מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חלבונים ודם בשתןב.אנונ20/03/2010
אוקי אז ככה השאלה שלי:
בחודש האחרון הייתי מאושפז עקב חלבון ודם בשתן,במשך כל החודש,הבדיקות היו כאלה:
דם בשתן בכמות של כ250-150
וחלבון 100-500
השאלות שלי הם כאלה:
1.ידוע כי אין כל קשר לאורולוגיה והבעיה קשור לנפרולוגיה,משמע לכליות,רציתי לדעת האם אני יכול לעשות ספורט או שזה איכשהו קשור?קראתי איפשהו שעקב יותר מידי פעילוות גופנית חליתי בכך,א זה מתמשך גם אני לא עושה ספורט
2.זה קצת פרטי אבל עדיין,האם הדבר מפריע לאוננות?או שמותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דם וחלבון
פרופ' אבישלום פומרנץ25/03/2010דם וחלבון- חשד למחלה כליתית רצוי להתיעץ עם נפרולוג.
לא מפריע לפעילות מינית.
רצוי לבצע איסוף כמותי לחלבון בשתן בדיקת ת כליה לחץ דם ובדיקות סרולוגיות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשר לדם ושתן בכליות
ב.אנונ30/03/2010שלום פרופסור,
עניתה לי על ההודעה למעטה ששאלתי אותך על דם וחלבון בשתן,ואמרתה שזה לא מפריע לפעילות מינית אך בכל זאת.
לאחר סיום האוננות,כאשר יש לי רצון להפריש שתן,יש מין מנגנון כזה שמונע ממני להשתין,ואני מנסה כמה וכמה פעמים וזה נחסם,עד שבסוף אני שותה הרבה מים ולבסוף זה חייב לצאת
ידוע לך מה הדבר אולי?והאם זה טבעי?
תודה על העזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
יחס רנין ואלדוסטרון ותוצאות בדיקת דם
תוצאות אולטרסאונד כליות ומה פירושם
גבר בן 50 GFR לא תקין
תוצאות בדיקות דם מלחיצות
כליה ימנית אגנית מתפקדת זה משהו שאפשר לחיות איתו
משמעות של ציסטה קורטיקלית בכליה
בדיקות שתן ודם ותוצאות הבדיקות
הידרונפרוזיס כליה שמאלית אצל תינוק
כליות אגניות בעובר וסיכוי לתפקוד תקין
ערוץ הבריאות
.jpg)