מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אסתמהרעות15/10/2012
האם וכיצד רפואה סינית יכולה להקל על אסתמה בילדים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסתמה - תגובה
ניר סלמה17/10/2012שלום רעות
הרפואה הסינית גורסת כי המערכת הרגישה ביותר אצל ילדים היא מערכת הנשימה, זו המערכת אשר מתפתחת אחרונה אצל העובר וזו גם מתחילה אחרונה לעבוד, רק לאחר הלידה בעוד כל המערכות האחרות התחילו כבר לפעול...
הרפואה הסינית - עוזרת בצורה מדהימה !!! לילדים עם אסטמה על ידי דיקור ( שנעשה עם מחטים עדינות מאד, ולשניות ספורות בלבד.) צמחי מרפא וגם שינוי תזונתי מסויים אם צריך.
אל תחכי, אני יודע שמפחיד לסמוך על רפואה "לא קונבנציונלית " בכל הנוגע לילדים אך הטיפול לא מחליף טיפול רפואי ובא במקביל אליו.
כאשר הסיפטומים יחלפו תוכלי להוריד בהדרגה את התרופות המערביות.
ואני אומר זאת מניסיון עם הרבה ילדים!
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום ,כאבים בגב תחתוןדן05/10/2012
אני שמואל ן אני עושה ספורט 4-5 פעמים בשבוע .
יש לי מאין כאב בגב התחתון בצד ימין (באיזור של lumbar vertebral ) לא כרוני אלה כאב שדורש ממני לשכב על הגב ולהוציא קליק קליל כשאני לוקח את רגל ימין לצד שמאל (כמו מתיחת שריר גלוטאוס מקסימוס ) .
אחרי המתיחה עובר לי הכאב אבל הוא חוזר לעיתים קרובות .
מה אתה מציע לעשות ,תודה רבה (עברתי קורס אימון גופני בווינגייט ככה שאני בקיא בנושא )
תודה רבה שבת שלום וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יכול מאוד להיות, שאם תיתן לגב לנוח
רפי עשת19/10/2012בלילה - הכאב לא יחזור.
למד לישון נכון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי טיפול לבעיית כאבי צוואריוסי22/09/2012
אני סובל מספר חודשים מכאבי צוואר,וב CT נמצא:
1.מפרק הדנטו אטלנטי מוצר במידה קשה וקיימים אוסטאופיטים מעליו
2.ארטרופטיה פצטלית נייונית קשה ב C4-C5 ,C5-C6,
3.ב C3-C4 בלט אנולוס אחורי לוחץ על השק הטקלי
פיזיותרפיה ולחיצות לא עזרו
איזה טיפול עדיף : דיקור סיני או כירופרקטיקה מניפולציות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי טיפול לבעיית כאבי צוואר - תגובה
ניר סלמה22/09/2012שלום רוני
אני אישית קצת מפחד ממניפולציות באזור...
המקום פגוע מאד ואתה בטח סובל מכאבים והקרנות לידיים נסה 12 טיפולי דיקור וראה אם יש שיפור רק אם לא זז שום דבר אז תנסבה כירופרקטיקה.
בהצלחה
ניר סלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לגבי טיפול לבעיית כאבי צוואר - תגובה
גיא הלר23/09/2012רוני בוקר טוב,
אני מסכים עם ניר, הממצאים שלך בצילום ה-CT חמורים עם שילוב של שינויים
במבנה החוליות הצווריות ולחץ על שורשי העצבים היוצרים כאבים חמורים.
עקב כך המלצתי היא לא להתעסק עם שום שיטה המערבת מניפולציות באיזור
מחשש להחמרת המצב ואף גרימת נזק משמעותי בלתי הפיך.
במקרה זה כפי שהמליץ ניר, אני בהחלט בעד לנסות סדרת דיקור.
בהצלחה
שנת בריאות
וחתימה טובה,
ג י א* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובה
יוסי24/09/2012אין הקרנות לידיים
השאלה-האם דיקור סיני פותר את הבעיה של לחץ על עצבים כתוצאה משינוי מבנה החוליות,
או רק מפחית כאבים לתקופת הטיפול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניקוי כוס רוחאלעד03/09/2012
אחרי גמר בטיפול בכוסות רוח אם זה בהקזת דם ,או רק בהנחה?
איך אתה מנקה את הכוסות אחרי זה?
האם אפשר בהסעה להשתמש במדיוויפס שזה מטליות לחיטוי?
או שזה מיועד רק לאחר הקזת דם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניקוי כוס רוח - תגובה
ניר סלמה04/09/2012כוסות הרוח אין בעיה לנקות גם תחת ברז מים עם סבון הרי הן מזכוכית
תנקה איך שבא לך אני מנקה אותן עם מים וסבון אם הן עם שמן
עם מגבונים - בהנחה רגילה
ואם הקזתי דם אז גם עם אלכוהול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם רפואה סיניתליאור28/08/2012
יכולה להקל על פיברומיאלגיה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם רפואה סינית - תגובה
ניר סלמה28/08/2012שלום ליאור
רפואה סינית בהחלט!!! יכולה להקל על פיברו
ואני אומר זאת מניסיון אישי
פני למטפל\ת באזור מגורייך עם ניסיון בפיברו.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דורבן ברגלקרן16/08/2012
האם לרפואה הסינית יש פתרון לבעיה?
המליצו לי על טיפולי הלם אבל רציתי לבדוק לפני כן אם ישנם פתרונות נוספים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דורבן ברגל - תגובה
ניר סלמה28/08/2012שלום קרן
רפואה סינית מטפלת מצויין בדורבן
6 - 10 טיפולים בד"כ דרושים לכך.
בהצלחה
ניר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם זה באמצעות דיקור?
ת11/09/2012חיובי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם זה באמצעות דיקור? - תגובה
ניר סלמה11/09/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדורבן ברגל - תגובה
גיא הלר11/09/2012קרן שלום
דורבן הוא השם שניתן למצב שבו ישנה צמיחה חריגה של עצם העקב
היוצרת זיז גרמי הגורם למצב של פגיעה פיסית ברקמות הרכות באזור ולדלקת.
הטיפול ברפואה סינית הינו בעיקר מקומי ומטרתו לפזר את הגודש והכאב
על ידי שילוב של עיסוי, דיקור וחימום.
למען הגילוי הנאות, טיפול כזה מלווה באי נוחות קלה עד בינונית.
בהצלחה,
ג י א* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב באצבעות בזמן הקלדהשמרית06/08/2012
אני עובד על מחשב שעות רבות ובימים האחרונים החלו לכאוב לי האצבעות בזמן הקלדה
האם זה תסמין של תסמונת התעלה הקרפלית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב באצבעות בזמן הקלדה - תגובה
ניר סלמה07/08/2012שלום שמרית. ראשית ייתכן...
יש לך את כל הסיבות והעיקרית מבניהן...
אבל יש לך גם מה לעשות. את יכולה לשפר את הארגונומיה בסביבבתך , להשתשמש בפד רך... כמו כן אולי בכלל זה מגיע מהשכמות או מהכתפיים ואז עיסוי חזק חד פעמי ואז תוכלי לדעת בדיוק אם הבעיה מגיע משם .
בהצלחה
ניר סלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בעקבלימור24/07/2012
שלום, שמי שניר בן 33 מזה שנתיים אני סובל מכאבים בעקב מה שמונע ממני פעילות ספורטיבית כמו כדורגל, ריצה וכדו'...
ברגע שאני מפעיל את האזור העקב יותר מידי אני צולע וסובל מכאבים עזים כמה ימים.
האורתופד נתן לי הפנייה לפיזיותרפיה ולשים רצועה אורתופדית בלילה אך זה לא עזר, המליצו לי על משחת "טראומיל" ,
האם יש טיפול נוסף שיכול לעזור לי?..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בעקב - תגובה
ניר סלמה24/07/2012שלום שניר
היית אצל אורטופד. האם יש לך הבחנה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
לימור25/07/2012כן הלכתי לאורתופד והוא הפנה אותי לפיזיותרפיה (ללא הפניה לצילום או משהו...) הפיזיותרפיסט שיער שזה דלקת.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה - תגובה
ניר סלמה26/07/2012טוב הבנתי....
כבר שנתיים כאב - אני מניח שהפיזיוטרפיה הייתה מזמן ?
