בדיקות שתן חלבון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקות שתן חלבון
    ליטל
    08/12/2015

שלום רב עקב חלבון בשתן באופן קבוע הנפרולוג שלח אותי לבדיקת שתן מורחבת של פרוטאין קריאטינין ואלבומין קריאטינין . אין לי מןשג אם הבדיקות תקינות אשמח אם תןכל קצת להרגיע אותי תןדה. יש לציין שגם בבדיקת השתן הנוכחית החלבון יצא 30. מצ״ב תוצאות .השאלה למה להתייחס ? כי החלבון אינו יורד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקות שתן חלבון

הוספת תגובה

• המשך שאלה

ליטל
    08/12/2015

שכחתי גם לשאול האם לחץ וחרדה וחוסר שתייה יכולים להשפיע על החלבון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה - תגובה

פרופ` דניאל לנדאו
    08/12/2015

קשה לראות את הצילום. קודם אין קשר בין לחץ או חרדה לבין חלבון בשתן. אם תשובת הדגימה מראה שיש יחס חלבון:קראטינין של פחות מ- 0.2 מג\מג ושל יחס אלבומין\קראטינין של פחות מ- 30 מג\גרם- אז הבדיקה תקינה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חלבון בשתן

פרופ' לנדאו
    09/12/2015

מה שקובע יותר מבין הבדיקות לחלבון (שתן לכללית או ייחס חלבון: קראטינין) הוא הבדיקה השנייה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו