מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הבדל בין דיקור מערבי לדיקור סיניעידן22/07/2018
מה ההבדל בין דיקור מערבי לדיקור סיני?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מערב vs מזרח
ניר סלמה22/07/2018היי
הדיקור המערבי נועד רק לטיפול בכאב.
הוא נעשה בנקודות אשר מהוות צומת שרירית ומשחרר כאבים. הוא דיקור קצר . אלים וכואב מאד מאד . אבל בידיים הנכונות יכול לשחרר בצורת מעולה שרירים .
דיקור מזרחי הוא עיניין שונה לגמרי... נעשה במחטים קטנות יותר . לרוב כמעט ולא מורגש . נשען על תיאוריה ניסוי ותהיה של אלפי שנים . תוך שימוש במרכזי פיתוח מו"פ בני מאות שנים.
הדיקור המזרחי נעשה לא רק לשחרור שרירים אלא גם לכל הבעיות אשר מטרידות את הגוף והנפש .
למעט פרז׳טים במעיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי בטן מעי רגיזאבירם19/07/2018
מחפש טיפול אלטרנטיבי לכאבי בטן עקב מעי רגיז. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי בטן מעי רגיז
ניר סלמה22/07/2018שלום לך
מעי רגיז היא בעיה מציקה מאד היא יכולה לטרפד תוכניות ולהקשות מאד על החיים . אבל זו לא בעיה מסכנת חיים.
הטיפול בתסמונת נעשה על ידי שימוש במחטים כניסה בנקודות ספציפיות אשר גורמות למוח לשחרר שורה של פקודות שתפקידן להקל על המעיים ולגרום להן לחזור לאט לאט לפעילות תקינה .
תוך כדי שימוש בנוסף לדיקור . גם צמחי מרפא ותזונה .
בהצלחה!!!!!
ניר סלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול אלטרנטיבי לפריצת דיסקטניה15/07/2018
האם יש טיפול אלטרנטיבי לכאבים עקב פריצת דיסק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טניה - פריצת דיסק
ניר סלמה16/07/2018שלום טניה
מצחיק - בדיוק עומדת לידי מטופלת שטופלה בכאבים בגלל פריצת דיסק, היא מוסרת שהיא מאשרת שכן.
וברצינות.... אפילו מחקרים מערביים הראו שהטיפולים הכי טובים לכאבי גב הם טיפולים בדיקור אפילו יותר מהטיפולים המערביים - מה גם שהוא ללא תופעותצ לוואי והישנות הבעיה יורדת.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בהליקובקטר פעם שנייהליאור12/07/2018
חזר לי ההליקובקטר, לא רוצה שוב אנטיביוטיקה. מה עוד יכול לעזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טטפול בהליקובקטר - ליאור
ניר סלמה15/07/2018היי ליאור
הטיפול הוא מורכב מכדי רק לרשום אותו כאן .
הוא כולל פורמולות צמחים, תזונה ודיקור.
בגדול המרכיב העיקרי בטיפול הוא שמן אורגנו.... - קיים בחנויות טבע.
אבל לכשעצמו הוא לא מספיק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צרבות חוזרות - פתרון טבעיאדווה10/07/2018
האם יש פתרון טבעי לצרבות חוזרות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרבות חוזרות פתרון טבעי
ניר סלמה10/07/2018היי
ראשית כל כן !!!!!!
הרבה מטופלים פונים אלי לפיתרון בבעיות קיבה כי המשמעות של לקחת כדורים היא לכל החיים.
לטיפול טבעי יכול פשוט לרפא את הקיבה.
הטיפול כולל דיקור צמחי מרפא והמלצות תזונה .
על הקצה אוכל לומר לך להפסיק עם כל מה שמכרה את הקיבה כלומר חריף עגבניות מטוגנים שוקולדים.
ולהפסיק לאכול אחרי שבע בערב....
אבל שוב זה רק הקצה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי מחזור משתקים לנערהשני08/07/2018
הבת שלי בת 16 סובלת מכאבי מחזור משתקים, עד כדי שהיא לא הולכת לבית ספר או יוצאת מהבית. אני לא אוהבת לדחוף לה כדורים, בעיקר בגלל שזה לא משהו חד פעמי. מה הרופאה הסינית ממליצה במקרים כאלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי מחזור - שני
ניר סלמה08/07/2018היי שני
אני אישית לא מאמין שמי שברא אותנו לא משנה מי או מה זה ברא את האישה כדי לסבול פעםן בחודש לכמה ימים או שעות.... כאשר יש כאלה כאבים משהו לא תקין וגלולות הן לא הפיתרון הן רק כיסוי לבעיה.
הרפואה הסינית טוענת שמה שכואב לא זורם ומה שלא זורם כואב.
כלומר ישנה תקיעות בתנועה של המעאכת ההורמונלית, דיקור וצמחים פותרים את הבעייה הזו - !!!!!!!
