מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נימול חוזר בכפות הרגלייםאמנון28/08/2018
יש לי נימול חוזר בפכות הרגליים, האם יש משהו שיכול לעזור לי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נימול בכפות רגליים.
ניר סלמה30/08/2018שלום
סביר להניח שהדיקור יעזור .
כי הוא עוזר לבעיות נוירולוגיות .
או של זרימת דם.
אבל בבקשה קודם כל תפנה לרופא .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיפור של זרימת הדםהלל26/08/2018
אשמח לשמוע על דרכים מומלצות לשיפור זרימת הדם. הגורם הוא שכפות הידיים מתקררות מאוד מהר, גם בקיץ. אמרו לי שאולי זה קשור לזרימת דם לא טובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיפור זרימת דם
ניר סלמה26/08/2018אם זה רק כפות הידיים
אז אני מאמין שסםורט מסוג פילאטיס או יוגה שכולל גם חיזור וגם מתיחות אולי יכול לעזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופה טבעית לבעיית פסוריאזיסרעות21/08/2018
אני בהריון ויש לי התקפת פסוריאזיס בקרקפת, יש משהו טבעי שיכול לעזור לי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פסוריאזיס
ניר סלמה21/08/2018היי רעות
אמיר קלי - מטפל ברפואה סינית מתמחה בבעיות עור
דברי איתו הוא יכול לעזור לך.
עזר גם לאישתי
מספר תשיגי באינטרנט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחושת נימול חוזרת בכך הידרוית19/08/2018
יש לי תחושת נימול חוזרת בכף היד, קבעתי תור לנוירולוג אבל יש עוד זמן, מה אפשר לעשות עד אז?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נימול בכף היד
ניר סלמה20/08/2018שלום רוית עד שיגיע התור לנוירולוג - תקבעי לך עיסוי חזק או דיקור
כי יכול להיות שמדובר גם בלחץ שרירי על התעלה העצבית ואז טיפולים כאלה יעזרו.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב חד וחזק באזור השכמה השמאליתדוד16/08/2018
שלום
בן 44, בריא בדר"כ, לא נוטל תרופות.
מלפני כשבוע התחלתי להרגיש כאב חד וחזק באזור השכמה השמאלית.
כ"כ כאב ותחושה כמו של כוויה ורגישות גבוהה באזור בית שחי משמאל, וכן כאב ורגישות גבוהה בקרקפת העליונה בצד ימין (באזור של כ-10 ס"מ)
אין סיפור של חבלה, אין אודם או סימן חיצוני.
הייתי בתחילת שבוע אצל רופא עור, שלא מצא ממצא עורי והתרשם שמדובר בבעיה עצבית.
אתמול הלכתי לרופא משפחה, שהפנה אותי לבצע בדיקות דם (תפקודי כבד, כליות, מגנזיום, B12, סוכר, ספירת דם, בדיקת שתן), והן יצאו תקינות, ונתן לי הפניה לנוירולוג.
יש קצת שיפור מבחינת הכאב החד בשכמה, אך אין כל שיפור מבחינת הכאב והרגישות בקרקפת, והכאב והרגישות בעור באזור בית השחי, השכמה השמאלית, ואף קצת בחזה משמאל).
מה יכולה להיות הבעיה? עמוד שדרה? בעיה מוחית?
ומה הקשר בין הכאב בקרקפת לבין הכאב והרגישות בשכמה ובית השחי?
ומה רמת הדחיפות? (התורים לא זמינים בטווח הזמן הקרוב)?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב בשכם - דוד
ניר סלמה16/08/2018שלום דוד - תודה על הפירוט - אני תוהה האם כל הסיפור הזה הוא לא התחלה של שלבקת חוגרת.... אם יופיעו פצעים אז זה כן.
בהחלט נשמע כמו עיניין נוירולוגי או וסקולרי ( כלי דם )
עד שיגיע התור שלך לנוירולוג - אויל כדאי שתפנה לדיקור.
היות ואני עובד באיכילוב בנוירולוגית, אני טיפלתי במקרים דומים שגם אחרי בירורים לא הבינו מה הבעיה .... לפעמים זה המצב.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בעצם הזנב לאישה בהריוןהילה14/08/2018
בהריון שבוע 32 קיבלתי מכה בגב ומאז ממש כואב לי בעצם הזנב, איך אפשר לטפל בזה במצבי (הימנעות ככל הניתן ממשככי כאבים וכדומה)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פגיעה בעצם הזנב בהריון -הילה
ניר סלמה14/08/2018שלום הילה
ראשית כל לפי המלצות ה fda אין מניעה לקחת משכך כאבים פשוט מסוג פאראצטמול בשבוע בו את המצאת - את יכולה פשוט לגשת לרופא משפחה שיתאים לך כדור.
אם בכל זאת את לא רוצה לקחת כדורים - דיקור סיני בהחלט יכול לעזור לך בשיכוך הכאב, אנחנו עושים זאת רבות ובהצלחה רבה!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקות חוזרות בדרכי השתןנעמה12/08/2018
אשמח לשמוע הצעה לטיפול לדלקות חוזרות בדרכי השתן. תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקות חוזרות דרכי שתן
ניר סלמה12/08/2018שלום נעמה
מה זאת אומרת הצעה לטיפול ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפש מרפא לאשתי מדלקת הפרקיםיובל09/08/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
דלקת פרקים
ניר סלמה09/08/2018שלום יובל אתה מוזמן להתקשר אלי !!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שרירים תפוסים כל הזמןרן05/08/2018
השרירים בגב העליון כל הזמן תפוסים, עיסוי לא עוזר... מה עוד אפשר לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרירים תפוסים גב עליון
ניר סלמה06/08/2018שלום רן
התפיסות הזו קוראת בגלל חולשה ולא עודף - אם היה תפוס בגלל בעיית עודף היה משתחרר אחרי עיסוי או כמה עיסויים,
בגלל חולשה של הגוף העיסוי יכול להקל לרגע או לכמה ימים ואז לחזור יותר גרוע.
טיפול ברפואה סינית מחזק את הגוף, ויכול להייטיב עם השרירים ואחר כך העיסוי יעזור.
כמו כן אתה צריך לחזק את השרירים בשכמות - זה בטוח.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים מעיקים חוזרים בברכייםדן02/08/2018
האם לרופאה הסינית יש מה להציע לכאבים חוזרים בברכיים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי ברכיים
ניר סלמה02/08/2018שלום דן
הרפואה הסינית רואה
כאבי ברכיים כחולשה בסיסית של הגוף- בכאבי ברכיים כרוניים אנחנו מחזקים את הכליות אשר מהוות המקור לכוח בגוף.
הטיפול יעיל מאד .
כדאי לך לפנות כמה שיותר מהר לטיפול ברפואה סינית
בברכה
ניר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול אפשרי לכאב נפשיניצן31/07/2018
בעיות רגשיות וכאבים נפשיים, אמנם זה לא כאב פיזי אבל אני בסבל... יש טיפול שיכול לעזור לי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות רגשיות
ניר סלמה31/07/2018שלום לך
אכן כאב נפשי הוא כאב חזק וברפואה הסינית הוא נחשב במקרים מסויימים חזק יותר מכאב פיזי.
אפשר לעזור בהחלט !
אבל אני מבקש וממליץ במקביל לפנות לפסיכולוגיה או טיפול רגשי אחר .
הרפואה הסינית לא מציפה את הכאב הרגשי או את הסיבות. היא לוקחת את הסימפטומים מטפלת בהם כדי לתת הקלה ולתת את האפשרות והאתנחתא לנפש לראות את הדרך האחרת או השונה לעיבוד הרגשות .
ולא כל מטפל/ת עוזרים בבעיות רגשיות .
תבדקי לפני שקובעת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נוירופתיה עקב מחלת הסוכרתאליהו29/07/2018
סובל מנוירופתיה עקב מחלת הסוכרת, האם יש טיפול מומלץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נוירופטיה
ניר סלמה29/07/2018שלום אליהו -
נוירופטיה אכן בעיה לא נעימה בלשון המעטה.
יש דרגות של נוירופטיה שיכולות מאד מאד להכאיב והתרופות אשר ניתנות הן לפעמים קשות מאד על הגוף עם תופעות הלוואי.
נוירופטיה עקב סכרת היא עוד יותר בעייתית כי לגוף יותר קשה או לוקח יותר זמן לתקן את עצמו.
חשוב לפנות לדיקור כי הוא יכול מאד מאד לעזור - אני אישית אומר למטופלים שלי שתוך 7 -8 טיפולים אנחנו אמורים לראות הבדל והתחיל לחוש הקלה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טווינא בהריון - האם מותראילנה26/07/2018
האם מותר לעשות טווינא בהריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טווינא בהריון
ניר סלמה26/07/2018היי אילנה
בהחלט!!!!!!
רק חשוב שהמטפל\ת ידעו ויש כמה נקודות שלא לוחצים עליהן
אבל בהחלט אין שום מניעה - רק יכול לעזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סובל מכאבים בעמוד שדרהאורה24/07/2018
שלום,
בעלי בן 57 סובל מכאבים בעמוד שדרה.
תוצאות הבדיקה:
בלט דיסק דיפוזי L3-4
בלט דיסקלי אחורי נרחב L4-5
בלט דיסק אחוריL5-S1
האם לרפואה סינית יש פתרון?
אני מתכוונת לריפוי מלא (לא רק להוריד את רמת הכאב)
אילו טיפולים מומלצים?
תודה מראז* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי גב - אורה
ניר סלמה26/07/2018שלום אורה
יש לי ניסיון עם מאות אולי אלפי מטופלים עם מצבים קשים של גב - חוץ משניים עד היום עזרתי לכולם כולל הרבה מאד שהיו בדרך לניתוח וביטלו אותו כי עבר להם הכאב.
האם הדיסקים שלהם חזרו להיות ללא בלט או פריצה ??? בטוח שלא !!!! ------ אבל הם לא חווים כאב גם שנה שנתיים או עשור אחרי האפיזודה.
וישנם מטופלים שמידי פעם חווים חזרה של כאב מסויים ומייד באים לטיפול שניים לאיזון חזרה.
זה מבחינתי ריפוי מלא !!!!!
דיקור, טווינא וצמחי מרפא - אלו הטיפולים המומלצים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגבלת גיל לדיקור סיניאדיר24/07/2018
האם יש הגבלת גיל לדיקור סיני?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגבלת גיל
ניר סלמה24/07/2018שלום אדיר אין הגבלת גיל - אומרים מגיל 3 חודשים אבל אישית דקרתי גם את ילדיי כבר בגיל חודש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)