם
בתודה
עידו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין קשר לדיקור
עדי מנחמי26/04/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום רבאודליה23/04/2008
אני מבקשת עזרה במציאת פיוטה,
יש אולי מישהו פה שיודע על משתלה ספציפית שמוכרת את הקקטוס?
אגב אני מאזור הדרום אבל גם באזור המרכז אפשרי לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא ידוע לי
עדי מנחמי26/04/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)