טיפלתי בעשרות אם לא מאות נשים שסבלו מבעיות סביב הווסת וזה עובד פלאים!!!
חובה לפנות לרפואה סינית ומהר!!!!!
בהצלחה
ניר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול מומלץ למניעת אבנים בכליותזיו05/07/2018
יש טיפול מומלץ למניעה של אבנים בכליות? או לפחות טיפול תומך להקלה על הכאבים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבנים בכליות
ניר סלמה05/07/2018שלום זיו
חדד את השאלה בבקשה.
יש לך אבנים בכחיות ואתה רוצה להקל על הכאבים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בדלקת בתעלה הקרפליתשי01/07/2018
דלקות חוזרות בתעלה הקרפלית, עבודת על מחשב. לא רוצה ניתוח או אנטיביוטיקה, אולי הרפואה הסינית תוכל לעזור לי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תעלה קרפלית - שי
ניר סלמה03/07/2018לא אולי ....... בטוח !!!!!
טוב אין כזה דבר בטוח אבל בהחלט הסיכוי גבוה שרפואה סינית יכולה לעזור לך.
זה מקרה מאד נפוץ בקליניקה
את המוזמן ליצור קשר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי ראש, צוואר אחורי ועורףשהם27/06/2018
שלום דוקטור,
מאז תחילת החורף האחרון התחילו לי, באופן פתאומי, כאבים די עזים באיזור העורף/צוואר אחורי. הלכתי לרופא המשפחה והוא אמר לי שאין מה לדאוג למרות שהוא לא ביצע בדיקה כלשהי. הכאבים לעיתים מציקים יותר ולפעמים הם פחות מורגשים, גם לפעמים הם עוברים לקדמת הראש במצח מעל האף (מה שמכונה העין השלישית) כרגע ממש כל הראש מציק לי החל מהגב האמצעי ממשיך בעורף ולפדחת (בעיקר בקו שחוצה את הראש באמצעו) ומסתיים בעיין השלישית. לאחרונה הייתי אצל מטפל בדיקור והוא אמר לי שיש שם קצת נפיחות ויכול להיות שזה מהתרופות שאני נוטל (אני לוקח סרוקסט 40 מ"ג כל ערב, ולעיתים רחוקות קלונקס, לפי הצורך).
רציתי לשאול אותך מה דעתך לגבי זה והאם הכאבים יכולים להעיד על רגישות לתרופות.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי ראש - שהם
ניר סלמה03/07/2018שלום שהם - ראשית כל נשמע כאילו כאבי הראש שלך מגיעים אכן מהעורף - השרירים תפוסים ולכן משליחים על הראש.
אתה צריך טיפול משולב של דיקור ועיסוי או כוסות רוח לשחרור השרירים.
אני לא מכיר תופעה כזו של רגישות לתרופות....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעל איזה עיסוי היית ממליץ?
שהם03/07/2018על איזה עיסוי היית ממליץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשהם
ניר סלמה03/07/2018היי שהם
עיסוי חזק - מסוג טווינא או רקמות עמוק
גם שיאצו או תאילנדי יכולים לעזור לדעתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובות. אני רוצה להבין, כשאתה אומר עיסוי חזק מסוג טווניה, הכוונה שיש טווינה חזק וטווינה יותר עדין? כי דוקא התחלתי לאחרונה טיפול בטווינה אבל לא היה חזק במיוחד..
שהם03/07/2018ואגב, אני מניח שמגע ישיר יותר אפקטיבי ולמה הטווינה נעשית מעל החולצה?
ועוד שאלה ואני מקווה שזה בסדר, לשאול, אבל מה נהוג בעיסוי לגבי חלקים טיפה יותר אינטימים כשיש כאבים, כשמין הסתם ישנה אי נעימות להתקרב לשם משני הצדדים (מטפל ומטופל), ושוב תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשהם טווינא
ניר סלמה04/07/2018היי שהם טווינא נעשית מעל הבגדים !
אם אתה מטופל אצל מטפל פרטי פשוט תבקש יותר חזק.
אם זה דרך קופת חולים אז הטיפולים פחות טובים .
לגבי ההתייחסות האינטימית זו שאלה מאד סובייקטיבית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיגרנות חריפות יעילות טיפולל26/06/2018
היי
זה שנים שאני סובלת ממיגרנות חריפות המלוות בהקאות בלתי פוסקות (לא יכולה לקחת תרופות כי ישר מקיאה, גם מים לא יכולה)
מה יעילות הדיקור במניעת מיגרנות חריפות האם זה רק ממתן או גם מפסיק כלל? האם יש טיפולים יעילים יותר?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיגרנות חריפות - ל
ניר סלמה26/06/2018היי
נשמע כמו מקרה קשה באמת.
אין הבטחה אבל לדעתי דיקור ורפואה סינית בהחלט יכולים לעזור.
והכי טוב מכל הטיפולין האלטרנטיביים האחרים .
גם מחקרים תומכים בזה...
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה3 סיבות למגרנה
ד``ר יגאל ויסמן25/08/2019מחקרים מדעים קובעים 3 סיבות עיקריות למיגרנה:
סיבה אורטופדית - אזור צווארי של אמוד השדרה
סיבה הורמונלית - הורמון FSH בעיקר
סיבת נפיחות סינוסים מאי איזון של הורמון ACTH.
בשלושתה סיבות מיגרנה ניתנת לריפוי. יש גם לבדוק את רשימת התרופות שאת נוטלת, לשלילת תופעות ליווי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צמח מרפא מומלץ לכאבי מחזורים26/06/2018
חוץ מקמומיל שאני לא סובלת, איזה צמחי מרפא מומלצים לטיפול בכאבי מחזור קשים במיוחד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי מחזור - ים
ניר סלמה26/06/2018היי ים
שאלה מורכבת כי רפואה סינית היא מאד אישית, ואז מתאימים את הצמח לאדם -
לאחת נרצה להניע דם
לשנייה חיזוק דם
לשלישית להניע צי
וכו
על כן שאלה קשה.
זוטא לבנה טובה נגד כאבים כליים....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיקור סיני להסדרת המחזור החודשישני24/06/2018
שלום,
בת 29, מקבלת מחזור כל שלושה שבועות. בינתיים כמה רופאים טוענים לשחלות פוליציסטיות בגלל תסמינים נוספים ולאחר כמה בדיקות שביצעתי.
האם דיקור סיני יתאים לי על מנת שלא אקבל וסת כל כך מוקדם או שזה מתאים רק לאל וסת? תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסדרת המחזור החודשי
ניר סלמה24/06/2018שלום לך m
דיקור סיני הוא אחד הכלים הכי הכי יעילים להסדרת המחזור החודשי !!!!!
לא סתם הוא יעיל כל כך בטיפולי פוריות .
אל תחכי ואל תסבלי
תפני כבר מחר למטפל\ת ברפואה סינית.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מידע על משקה אנרגיה אינדיגומורן24/06/2018
שלום רב,
חברה המליצה לי על משקה חדשה שיצא בשם אינדיגו.זה אבקה ששמים כל יום שקית ממנה בשתיה ושותים.זה עוזר לחרדות סטרס עייפות וחוסר אנרגיה.מכייון שאני לא רוצה כדורים כימיים לחרדות וכאלה ומאמינה יותר בטבעי היא המליצה אולי זה יקל.
זה מכיל את החומרים הבאים:
אינדיגו משקה האנרגיה מכיל בתוכו מזונות על מהצמחים שלהלן:
Amino Acid Blend, Guarana, Maca Root, Ginseng, B12, Acai, Goji Berry and Green Tea. ויטמין C, ויטמין B3 (ניאצינאמיד), ויטמין B12 (ציאנוקובלמין), חומצה פולית, וויטמין B6.
זה טבעי לחלוטין ומאושר על ידי משרד הבריאות.
מה את יכולה לספר לי על מה שהצעורבת מכילה?זה מוכר?מומלץ וכו..
תודה רבה רבה על המענה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משקה אינדיגו
ניר סלמה24/06/2018שלום לך
לצערי זו הפעם הראדונה דאני שומע על המשקה כך שאינני יכול להמליץ או לא עליו.
מה שבטוח זה שאם הוא מאושר על ידי משרד הבריאות - אזי הוא איננו מזיק.
לרוויה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דרך הוליסטית למניעת פיברומיאלגיהיפית24/06/2018
אמא שלי ודודה שלי שתיהן סובלות מפיברומאילגיה, יש דרך למנוע את המחלה בטיפול מקדים בשבילי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מניעת פיברומיאלגיה
ניר סלמה24/06/2018שלום יפית
זו שאלה מעניינת
כי מעולם לא יכלו לחזות את המחלה הזו אבל..
מחלת הפיברוליאלגיה - מחלה שמשפיע פיזית בצורה קשה על התפקוד היומיומי וגם מבחינה רגשית.
נמצא קשר מובהק אצל חולות במחלה ( כן הרוב נשים - לא רק אבל הרוב ) בין סטרס נפשי ונטייה לחרדות ולחץ.
על כן - אם אני לוקח את נסיוני בטיפול בחולי פיברו - אני מעריך שטיפולים להורדת סטרס יכולים למנוע את המחלה -
יוגה
דיקור
קונסטלציה משפחתית - טיפול שבא לרפא יחסים במשפחה - תקראי על זה ....
יכולים אני מאמין לעזור במניעה.
בהצלחה יפית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכת פריפול למניעת אנמיהרוית21/06/2018
שלום,
הרופא שלי המליץ לי מאוד לצרוך פריפול לאחר בדיקת דם...האם יש זמן מומלץ לצרוך את הברזל? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברזל - רוית
ניר סלמה24/06/2018שלום רוית - שאלות מסוג אלו חשוב להפנות לרופא המטפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)