אתה יכול לפנות לדיקור לפעמים אפשר לסדר כאבים גם אם אין להם מקור ברור.
כדאי!!!
לך על זה שניר
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בשוקייםש.16/07/2012
יש לי כאבים של נגמרים בשוקיים.. ימים על גבי ימים.. יש הפסקה בדרך כלל כשאני נח..
אבל אחרי כל הליכה יש לי כאבים.. הרופאים לא ממש עזרו והציעו משככי כאבים. יש לכם רעיון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בשוקיים - תגובה
ניר סלמה18/07/2012בטח - אני חושב שאתה צריך לבדוק את הגב...
הרבה פעמים כאב ברגליים יכול להגיע מהגב התחתון
בן כמה אתה ?
מה עיסוקך ?
ניר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים בשוקיים - תגובה
גיא הלר30/07/2012"ש" שלום רב
כאבים בשוקיים יכולים להגרם ממספר גורמים:
1.כאבים שריריים תהליך דלקתי- בדר"כ נובע מעומס או מאמץ פיסי מופרז.
2. "שברי הליכה"- נפוץ בצבא ונובע עקב עומסים גדולים מידי על השוקיים.
3. הקרנה עיצבית- עקב לחץ על שושרי עצבים באזור הגב.
איזה רופאים/בדיקות עשית?
(צילום גב רגליים, C.T, מיפוי עצמות, בדיקות דם....)
חשוב לבין מה מקור הכאב, על מנת למקד את הטיפול ולהגביר את יעילותו.
בכל מקרה ניתן לשלב טיפולים ברפואה משלימה על מנת "לתקוף" את הבעיה
מכמה כיוונים.
בהצלחה ועדכן אותי,
ג י א* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאביםמארק30/06/2012
הכל התחיל לפני 4 חודשים,כאשר התחלתי להרגיש כאב בשורש כף יד ימין וחוסר תחושה באותה כף יד בהשוואה ליד שמאל,תחילה פניתי לאורטופד שהפנה אותי לבדיקת EMG שם אבחנו חוסר מוליכות של העצב המדיאני,בהשוואה ליד שמאל ושיערו שמדובר בתסמונת התעלה הקרפלית. חזרתי לאורטופד עם התשובות של הבדיקה והוא הפנה אותי לפיזיוטרפיה,בפיזיוטרפיה עשיתי 11 טיפולים ותרגילים בבית,שם שיערו שמדובר בלחץ של שרירי הצוואר ובית החזה על עצב המדיאן ואמרו שיש צורך להגמיש את השרירים,אחרי שהפיזיוטרפיה לא עזרה החלטתי לפנות בצורה עצמאית למנואל טרפיסט (כירופרקט)-המרכז לרפואה האלטרנטיבית של בוריס שילמן בראשון לציון,שבעזרת הידיים שלו ניסה להחזיר את חוליות עמוד השדרה למקומם בכך שטען שמהות הבעיה שלי היא בשורשי עצב שנלחצים בחוליות של עמוד השדרה של בית החזה הייתי אצלו 5 פעמים כך שבפעם האחרונה הוא הזריק לי זריקת קורטיזון נגד הדלקת (זריקה אחת 6 דקירות 2 ביד שמאל 2 ביד ימין ו 2 באיזור עמוד השדרה בגב) בזמן הטיפול שלו ועד עכשיו ההרגשות של חוסר תחושה\זרמים\כהות נשארו ואף הופיעו ביד השניה,במיוחד אחרי שינה בזמן התעוררות,כמו כן ישנו כאב עז מאיזור עמוד השדרה שנמשך כבר הרבה מאד זמן והוא מופיע בעיקר בישיבה ועמידה, הגעתי אליו שוב שבוע לאחר הטיפול האחרון והתלוננתי על כל התופעות,הוא בדק את עמוד השדרה ואמר שהדיסקים\החוליות זזו בעקבות זה שאני לא שומר על הנהלים\ההוראות ועושה תנועות צדדיות,הוא סידר לי את החוליות שוב אך הכאב חזר אחרי ביום למחרת.... גם בגב וגם בידיים,כאילו סתם הלכתי אליו ובזבזבתי זמן וכסף והכי מפחיד זה שכיאלו נגרם לי נזק...התורים לרופאים בקופת חולים (אורטופד וניורלוג) רחוקים מאד ובנתיים אני סובל ומחפש פתרונות מהרפואה האלטרנטיבית,חשבתי על דיקור סיני בשביל הניורופתיה אך מה לגביי הכאב שמגיע מעמוד השדרה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים - תגובה
ניר סלמה01/07/2012שלום מארק.
ראשית אני מצר על הסבל הגדול שאתה עובר ..
שנית - לגבי הזריקות שקיבלת ... אני לא בטוח שמותר למישהו שהוא לא רופא או אחות להזריק בכלל משהו למישהו!!! נא בדוק את זה!!!
שלישית - שתדע שההגנה הכי טובה היא התקפה אם תקפו אותך ואמרו לך אתה מרגיש כך וכך בגלל שלא הקשבתה לנו... יש כאן משהו מסריח!!!
זה נראה כי המצב שלך לא פשוט, מספר מטפלים ניסו ללא הצלחה, אני בעצמי טיפלתי כבר הרבה פעמים במצבים כאלו, דיקור בהחלט יכול לעזור לך!! גם לכאב !!
עצתי לך היא כן לנסות דיקור , לא דרך קופת החולים!! לך למדקר רק על פי המלצה!!
5-6 טיפולים אם לא תראה שיפור כל שהו תפסיק.
בהצלחה
ניר סלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים - תגובה
גיא הלר01/07/2012מארק שלום,
ראשית צר לי לשמוע על השתלשלות האירועים המצערת.
אני חייב לומר בזהירות כי יש לבדוק בצורה יסודית שלא נגרם
נזק נוסף והחמרה מהטיפול האחרון שעברת, על פי מה שאתה מציין.
בכל מקרה הייתי ממליץ לעשות סדר בדברים:
1. קביעת תור דחוף לנוירולוג מומחה(על פי המלצה אישית בלבד!!!!)
אם התורים בקופ"ח ארוכים לך באופן פרטי וקבל החזר מהקופה.
2. להציג בפניו את כל המסמכים שיש לך הן מהפיזיותרפיה(מכתב סיכום)
והן מהמטיפולים המשלימים(פירוט סוג הטיפולים, סוג הזריקה מיקום ההזרקות).
3. לפעול רק על פי עצתו!!!! ובכל מקרה בשלב הנוכחי לא לשלב שום טיפול נוסף עד
שאין אבחנה חד משמעית, על מנת לנמוע החמרה נוספת!!
אישית אני ממליץ לפנות לפורום נוירולוגיה ולהתייעץ עם המומחים אודות נוירולוג
תרגיש טוב
ושיהיה בהצלחה
(אשמח עם תעדכן מה מצבך?)
ג י א* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאב
מארק01/07/2012דיקור סיני גם לא לשלב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקות דם+דיקור סיני
מארק06/07/2012בהמשך להודעה הקודמת,הייתי אצל ניורולוג והתחלתי בו זמנית גם דיקור סיני (פרטי) כרגע פעם בשבוע,בבדיקות דם ESR CRP גבוהים מהנורמה
ESR 26
CRP 11.2
כמו כן התחלתי להרגיש כאבים (עצבובים וזרמים) בכף רגל ימין
בנוסף לחוסר תחושה זרמים ועצבוב ב2 הידיים
מה משאני מבין יש לידלקת,השאלה היא איזה איך מטפלים בה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקות דם+דיקור סיני - תגובה
גיא הלר30/07/2012מארק שלום רב
נראה לי כי המקרה שלך מורכב ויש להמשיך מעקב רפואי עם הנוירולוג.
באופן כללי ישנם שני מרכיבים עיקריים:
1.בדיקות דם המעידים אכן על מצב דלקתי, אשר גורם לכאבים.
2.תלונות על תופעות נוירולוגיות אשר יש לבודקם לעומק ולברר מה המקור.
במקביל לבדיקות והמשך המעקב ברפואה מערבית עם המומחים, ניתן לשלב
כפי שאתה כבר עושה טיפולים בדיקור, אך בכל מקרה לא במקום המשך הבירור!!!
שיהיה בהצלחה,
עדכן אותי עם יהיה שינוי
בברכה, ג י א* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבגליל26/06/2012
שלום לך
אני בת 54. לפני שנה וחצי עברתי ביופסיה - לאחר דימומים חזקים. יום לאחר מכן הופיעו כאבים חזקים בצד ימין. כבר שנה שאין דימום. הביופסיה ואולטראסאונד - שללו סרטן.
אני נוטלת ביבי אספירין ו-10 מ"ג זוכור.
מה לדעתך מקור הכאב ומה ניתן לעשות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב - תגובה
ניר סלמה26/06/2012שלום גליל
היכן הייתה הביופסיה?
למה הייתה ביופסיה?
מהיכן היה דימום?
ואיפה הכאב? צד ימין של מה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדימום- המשך
גליל28/06/2012דימום (דומה למחזור אך חזק יותר ויותר קרום) כנראה בשל פייברוידס. הביופסיה נערכה ע"י רופא נשים שמחדיר "מספריים" לרחם וחותך חתיכה. תהליך שנחשב ל"פשוט", ללא הרדמה או טשטוש. עברתי אותו פעמיים בעבר - ללא סיבוכים. כואב מעט בזמן החיתוך.
מחכה לתגובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדימום- המשך - תגובה
ניר סלמה28/06/2012שלום גליל
הכאב שאת מדברת עליו.... האם אמרת לרופא נשים שיש לך אותו ? האם הוא בדק למה ואולי יש שם איזשהו פצע או גלד במקום החיתוך.?
ניר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
גליל28/06/2012עברה כבר שנה וחצי מאז - זמן ארוך מספיק להחלמה? (הדימומים פסקו לחלוטין). אולטרא סאונד לא גילה דבר.
רופא אחר טוען שפגש מקרה דומה והכאב עבר לאחר פיזיוטרפיה ממושכת. לדעתו מדובר במתיחת שריר בזמן הביופסיה. אפילו אם הוא צודק- אין דרך להקל על הכאב מהר יותר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
ניר סלמה28/06/2012אם כך
בהחלט!!!! רפואה סינית היא מעולה בכל מה שקשור לשרירים מתוחים גם אם הם פנימיים!
היה חשוב לי להבין שמיצית את הבדיקה של הרפואה המערבית כי לפעמים יש מקרים שמצריכים בדיקה מקיפה...
באשר לדיקור אני חושב שממש יכול לעזור לך.
ניר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא יודעת אם זה קשור לכאב....אפרת24/06/2012
אבל האם ניתן לטפל בחריקת שיניים בלילה בעזרת רפואה סינית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא יודעת אם זה קשור לכאב.... - תגובה
ניר סלמה24/06/2012שלום אפרת
אפשר גם אפשר
המטפל הסיני מזהה על "יושבת " חריקת השיניים, על מתח, סטרס, ועוד,
ויטפל בשורש הבעיה כדי שהגוף לא יביא את עצמו לחריקה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא יודעת אם זה קשור לכאב.... - תגובה
גיא הלר25/06/2012אפרת בוקר טוב,
חריקת שיניים הינה תופעה נפוצה מאד המתגלה בדר"כ
אצל רופה השיניים עקב סימני שחיקה מוגברים על גבי
משטחי השיניים.
הטיפול כולל מעין "פלטה" לשיניים הקרויה "NIGHT GARD"
על מנת למנוע את הפגיעה בשיניים עצמם.
מבחינת הרפואה הסינית, הטיפול מערב הגעה לגורם לחריקת השיניים
וקשור מאד כמעט תמיד למתח. כמו כן ישנם טיפולים ספציפיים מאד
יעילים לנושא המשלבים: 1. הרגעת מתח כללי(דיקור)
2. עיסוי פנים מיוחד ועבודה על מפרק הלסת.
3. פורמולת צמחי מרפא להרגעה כללית.
בברכה,
ג י א* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב ברכייםנעמה13/06/2012
שלום
אני סובלת מכאבי ברכיים בזמן ישבה בעבודה,
האם לרפוה סינית יש פתרון לכך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב ברכיים - תגובה
גיא הלר14/06/2012נעמה שלום רב,
כאבי ברכיים מאד נפוצים בקרב האוכלוסיה
וישנם מגוון סיבות הגורמות להם להופיע.
לרפואה הסינית ישנם בהחלט טיפולים מוצלחים
לנושא הבירכיים אשר משלבים עבודה בטכניקות:
עיסוי(שיאצו וטווינה), דיקור סיני וצמחי מרפא במידת
הצורך.
בכל מקרה עם הכאבים עזים היתי ממליץ במקביל
לפנות לאורתופד לבדיקה.
בהצלחה ויום נעים,
ג י א* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאב ברכיים - תגובה
ניר סלמה15/06/2012שלום נעמה
מעניין שדווקא בזמן ישיבה יש לך כאבים בברכיים .. כאשר הברכיים במנוחה - ראשית בדקי כיצד את יושבת כנראה לא כל כך טוב.
האם את סובלת גם מכאבי גב תחתון ?
ייתכן והכאבים נובעים בכלל מבעיות בגב...
בכל מקרה ישנו חוק אחד שתקף לכל בעיות הברכיים והוא חיזוק השרירים שסובבים הברך!
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אמנם לא כאב אבלתמי31/05/2012
אולי לרפואה סינית יש מענה לבעיית נחירות?
סליחה אם השאלה לא בפורום הנכון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמנם לא כאב אבל - תגובה
גיא הלר03/06/2012תמי שלום
באשר לנחירות מומלץ דווקא להתיעץ עם רופא א.א.ג
ובכל מקרה מדובר בבעיה מכנית עקב הרפיית רקמת החיך
העליון הרכה בזמן השינה ורטיטטה בזמן מעבר האויר בשינה.
ישנם מספר פתרונות שניתן לתת בהתייעצות עם הרופא.
יש לציין כי לעיתים קרובות התופעה קשורה ישירות לעודף
משקל אשר גם אליו(במידה ורלוונטי) יש לתת התייחסות.
בברכה, גיא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בילתי פוסקיםאורי19/05/2012
שלום קרעתי
שריר
בשוק הרגל ב30 לחודש אפריל מנוטראל מאז
באולטרא סאונד
תוצאת אולטרא סאונד בדיקה מכוונת לרקמות רכות בשוק אחורי מימין הודגם קרע חלקי בחיבור של החלק הדיסטלי של הגסטרוקנמיאוס מדיאלי בין השריר לגיד ברוחב 2 ס"מ ובאורך 1.5
ס"מ הודגם שטף דם הטרוגני מסביב
הבאתי קביים משמש חלקית בגלל בעיות כתפיים היה לי כבר כמה פעמים כאבים בעקב הרגל מוזר לא ניפגעתי שם
בנוסף סובל מהסתידיות קשות בכתפיים כבר 6 שנים
לא עזר כלום
גלי הלם זריקות 3 פעמים
וטרם פריצת דיסק בעמוד שידרה צוארי
אני מרגיש גרוע
גם בדיקור לא ראיתי פתרון
מה הטיפול איך אשפר איך גומר מהבעיות הללו תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בילתי פוסקים - תגובה
גיא הלר19/05/2012אורי שלום רב,
ראשית צר לי לשמוע כי אתה כה כאוב בכל כך הרבה איזורים.
על פי סוג הפציעה שאתה מתאר והטרמינולוגיה המערבית
נשמה שאתה עוסק באופן רציני בספורט וזו לא הפציעה הראשונה שלך.
ישנם הרבה דברים בהם אפשר לטפל במקרה שלך ולדעתי הכי דחוף
הוא בפציעה בשריר התאומים, אשר מעבר לסבל ולכאב המקומיים
נותנת אותותיה גם בקרסול, ובגלל ההגבלה בהליכה והקביים יוצרת
ומחמירה תופעות נוספות הקיימות אצלך כגון ההפתיידות בכתפיים
ו"פריצת הדיסק".
מצד שני אתה אומר שניסיתה הכל וללא שיפור.
במקרה זה הייתי ממליץ לחפש פיסיוטרפיסט ספורט מומחה פרטי
ולשלב טיפול מסוג זה בכל זאת עם דיקור.
אני ממליץ לנסות מדקר בשם עמוס זיו(חפש באינטרנט).
אני מאחל לך החלמה מהירה,
תרגיש טוב, ג י א* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)