התייעצות בנושא אי ספיקת כליות בן 53

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התייעצות בנושא אי ספיקת כליות בן 53
    עופר
    18/03/2016

שלום דוקטור, אני בן 53 חולה בסכרת סוג 2 במשך כשלוש שנים עם סיפור רטינופטיה סוכרתית (BDRׂ) מטופל ב APIDRA,LANTUS, VICTOZA אך למרות זאת סכרת לא מאוזנת HBA1C 8.7 בנוסף לכך החמרה באי ספיקת כליות CR 1.84 ,UREA 63, K-5.2 ובאיסוף שתן אחרון של 24 שעות 4500 מ''ג חלבון ואני סובל מבצקות קשות ברגליים והרופא המליץ על פוסיד ובנוסף יש לי לחץ דם בלתי מאוזן שממוצע יומי עומד על 180\100 אני לוקח CADEX,NORMORESSAN ,NORMITEN אך הלחץ דם אינו מאוזן הרופא המליץ להוסיף LOTAN פעמיים ביום השאלה שלי האם אפשר לקחת פוסיד ולוטן כאשר יש ספיקת כליות ברמה הזאת והאם תוכלי להמליץ לי על כדור נוסף אני יודע לך מאוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• התייעצות בנושא אי ספיקת כליות בן 53 - תגובה

פרופ` דניאל לנדאו
    21/03/2016

אני לומד מהמכתב שלך שאתה מטופל בתרופות רבות בניסיון לאזן את מחלותיך (סוכרת וסיבוכיה). לא אעיז להציע לך שינויים תרופתיים במצב זה. עליך להיות בקשר עם רופא המשפחה שלך והרופאים המומחים (נפרולוג, אנדוקרינולוג) שמיעצים לו.
    כל שאני יכול להציע לך (ואני יודע שקל להגיד וקשה לבצע) הוא להתמקד לא רק בטיפול התרופתי שלך אלא גם באורח החיים שלך, כולל: דיאטה ופעילות גופנית.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו