מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צמחי מרפא לכאבים כרונייםלאה21/06/2018
סובלת מפיברו' כבר שנים רבות, איזה צמחי מרפא יכולים לעזור במצבי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צמחי מרפא לפיברו
ניר סלמה21/06/2018היי צמחי המרפא ברפואה סינית מותאמים אישית למטופל.
נותנים צמחים או פורמולות צמחים מוכנות מראש בשביל מקרים קלים של הצטננויות וכו.
למקרה פיברומיאלגיה לא הייתי נותן צמחים בלי לראות את המטופל ולהתאים לו אישית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עלי אורגנו -חליטה וקפאיןרות19/06/2018
האם חליטה מעלי אורגנו מכילה קפאין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורגנו
ניר סלמה21/06/2018ממש לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסטזנטין - מקבל הרבה פרסומת לאחרונהרוני19/06/2018
לאחרונה אני רואה פרסומות לאסטזנטין. האם כ״א יכול לקחת וכמה? אני לוקחת סטטינים וקיו 10
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסטזין - רוני
ניר סלמה24/06/2018שלום רוני - אינני מכיר את התרופה - אני לא רופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התפרצויות מיגרנה בגיל צעירשירן17/06/2018
אני בת 23 ויש לי התפרצויות של מיגרנה, כדורים לא באמת עוזרים. איזה טיפול כדאי לי לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שירן - מיגרנות מגיל צעיר
ניר סלמה17/06/2018היי שירן
יש המון מחקרים שמצביעים על דיקור סיני כפיתרון יעיל למיגרנות.
אני אישית עובד באיכילוב במרפאה הנוירולוגית על מקרים כאלה בדיוק - של כאבי ראש ומיגרנות שלא עוברות באמצעים קונבנציונלים.
את מוזמנת להתקשר אלי
ניר סלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התנפחות של בלוטות הלימפה ללא סיבהדנה14/06/2018
התנפחו לי כמה בלוטות לימפה סביב אוזן שמאל. הייתי בבדיקות והכל תקין. זה מאוד מטריד אותי, יש טיפול אלטרנטיבי שיכול לעזור גם אם אין אבחנה רפואית קונבנציונאלית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התנפחות בלוטות הלימפה ללא סיבה
ניר סלמה14/06/2018שלום לך
לא ציינת כמה זמן זה נמשך.
בלוטות לימפה מתנפחות כשיש דלקת.
לדעתי באם תקחי כורכומין (אנטי דלקתי ) אפשר להשיג בכל בית מרקחת או חנות טבע- כשבוע ולא יעבור הנפיחות את מוזמנת להתקשר אלי
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתנפחות בלוטות שאלת המשך
דנה14/06/2018היי ניר,
תודה על המענה המהיר.
כמו שכתבתי מקודם - עשיתי בדיקות והכל תקין.
בבדיקות דם לא מצאו סימנים לדלקת ובבדיקת אולטרסאונד אין שום דבר חריג.
יש שלוש בלוטות, אחת ממש מאחורי אוזן שמאל הופיעה לפני שבוע וחצי ויומיים אחר כך הופיעו עוד שתי בלוטות קטנות יותר, אחת על העורף באלכסון מאוזן שמאל והשנייה על קו השיער שמעל אוזן שמאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבלוטות לימפה. המשך
ניר סלמה17/06/2018היי
לפי מה שאת כותבת בוודאות יש לך דלקת שקשורה לאזור.
תפני לרופא שיניים גם.
ואם הוא לא מוצא כלום אז את מוזמנת להתקשר אלי נראה מה קורה עם המערכת החיסונית שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמן אורגנו לדלקת ריאותאודליה13/05/2018
שלום,
אני בת 37 ולפני כשלושה שבועות אובחנה אצלי דלקת ריאות אטיפית. הגעתי למצב קשה של אשפוז ומתן אנטיביוטיקה דרך הוריד. כרגע אני בהחלמה והתאוששות בבית, ולוקחת אנטיביוטיקה בכדורים. יש לי עוד בדיקות וצילום שצריכה לעבור לראות שאכן הכל עובד ונעלם. אני כל כך רוצה שהכל יצא תקין ולא יחזור חס וחלילה, ולכן אני מחפשת אלטרנטיביות טבעיות נוספות לטיפול הקונבנציונלי. קראתי נפלאות על שמן האורגנו ורציתי לשאול אם אכן יכול לעזור במצבי ואם בטוח לקחת על דעת עצמי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמן אורגנו
ניר סלמה21/06/2018שלום לך
רעיון מצוין שמן אורגנו
הוא אנטי חיידקי ומחטא
לך על זה
לא יכול להזיק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול אפשרי בכאבי ברכייםעומר01/02/2018
יש לי כאבי ברכיים כשאני מתאמן בחדר כושר. אורטופד אמר שהכל נראה בסדר אבל עוד כואב לי, יש איזה טיפול משלים שיכול לעזור לי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עומר - ברכיים
ניר סלמה01/02/2018שלום עומר
בתור מטפל ברפואה סינית אני פוגש הרבה חברה כמוך...
לפעמים הכאב יכול לנבוע בגלל חוסר מתיחות שלך - השרירים מכווצים ואז חומצה לקטית מצטברת וזה הכאב שאתה מאגיש-
הפתרון - הוא פשוט לקחת מגנזיום על בסיס יום יומי ולהשקיע במתיחות 15 דק לאחר האימון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול מומלץ נגד כאבי שריריםיוסי28/01/2018
מה אפשר לעשות נגד כאבי שרירים בעקבות פעילות מאומצת (לא מחלה חלילה)?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יוסי - כאבי שרירים
ניר סלמה01/02/2018היי יוסי
כמו שעניתי לעומר בהודעה אחת למעלה -
חולי ידוע הוא של מתאמנים - לא משקיעים במתיחות -
באם אתה כ משקיע במתיחות ועדיין יש כאבי שרירים צריך לבדוק למה -
האם אתה משתמש בתרופות כלשהן ?
אולי אין לך מספיק חשיפה לשמש....?
אולי חסר לך מגנזיום בדם.?
אולי רק צריך לשים כמה מחטים ולשחרר את השרירים התפוסים....
אתה מוזמן ליצור קשר במידת הצורך
בברכה
ניר סלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קנדידה במעיים ורפואה סיניתשואלת24/01/2018
שלום,
האם לרפואה הסינית יש יכולת לטפל בקנדידה במעיים? והאם זה מחייב לקבל טיפול בתכשירים שצריך לבלוע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קנדידה לשואלת
ניר סלמה01/02/2018שלום לך
כן - יש פיתרון
אבל הוא חייב לבוא יחד עם טיפול בתוספים וצמחים .
אאני לא מכיר בלי....
חוץ מצומות - צום מים לכמה ימים אבל זה ץתחום אחר.
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פתרון טבעי לאף סתוםמיקה18/01/2018
מה יכול לעזור לי נגד אף סתום? לא רוצה להשתמש בכימיקלים. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיקה - אף סתום
ניר סלמה01/02/2018שלום מיקה
צריך לדעת למה יש לך אף סתום....
מילדות ? - אולי המחיצות עקומות...
לאחרונה ? - בגלל התקררות .... שמן אקליפטוס - 3 טיפות על הכרית עוזר מאד.
אלרגיות ?
יש עוד סיבות - צריך לדעת עוד קצת פרטים ....
בברכה
ניר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול מומלץ לכאבים אחרי פריצת דיסקרון14/01/2018
איזה טיפול הכי מומלץ לכאבי גב אחרי פריצת דיסק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריצת דיסק
קליניקה עזרתון15/01/2018הייתי ממליץ לטפל בפריצת דיסק אצל כירופרקט מומחה. גם ממליץ בחום על אבחון של כל מערכות הגוף בשיטת ביו תהודה. כך אפשר לגלות מה היא הסיבה של פריצת דיסק ולמנוע בעתיד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפריצת דיסק
ניר סלמה01/02/2018שלום רון
שאלתך רחבה
אני מטפל ברפואה סינית- אז אני משוחד- כיא ני כמובן הכי טוב.
אבל יש לי קולגה אוסטיאופט והוא גם מעולה עם זה.
ויש לי עוד קולגה שעושה פלדנקרייז - גם היא מצויינת.
על כן השאלה היא לא מה אלה מי ........!!!!
אז חוץ ממני שאני כמובן הכי טוב בעולם אתה צריך לשאול חברים ומכרים על מטפל שהם מרוצים ממנו- ולא משנה באיזו שיטה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צמחי מרפא מומלצים לבעיות שינהאביגיל11/01/2018
איזה צמחי מרפא מומלצים למי שסובל מבעיות שינה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות שינה
קליניקה עזרתון15/01/2018בעיות שינה היא מושג רחב מאוד. היו לנו מטופלים עם בעיה במערכת העצבים שכמעט ולא ישנו. ויש מצבים הרבה יותר קלים. על מה מדובר במקרה שלך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי שרירים לא מוסבריםאלון07/01/2018
מדי פעם השרירים בזרועות הידיים כואבים, גם בלי שהתאמצתי יותר מדי או בלי שעשיתי תנועה לא נכונה. מה יכול לעזור לי עם זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי שרירים
קליניקה עזרתון15/01/2018האם בבדיקות דם יש חריגה בחומצת שתן (uric acid)?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נטייה לדלקות בדרכי השתןריקה02/01/2018
שלום רב, אני בת 30 ומאז שאני בצבא יש לי דלקות בשתן חוזרות ונשנות. האם יש פתרון טבעי שיכול לעזור לי עם זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקות בדרכי השתן
קליניקה עזרתון15/01/2018ברפואת תדרים ישנה בדיקה שמגלה סיבות, כגון חיידקים רדומים, וירוסים, חלישות במערכת החיסון וכדומה. על פי תוצאות הבדיקה ניתן טיפול נכון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיקור יכול לעזור לתשישות?שגית26/12/2017
בתקופה האחרונה אני חשה תשישות ועייפות כל הזמן. אמנם חסר לי ברזל אבל אני לוקחת תוספים. האם דיקור או שיטה אחרת יכול לעזור לי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עייפות כרונית
קליניקה עזרתון26/12/2017שיטה לבד לא עוזרת. צריכים לחפש מטפלים שיש להם הצלחות בדבר. אנחנו ממליצים בחום על שיטת "ביו תהודה" בכלל ושיטה של "עזרתון" בפרט. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)