חלבונים בשתן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חלבונים בשתן
    אדם
    10/07/2008

שלום רב, בן 24 , סובל מצורך להטלת שתן לעיתים דחופות (לפעמים כמה פעמים בשעה) כבר 4 חודשים. בדיקת שתן רגילה מצאה PROTIEN 200 . חריגה רצינית. עשיתי אולסטרה סאונד כליות , כבד , כיס המרה, הכל תקין. נשלחתי לעשות בדיקת איסוף שתן. אם נניח כמות החלבונים תהיה גבוהה באיסוף , מה הדבר הראשון שנפרולוג יציע לי לעשות ? (בדיקות דם תקינות , מלבד ALT 62)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חלבונים בשתן

הוספת תגובה

• פרוטאינוריה

ד''ר רפאל הלוי
    10/07/2008

שלום
    כעקרון פורום זה מיועד לבעיות כליה בילדים . ן הגישה לגבי מציאת חלבון בשתן שונה בין ילדים למבוגרים, ואתה נחשב לצורך זה מבוגר, ולכן אנא הפנה השאלתך לנפרולוג מבוגרים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא מצאתי פורום כזה

אדם
    11/07/2008

אחרי שאעשה את בדיקת איסוף השתן - אם יימצא כמות חלבונים גבוהה , אני אשלח לנפרולוג. אבל רציתי לדעת בינתיים , מה הוא יציע לי ? כלומר מה ניתן לעשות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו