שאלה לרופא לגבי בני בן 13 שנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לרופא לגבי בני בן 13 שנים
    מירי
    25/10/2018

היי עשיתי לבני בדיקת שתן וחלבון יצא 30 וריכוז שתן יצא 1047 גבוה שתן של בוקר הרופאה שלי נפרולוגית היא אמרה לי לא צריך לחזור אל הבדיקה כי בגלל הריכוז שתן גבוה וזה עושה חלבון בשתן לא הייתי רגועה יום למחרת בבוקר האחות עשתה לי בדיקה בסטייק יצא ריכוז1020
    וחלבון לא היה האים הרופאה צודקת במה שאומרת האים מספיק בדיקת שתן בסטיק ותרבית יצא שלילי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בדיקת חלבון בשתן לפי סטיק

פרופ` דניאל לנדאו
    25/10/2018

אכן הרופאה שלך צודקת: בשתן מרוכז מאד עשויה להתקבל תגובה מעט חיובית לחלבון לפי סטיק (מקלון) לבדיקת שתן איכותית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשאלתי

מירי
    26/10/2018

היי הבדיקה הראשונה נעשה במעבדה בשתן ראשון של בוקר הבדיקה למחרת נעשתה בשתן בסטיק הבדיקה במעבדה הראה שתן מרוכז וחלבון 30 למחרת בסטיק יצא תקין ללא חלבון וריכוז 1020 האים בדיקת סטיק אמינה האים שוב פעם לחזור אל הבדיקה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפשר תשובה

מירי
    28/10/2018

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו