upj obstruction

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• upj obstruction
    אבי
    23/09/2008

אני בן 46 ולפני 6 שנים גליתי שלכלית שמאל יש תיפקוד של 30%(ניקוז וריכוז גרועים) כתוצאה מהיצרות באורטר.(כנראה מום מלידה). הומלץ לי על ניתוח תיקון הבעיה, בשלב זה סירבתי לניתוח. הקריאטנין שלי 1,UREA=28, באיסוף שתן: Creatinine (U) /24h = 2 Creatinine Clearence Test=146.2(מעל המקסימום של 139) Protein (U)/24 hr=136.1 Urine Volume=2400 שאלותי היא: מה הפרמטרים של איסוף שתן אומרים? האם תקינים? מה איסוף שתן מגלה שבדיקת דם ושתן רגילים מגלים? * האם אני עושה נכון? * האם מדד זה מהווה אינדיקציה לתיפקוד תקין של הכליות(כמובן שכלית ימין עושה את מרבית העבודה) או שצריץ לבצע מידי תקופה צילומים C.T. וכו'. * האם סופה של הכליה להיכחד בצורה טוטאלית או שיכולה להישאר במצב הנתון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    upj obstruction

הוספת תגובה

• UPJ

פרופ' אבישלום פומרנץ
    24/09/2008

תפקוד הכליה הוא תקין.
    המיפוי קובע , במידה ויש חסימה ותפקוד ירד הכליה תפסיק לתפקד במידה ולא יטפלו בחסימה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו